Duet z Chrisem Brownem - nieudany?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
Xander

Duet z Chrisem Brownem - nieudany?

Post by Xander »

Chris Brown dla czasopisma Rolling Stone powiedział: "Jest strasznie ciężko zacząć wspólpracę z Michaelem. Kiedy zadzwonił do mnie na moje urodziny i złożył mi życzenia podziękowałem mu i powiedziałem że musimy coś razem nagrać. Michael się zgodził i powiedział że Will I Am też mu o tym mówił że musimy to zrobić. W końcu jednak się to nie udało tak jakbyśmy chcieli, ale może w przyszłości nam się uda."

źródło:
MJPF
Image
kochamgo

Post by kochamgo »

nie będę płakać.
Szucia

Post by Szucia »

To jest świeża wiadomość?? Hm... Czyli coś się cały czas kręci, ale z Brownem to mnie nie pociesza...No ale dobrze, że ma nadzieję, że coś w przyszłości będzie się jeszcze działo:)) Bo w koncu tak będzie:)Po za tym, kolejny duet...Czy Michael naprawdę stracił wiarę w siebie, że nie umie już sam nagrywać piosenek??
Temu mówię stanowcze N I E...
Image
onlyKATE

Post by onlyKATE »

Xander wrote:Kiedy zadzwonił do mnie na moje urodziny i złożył mi życzenia podziękowałem mu i powiedziałem że musimy coś razem nagrać. Michael się zgodził i powiedział że Will I Am też mu o tym mówił że musimy to zrobić.
Tak? Ciekawe.
O ile mi wiadomo w materiale, opowiadającym o urodzinach Chrisa, emitowanym na Mtv, rozmowa telefoniczna nie doszła do skutku.
Odezwał się jedynie jakiś człowiek Michaela i zapowiedział go. Nikt się nie odezwał.

Oczywiście inną sprawą jest to, że te 'telewizyjne urodziny' Chrisa były na pewno reżyserowane, a co się działo poza kamerami nie wiemy.
Może również chodzić o inne urodziny.

Tak czy tak dziwnie ta informacja zabrzmiała, bo powszechnie wiadomo, że z MJ jednak nie rozmawiał.

Ja jednak na miejscu Michaela podziękowałabym temu panu.
Megi1975

Post by Megi1975 »

Małolat się napalił a przecież MJ to nie Święty Mikołaj który będzie rozdawać prezenty i spełniać marzenia. To tylko jego wybór z kim będzie pracował, jeśli w ogóle będzie :wariat: .Mi to już jest wszystko jedno z kim i za ile.Nich zrobi wreszcie tę płytę, bo te różne dziwne informacje zaczynają mnie nużyć :ziew:
Image
Post Reply