Znalazłam się tu z pewnej przyczyny, która nazywa się BlackDimension :)
w jednym z linków na gg, przesłała mi właśnie adres tego forum, więc jestem :)
Coś o mnie- studiuję, obijam się, stwarzam pozory, że zależy mi na rozwoju nauk pedagogicznych :)
Fanką Michaela Jacksona jestem stosunkowa od niedawna, ale przez mój dysk twardy przewijały się jego piosenki. Teraz uporczywie, dzień w dzień, non stop słucham jego utworów. Michael to Czarodziej, który hipnotyzuje nie wiadomo jak, nie wiadomo kiedy. Zanim się zorientujesz, już jesteś w sidłach jego muzyki, szukasz forum o jego osobie, oglądasz filmiki na różnych portalach. Moje upodobanie do jego muzyki zaszczepiła we mnie moja koleżanka ze studiów(wyżej wymieniona), za co jej dziękuję, bo odnalazłam coś, czego długo szukałam.Prawda jest taka, że nie można narzucać ludziom muzyki, bo każdy ma swój gust i odkrywa go sam..jedyne co mogę powiedzieć,można zawrzeć w słowach, że każdy kto wypatruje swojej drogi na szlaku muzycznym, znajdzie ją tylko wtedy, gdy będzie jej szukał. Ja już znalazłam, a czy zaprowadzi mnie do celu, nie wiem.. W każdym razie kocham muzykę MJ i tego się nie wstydzę:)
Bardzo tu ciekawie i postaram się odwiedzać to forum najczęściej jak się da:) Pozdrawiam i życzę dobrego dnia :)
P.s. Czy mogę do was dołączyć?