W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
A wieć witam wszystkich.Właściwie jak czytam to forum to wydaje mi się ,że w porównaniu do niektórych osób na forum nic nie wiem o Michaelu.Chociaz wydawało mi się wcześniej ze dosyć sporo.A zaczęło się tak,że chciałam się nauczyc moonwalk.Potem ogólnie jeog taniec mnie wciągnął ... zaczęłam oglądac filmiki ... słuchac piosenek itd. Aż w koncu dotarłam na to forum ! Pozdro :)
A więc chętnie napisze.Teraz tak sobie myśle,że właściwie z tym moonwokiem to było tak że oglądałam "Przebojową noc" w tv i akurat śpiewała Natasza Urbańska piosenki od Michaela.Najpierw "Dirty Diana" potem "Billie Jean" i na koncu "Bad" wszystkie znałam wiadomo ale Diana normalnie wywarła na mnie takie wrażenie że szok.No i tak jakoś.Słowa tej piosenki są the best:P
A tak o mnie własnie w tym roku zaczynam Technikum Budowlane o profilu "technik architektury krajobrazu" i jakoś się kręci byle do rzodu. :) Widze, że na dobre forum trafiłam bo tematy są całkiem do rzeczy.Jesteście bardzo oczytani o nim :P
No zdecydowanie.Najlepsze było to że słowa są o typowej gruppie w zespole.A widziałam w tv wywiad z Michael i mówił że jak rozmawiał i Księżną Dianą to mu powiedziała ,że to jej ulubiony utwór.Był strasznie zdziwiny ze względu na temat piosenki.Ale dla mnie jest super ;)
Jagi0012 pisze:Właściwie jak czytam to forum to wydaje mi się ,że w porównaniu do niektórych osób na forum nic nie wiem o Michaelu.Chociaz wydawało mi się wcześniej ze dosyć sporo.
O, to to to.
Ja miec dokladnie to samo.
Witaj i baw sie dobrze
"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."