Prośba do wszytskich wolnych 29 sierpnia

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Szucia

Prośba do wszytskich wolnych 29 sierpnia

Post autor: Szucia »

Wyjeżdżam we wtorek w nocy, 19 sierpnia, więc na urodziny MJ nie będzie mnie w kraju. (Będę dopiero dzień później :-()
Więc z tym fantem nasuwa mi się ogromna prośba do wszystkich z Was, którzy będą w miarę możliwości śledzić wtedy TV, i wiadomości/opinie na tema Jacksona.
Wdzięczna byłabym bardzo za nagranie, a następnie zgranie do neta, wszystkie napotkane informacje( np. Teleekspres na pewno będzie miał coś do powiedzeni)
Jakby było to niemożliwe(ale jednak na to bardzo liczę) to wdzięczna bym też była za dokładne "sprawozdanie"

Zależy mi na tym, ponieważ jestem ciekawa stosunku polskich środków przekazu, i mediów do MJ :-)i ciekawi mnie, jakie momenty, urywki teledysków pokażą.

Nie wiedziałam gdzie to umieścić, to wydaje się być najodpowiednieszym miejscem
( w razie co to przepraszam i proszę o przeniesienie)
Obrazek
maryska17

Post autor: maryska17 »

ja bym prosiła dodatkowo o wiadomości w prasie (jak ktoś coś będzie wiedział wcześniej o jakiś artykułach proszę napisać, z góry dziękuje), a TV i radio będę śledzić.
Pozdro ;-)
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
Privacy

Post autor: Privacy »

Się ma rozumieć. Się wie, się zrobi.. :) Nie ukrywając chyba wszyscy na to czekają.. :)
M.J. jest Bogiem, muzyka nałogiem. Pop podstawą, a Moonwalk zabawą.
maryska17

Post autor: maryska17 »

Dnia 29 sierpnia o godzinie 7 wyruszam do saloniku prasowego szukać artykułów o MJ.

Już dziś zarezerwowałam sobie miejsce na oglądanie i czytanie wszystkich gazet, więc jak coś to postaram się was poinformować jak i co i gdzie w jakiej gazecie.

Pozdro ;-)
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
DirtyDiana94

Post autor: DirtyDiana94 »

kurcze, 7 godzina tożto środek nocy ^.

Ja już pozaznaczałam sobie wszystkie możliwe programy ktore mogą mowić o nim chodź przez kilka sekund :P
Obrazek

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
Jako

Post autor: Jako »

O Michaelu bedzie na 100% w TeleExpresie. Oni codziennie mówią o jakimś muzyku czy o urodzinach czy to o nowej płycie. Chyba nie zapomną o Królu Popu.
Obrazek
ODPOWIEDZ