A więc, mam na imię Kasia i mam 16 lat. Fanką MJ jetem od roku a może mniej. Zaczeło się od założenia internetu.Penego dnia z nudy weszłam w google wpisałam Michael Jackson, szukałam wiadomości o jego operacjach których żekomo miał bardzo dużo, zawsze mnie ciekawiło jak jest naprawdę. Wcześniej MJ nie słuchałam nie znałam ani jego piosenek ani jego samego słyszałam tylko że krół popu ale tak naprawde nie wiedziałam dlaczego nim jest no i że coś tam tym dzieciom robił. Od tamtego dnia wszystko się zmieniło. Żałuje że tak późno. Z każdym dniem zaczełam się do niego bardziej przekonywać bo każdego dnia dowiadywałam się czegoś nowego.Wszystkie głupie plotki na jego temat okazały sie nieprawdą i oczywiście pokochałam jego muzyke, jest świetna najlepsza ze wszystkich jakie dotąd słuchałam a słuchałam wiele przewijałam się przez różne gatunki dopiero kiedy poznałam Jacksona uświadomiłam sobie że to jest to. Uwielbiam jego osobowość, to co zrobił i robi dla innych, to jest naprawdę fajny facet nie ważne co o nim mówią, nie znają go. Dzięki niemu nauczyłam się że nie należy oceniać ludzi zanim ich się dobrze nie pozna, dzięki niemu więcej się uśmiecham

Ale się rozpisałam, sory.
Moje ulubione piosenki to: liberian girl, smooth criminal, speechless, Billy Jean
Teledysk: Zdecydowanie Thriller Uwielbiam go!
Ulubiony album: Bad
Mam nadzieję że miło spędze z wami czas, nie znam żadnego fana osobiscie więc nie mam z kim rozmawiać o Michaelu, może tu.
Ostatnio zmieniony pt, 29 sie 2008, 13:15 przez
KaTi, łącznie zmieniany 1 raz.