Ławnicy w programie Larry King Live

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
dzina

Ławnicy w programie Larry King Live

Post autor: dzina »

Dziś gośćmi Larry’ego będą ławnicy Michael’a! Zapowiada się ciekawie :knuje:

http://us.cnn.com/CNN/Programs/larry.ki ... index.html

Wczoraj u Larry'ego z kolei była Priscilla Presley! Mówiła bardzo pozytywnie! Larry zapytał się jej o werdykt powiedziała, że ławnicy zrobili dobrą robotę, ciężko było jej patrzeć jak MJ cierpiał. Poza tym rozumie jak ciężko musiało mu być słuchając ludzi, którzy go zdradzili! I tak tej kobity nie lubię :-P
Więcej można przeczytać z transkryptu!

Let's get into some things. First, the obvious, your reaction to the Jackson acquittal.

PRESLEY: Oh, you're going to go there?

KING: No, I won't press it. Your former son-in-law.

PRESLEY: You know, I don't know, Larry. That's was -- that's something that, you know, I wasn't, obviously, in the courtroom. I really don't have a whole lot to say about it, because there's certainly a lot of rumors and certainly a lot of gossip. We all have our own thoughts and you know, he came out and obviously, I think the jury did a good job. You could see they truly wanted to do a good job. It was on this particular case and they stressed it that it was about one case.

KING: Were you rooting for him?

PRESLEY: Oh, gosh. I hate to see anybody suffering and it was hard to see him suffer. I know that I'm sure, you know, going through what he went through and sitting down, having to listen and face people who betrayed you is very, very difficult, if that's the case.

You know, he's very talented. There is no doubt.

KING: One other thing: Were you close to him, during your daughter's marriage?

PRESLEY: I was not that close to him, you know. Michael was very private.

KING: Very.

PRESLEY: Very, very private and had people that he was comfortable with. He wasn't around that much, really. Even around my daughter that much and he was off doing his things.

KING: Why does Elvis --

PRESLEY: Let me just point -- he was off doing recording -- just clarify that.

KING: Lest that be taken the wrong way and played on the comedy tonight.

PRESLEY: No. He was, you know, making records.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Re: Ławnicy w programie Larry King Live

Post autor: M.Dż.* »

dzina pisze:Dziś gośćmi Larry’ego będą ławnicy Michael’a! Zapowiada się ciekawie :knuje:
O Jjjjjejkuuuu! :dance:
To ja bym się chętnie zaczęła, już teraz, uśmiechać szeroko :party: o transkrypty japrosic
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Wow! to ja tez! japrosic japrosic japrosic
a potem o video :diabel:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
dzina

M.Dż.* pisze:
dzina pisze:Dziś gośćmi Larry’ego będą ławnicy Michael’a! Zapowiada się ciekawie :knuje:
O Jjjjjejkuuuu! :dance:
To ja bym się chętnie zaczęła, już teraz, uśmiechać szeroko :party: o transkrypty japrosic
Proszę bardzo :party:

Rozmowa z ławnikami zaczyna się gdzieś tak od połowy transkrypu!

http://edition.cnn.com/TRANSCRIPTS/0506/23/lkl.01.html

U Larry’ego pojawiło się 8 ławników Raymond Hultman, Ellie Cook, Paulina Coccoz, Melissa Herard, Michael Stevens, Tammy Bolton, Susan Rentchler and Susan Drake.
Można powiedzieć, że było dość ciekawie! W ogóle zszokowało mnie, że ławnicy dostawali dziennie marne 15$ plus 37 centów na benzynę co starczało tylko na przejazd w jedną strone :smiech:

Większość z ławników nawet nie wiedziała, że MJ raz przyjechał do sądu w piżamie! Jeden ławnik jak zobaczył MJ spojrzał na siebie potem na Mj i napisał w notatniku, że MJ jakoś dziś niedobrze wygląda i ma nadzieje, że z min wszystko OK.!

Larry pytał jak im się udało obejść bez wiadomości lub gazet! Jeden ławnik powiedział, że żona najpierw wycinała wszystkie artykuły z MJ i wówczas mógł sobie spokojnie poczytać gazetę, taką nieco podziurawioną! :smiech:

Jeden ławnik (Ellie Cook) miał wiele podziwu dla mamy MJ’a, że dosłownie każdego dnia była tam i wyglądała uroczo :-)

Ten sam ławnik (E. Cook) chciał skazać MJ'a ale nie mogła się doszukać dowodów! Poza tym planuje też napisać ksiązke o całej sprawie :-/ Zastanawiam sie czy to nie przypatkiem ta starsza pani, na którą Janet Arvizo pstrykała palcami podczas procesu :hahaha:
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

dzina pisze:Proszę bardzo :party:
japrosic DZIĘ-KU-JE-MY!! :calus:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

japrosic japrosic japrosic japrosic :calus: :calus: Dzięki!!!! :-)
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
la_licorne

Post autor: la_licorne »

dzina pisze:Ten sam ławnik (E. Cook) chciał skazać MJ'a ale nie mogła się doszukać dowodów! Poza tym planuje też napisać ksiązke o całej sprawie :-/ Zastanawiam sie czy to nie przypatkiem ta starsza pani, na którą Janet Arvizo pstrykała palcami podczas procesu :hahaha:
Tak, to ona... Właściwie to nawet wydała mi się sympatyczna.
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Również wielkie dzięki dzina :-) :calus:
Awatar użytkownika
dzina

Dla każdej MJóweczki duża buźka :calus:

Na tej stronie można obejrzeć wywiad, ale nie mam pojęcia jak to otworzyć może komuś się uda!

http://jetzi-mjvideo.com/int/

la_licorne pisze:
dzina pisze:Ten sam ławnik (E. Cook) chciał skazać MJ'a ale nie mogła się doszukać dowodów! Poza tym planuje też napisać ksiązke o całej sprawie :-/ Zastanawiam sie czy to nie przypatkiem ta starsza pani, na którą Janet Arvizo pstrykała palcami podczas procesu :hahaha:
Tak, to ona... Właściwie to nawet wydała mi się sympatyczna.
Mnie też się wydaje sympatyczna, właściwie najsympatyczniejsza ze wszystkich ławników i w szoku jestem, że to ona właśnie jest tym ławnikiem, który wierzy, że MJ jest winny niektórych rzeczy!
Awatar użytkownika
la_licorne

Post autor: la_licorne »

dzina pisze:Dla każdej MJóweczki duża buźka :calus:

Na tej stronie można obejrzeć wywiad, ale nie mam pojęcia jak to otworzyć może komuś się uda!

http://jetzi-mjvideo.com/int/
Musisz mieć realplayera.
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

dzina pisze:Większość z ławników nawet nie wiedziała, że MJ raz przyjechał do sądu w piżamie!
Szczerze mówiąc wcale mnie to nie zdziwiło. Media zrobiły z tego wielkie halo, które nie było tego warte - poza tym pidżama była bardzo elegancka i w dodatku miał na sobie również marynarkę.
Much ado about nothing.
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

dzina pisze:Mnie też się wydaje sympatyczna, właściwie najsympatyczniejsza ze wszystkich ławników i w szoku jestem, że to ona właśnie jest tym ławnikiem, który wierzy, że MJ jest winny niektórych rzeczy!
Też mnie to zszokowało, ale w sumie to... nawet logiczne :wariat:
To starsza kobieta- za jej czasów pewne rzeczy były nie do pomyślenia :smiech:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ