Dom idealny dla MJa, bo odzwierciedlajacy jego gust. Ja osobiscie nie moglabym zyc w takim muzeum, choc pewne jego elementy sa zachwycajace. Przepych, bogactwo, zloto i wszedobylskie wazy. Cos czuje, ze MJ moze rzeczywiscie skonczyc na kupieniu tej posiadlosci .
Śliczny ten "domek"...sama mogłabym w nim zamieszkać, uwielbiam taki styl, choć za dużo tego przepychu, mimo wszystko, jakoś tak.
Kupi go - nie może ciągle żyć w hotelach :)
Basia1992 pisze:Hmm... i kto teraz powie, że on bankrutuje...
zauważ że jego neverland byl wart jakies 440 mln dolarow a ten ktory wynajmuje jest wart 25 milionow funtow wiec jak widzisz musial troche zbankrutowac, moze nie jest kompletnym bankrutem ale juz nie ma tyle co mial w czasach swietnosci
ten dom jest piękny.. odzwierciedla mój gust idealnie i że MJowi taki się spodobał..nono..chyba mamy podobny gust, z Królem Popu.. hieehieee...
a tak wogóle, to z Bel Air skojarzyły mi się prezenty z 1993., od Liz ; też były, wg Liz, z Bel Air
PIĘKNY DOM..a nawet więcej...PAŁAC!
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Dom idealny dla Michaela.
Jak robiony na zamówienie
Tak jak wcześniej tu wspomniała elunia1806, dom na miarę Króla Popu.
Martwi mnie tylko czy dzieciaki nie będą się czuły przytłoczone tym stylem.
Faktycznie dom wygląda jak muzeum, nie ma miejsca na bieganie i szaleństwo. Ale coś mi się wydaje, że już tatuś o to zadba