This Is It! -> Organizacja/Porady
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
This Is It! -> Organizacja/Porady
Osoby zainteresowane niech piszą nick z forum do mnie na gg 4364948
a pytania dotyczące wyjazdu prosze kierować w tym temacie
Pozdrawiam
a pytania dotyczące wyjazdu prosze kierować w tym temacie
Pozdrawiam
- Pytanie skąd ma być wyjazd.
Trzeba dowiedzieć się o co najmniej kilka firm przewozowych i jakim taborem dysponują. Ceny indywidualne, grupowe, ewentualne rabaty, czas podróży, przystanki itd.
- Do końca marca sporządzić listę osób, które nabyły lub zarezerwowały bilet, oraz tych, którzy jeszcze nie zdobyły, ale deklarują się na 90% jechać.
- Wpłata zaliczki - pytanie gdzie (kwota zaliczki zależy od ceny ogólnej netto przejazdu w obie strony)
- Musimy mieć jeszcze konkretne daty koncertu/ów i ustalić datę taką, która będzie odpowiadać większości. (niektózy pracują, musieliby załatwić i tak co najmniej tydzień urlopu, bo autokarem do Londynu jedzie się ze 2 dni)
- Ewentualnie dowiedzieć się w tanich liniach lotniczych i też ewentualnych rabatach grupowych - szybciej, i wtedy trzeba tylko 3 dni urlopu jeśli mówimy o jednym koncercie.
a więc?
Myślę,że co najmniej 2 adminów musi się w to włączyć. :)
Trzeba dowiedzieć się o co najmniej kilka firm przewozowych i jakim taborem dysponują. Ceny indywidualne, grupowe, ewentualne rabaty, czas podróży, przystanki itd.
- Do końca marca sporządzić listę osób, które nabyły lub zarezerwowały bilet, oraz tych, którzy jeszcze nie zdobyły, ale deklarują się na 90% jechać.
- Wpłata zaliczki - pytanie gdzie (kwota zaliczki zależy od ceny ogólnej netto przejazdu w obie strony)
- Musimy mieć jeszcze konkretne daty koncertu/ów i ustalić datę taką, która będzie odpowiadać większości. (niektózy pracują, musieliby załatwić i tak co najmniej tydzień urlopu, bo autokarem do Londynu jedzie się ze 2 dni)
- Ewentualnie dowiedzieć się w tanich liniach lotniczych i też ewentualnych rabatach grupowych - szybciej, i wtedy trzeba tylko 3 dni urlopu jeśli mówimy o jednym koncercie.
a więc?
Myślę,że co najmniej 2 adminów musi się w to włączyć. :)
MJfanTASTIC pisze:to tak, na jutro znajoma mojego taty która ma biuro podróży, przygotuje symulację kosztów ile wyniósłby nas autokar, ale z góry powiedziała że samolot się lepiej opłaca!! Tym bardziej, że do autokaru musiałoby się nazbierać conajmniej z 50 soób żeby to się w ogóle kalkulowało! Będzie też dzwoniła jutro do UK w sprawie biletów na koncert, mogłaby nam je załatwić i wynaleźć najlepsze połaczenie lotnicze z UK powiedzmy z Okęcia albo Pyrzowic:) wzięłaby od tego tylko prowizję po znajomości:P podobno jeżeli już teraz kupilibysmy bilety byłoby o wiele taniej! jeny poza tym autokarem jechalibyśmy ok. 30-tu godzin co równa się z ogromnym zmęczeniem...
odezwe się jutro jak tylko będę miała dodatkowe newsy:D trzeba to przemysleć wzdłóż i wszerz:D
czekamy na informacje:)
Can't you see that heaven's just begun? It's livin' here inside our hearts!
-