Lista osób - "THIS IS IT" - 12.08.2009

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Final Cloud

Lista osób - "THIS IS IT" - 12.08.2009

Post autor: Final Cloud »

A więc, czy ktoś wybiera się na koncert i posiada bilet na 12 Sierpnia?

Czekam na kogokolwiek ^^
Marika

Post autor: Marika »

nie aktualne
Ostatnio zmieniony sob, 14 mar 2009, 14:54 przez Marika, łącznie zmieniany 1 raz.
Kamila

Post autor: Kamila »

Marika moge od ciebie odkupic daj znac podaje gg 8363879 e-maila lisa779@o2.pl
podaj do siebie namiary to do ciebie oddzwonię
KKI
Awatar użytkownika
Final Cloud

Czy ma ktoś jeszcze na ten dzień? ;)
Marika, Kamila - lecimy jakoś razem czy wszystko robicie na własną rękę? Moje GG jak coś: 8128154
Kamila

Final Cloud lecimy razem fajnie ze ktos jest chetny podaje do siebie gg i e-maila uzgodnimy szczegoly jade tez 12.08.2009.
Moje GG 8363879 i e-maila lisa779@o2.pl jutro bede sie z toba kontaktowac .Myslalam ze juz jestem sama na lodzie
KKI
Awatar użytkownika
GOSIENKA

Post autor: GOSIENKA »

Ja również mam bilet na 12.08 :mj: , może polecimy razem? moj nr gg 3263163
Krampu

Post autor: Krampu »

Nie bierzcie biletow od Mariki. Ustalilismy wczoraj cene i reszte szczegolow co do samej tranzakcji, a ta Pani oglasza sie wszedzie i czeka tylko az ktos da wiecej. Gdybym sie nie zorientowal w pore to uslyszalbym za pare dni, ze niestety biletow juz nie ma :(
Awatar użytkownika
Final Cloud

Erm, nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi !?
Kamila

Zgadza sie Krampu Marika tez wczoraj mi obiecala ze bilet mam u niej kupiony za tysiaka jednak wieczorem dowiedzialam sie ze wystawila go na e-Bay i sprzedala co ukryla poniewa 5 krotnie zarobila a tak naprawde kosztowal 75 funtow.Tez mnie wystawila na dutka a wczorej jeszcze mozna bylo kupic bilet na ticketmaster uwazajcie bo widze ze na naszym forum tez sa oszusci.Krampu daje do siebie namiary poniewaz tez kombinuje zeby kupic bilet skontaktuj sie ze mna bo mam jakies opcje moje GG 8363879 i e-maila lisa779@o2.pl czekam
Stranger tez troche kreci najpierw chciala sprzedac pozniej sie rozmyslila
.
KKI
Awatar użytkownika
Final Cloud

Gosieńka i ja już powoli planujemy wyjazd, bilety na samolot itd.
Na pewno nie ma nikogo więcej kto ma na tą samą datę co my? Proszę się zgłaszać do mnie na GG: 8128154

12 SIERPNIA 2009
karolina-i-tomek

Post autor: karolina-i-tomek »

halo jeszcze my:)

2 osoby, będziemy lecieć z Wrocławia! Wylot najlepiej 11.08, nie wiem kiedy powrót ( to bedzie zależało od ceny biletu i noclegów...)
forever MJ! [*]
Awatar użytkownika
Final Cloud

GOSIENKA kupiła bilet na wcześniejszą datę i sprzedaje ten na 12.08 :(. Czyli chyba zostaje sam, bo jeszcze Wy lecicie z Wrocławia.
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Nie wiem czy powinnam tutaj to tutaj wywlekać, ale co mi tam.

Kamila, czy mogłabym prosić o zaprzestanie tych aluzji mnie dotyczących, na forum? Typu "coś trochę kręcę"?
Oczywiście, chciałam sprzedać ten bilet i dalej chcę. Jak byś chciała wiedzieć, to wciąż go mam, nikomu nie sprzedałam, na aukcji nie wystawiłam, a chyba nie powinnaś mieć do mnie pretensji, że nie sprzedałam go Tobie, co? Masz zamiar go kupić za tyle, za ile chce mój tata? To Ty możesz powiedzieć, że "się rozmyśliłaś" z powodu ceny... Zresztą napisałaś potem, że "nie masz do mnie żalu" i "przynajmniej ja jestem normalna" - bardzo miło mi się wtedy zrobiło, bo dałaś mi do zrozumienia, że ta cena, to nie jest do końca moja wina...
Ja chciałam tylko na tym nie stracić, niestety mój ojciec wyczuł zysk. To on swoje pieniądze na te bilety zaryzykował, to on niestety o nich decyduje. Ponadto dobrze wiesz, że bilety są z ebaya, więc sama za nie przepłaciłam, a w miarę wzrostu ilości pośredników, wzrasta cena. A może mam jeszcze uzewnętrzniać się na publicznym forum, że mamy problemy finansowe?!
W takiej sytuacji jaka zaistniała, planuję sprzedać bilet po prostu komuś, dla kogo większa kasa nie stanowi problemu. Nie chciałabym sytuacji, żeby ktoś na przykład tutaj z forum ostatnie grosze dla mnie wysupływał, bo ja życzę sobie wysokiej ceny.
I uwierz mi, że gdyby to ode mnie zależało, to bilet oddałabym pół-darmo. Wcale nie czuję się z tym dobrze, że nie mogę pomóc nikomu z tego forum. O odrobinę zrozumienia, proszę.

I przepraszam, za zaśmiecenie wątku, który mnie nie dotyczy. Musiałam to z siebie wyrzucić.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Ja mam prośbę o zaprzestanie robienia wyrzutów tym, którzy sprzedają bilety z zyskiem.
Mają na to ochotę, znajdują chętnych, nikogo nie okradają- to sprawa ich sumienia i polityki.
Jeden by nie potrafił, inny i owszem.
Przestańmy wyrzucać żale na publicznym forum, że ktoś ma taką wizję, a nie inną.
Swoją drogą, jeśli ma się przyjaciół, to bez problemu można zdobyć bilet po "normalnej" cenie.
Jeśli się go nie zdobyło to... pojawia się pytanie, gdzie są przyjaciele i dlaczego ich tu nie ma.
Dajcie spokój.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Damian

Post autor: Damian »

mam bilet na 12 sierpnia ludzie!!! :dance:
11.08 prawdopodobnie polece z Frankfurtu nad Menem- chetnie spotkal bzm sie z fanami z Polski/ MJPT moze poszlo by sie razem na koncert ;-)
ale sie ciesze jak dziecko :smiech:
ODPOWIEDZ