Lista osób - "THIS IS IT" - LUTY 2010
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Lista osób - "THIS IS IT" - LUTY 2010
Lista osób wybierających się na koncert Michaela Jacksona w Lutym 2010 roku.
Mnie udało się kupić bilet w przedsprzedaży na 8.02.2010r.
Section BK A2 (sektor przy scenie)
Mnie udało się kupić bilet w przedsprzedaży na 8.02.2010r.
Section BK A2 (sektor przy scenie)
Ostatnio zmieniony pt, 13 mar 2009, 13:29 przez kojanik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Słuchajcie moge mieć bilet na 03.02.2010 na 18.30 ale ....no własnei na oficjalnej stronce takiej daty nei ma !!!!!!! moja znajoma w UK kupiła i trzyma dla mnei ale kurcze jakies to dziwne a na ebayu i na innych stronkach tez sprzedają na ten termin bilety :O
http://www.seatwave.com/michael-jackson ... erf/209994
a takowy email dostalam w ramach potwierdzenia rezerwacji.
Tickets will be despatched as soon as possible, but may not be received until 7-10 days before the event. Please do not contact us unless you have not received your tickets within 7 days of the event.
You purchased 2 tickets to:
_____________________________________________________________________________________________
Michael Jackson
The O2, London,
Wed 3 Feb 2010, 18:30
no i co ja mam o tym myśleć ????
no sami patrzcie na ebayu jest pełno na tą date
link
link
http://www.seatwave.com/michael-jackson ... erf/209994
a takowy email dostalam w ramach potwierdzenia rezerwacji.
Tickets will be despatched as soon as possible, but may not be received until 7-10 days before the event. Please do not contact us unless you have not received your tickets within 7 days of the event.
You purchased 2 tickets to:
_____________________________________________________________________________________________
Michael Jackson
The O2, London,
Wed 3 Feb 2010, 18:30
no i co ja mam o tym myśleć ????
no sami patrzcie na ebayu jest pełno na tą date
link
link
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...
no fakt tam jest .....dziwne czemu nei ma na www.michaeljacksonlive.com ????:( nawet jest after party i jeszcze ten jakis VIP packet na 3.02.2010 dziwne czemu nie ma na oficjalnej stronie :/ bo jak kupie bilet , polece do uk w lutym a NIE BĘDZIE KONCERTU !!!!!!!!!!!!!!!! to padne tam na miejscu !!!! jakies to dziwne nie sadzicie ??? ja nie wiem co to ma być ....tym bardziej ze sama bym jechała bo nikogo jak widze nie ma na luty w tym terminie !!!
no a na kiedy macie ?? bo jak dobrze pójdzie to mam na 3 luty 2010 i nie jade sama tylko z koleżanką wiec nas 2 osoby ( nie ma jej na naszym forum ) ! ja najlepszych nie mam ale zawsze to SĄ BILETY !!!!!!!!!
krzyżykiem zaznaczone gdzie będe siedzieć :D
a i prosze niech mi ktoś wyjaśni czemu na samym końcu sa najdroższe bolety te po 75 Ł ??? Coś dziwnego ??:/ no ale co zrobić moja znajoma brała co było :)
krzyżykiem zaznaczone gdzie będe siedzieć :D
a i prosze niech mi ktoś wyjaśni czemu na samym końcu sa najdroższe bolety te po 75 Ł ??? Coś dziwnego ??:/ no ale co zrobić moja znajoma brała co było :)