Kupowanie biletów na Viagogo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Kupowanie biletów na Viagogo
Temat jest z wiązany z kupowaniem biletów na viagogo. Nie wiedziałem gdzie umieścić ten post, więc otwieram nowy temat. Jest przeznaczony dla tych którzy chcą kupić bilety na viagogo lub na innych stronach z dostępną sprzedażą ale mają wątpliwości co i jak.
Mam właśnie pytanie dla tych ludzi co bardziej się orientują w sprzedaży. Czy jeśli kupię bilet na viagogo to mam 100% gwarancję, że dostanę bilet? I czy w ogóle ten bilet dojdzie do mnie na czas czy ktoś mnie może oszukać?
Mam właśnie pytanie dla tych ludzi co bardziej się orientują w sprzedaży. Czy jeśli kupię bilet na viagogo to mam 100% gwarancję, że dostanę bilet? I czy w ogóle ten bilet dojdzie do mnie na czas czy ktoś mnie może oszukać?
Kupno na viagogo jest o tyle bezpieczne, że sprzedawca nie dostanie Twoich pieniędzy do momentu, aż nie potwierdzisz odbioru.
Gwarancji biletu więc nie masz, ale nie powinieneś stracić kasy.
Gwarancji biletu więc nie masz, ale nie powinieneś stracić kasy.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Posprzątałam ten temat...
Ludzie, czy tak trudno jest przeczytać tytuł tematu i umieścić swojego posta w odpowiednim miejscu????
Czy mamy centralnie na monitorze wrzucić baner z napisem:
NO SPAM!!!!
żeby niektórzy zrozumieli, że spam jest niemile widziany, czy mamy zacząć sypać ostrzeżeniami?
Naprawdę niektórzy stają się bardzo uciążliwi w tej kwestii....
Ludzie, czy tak trudno jest przeczytać tytuł tematu i umieścić swojego posta w odpowiednim miejscu????
Czy mamy centralnie na monitorze wrzucić baner z napisem:
NO SPAM!!!!
żeby niektórzy zrozumieli, że spam jest niemile widziany, czy mamy zacząć sypać ostrzeżeniami?
Naprawdę niektórzy stają się bardzo uciążliwi w tej kwestii....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Kod zniżkowy
Witam, dla chętnych rozwżających zakup biletu na Viagogo mogę podać kod zniżkowy upowazniający do jednorazowej znizki 5%. UWAGA wazny do 26 marca 2006. Podam pierwszej chętnej osobie.
HEY!
Mam pytanie...
Nie rozumiem...Skoro ten co sprzedaje otrzymuje kase dopiero po potwierdzeniu przez kupującego że otrzymał ten bilet to czy kupujący nie może oszukać? nie kumam tego... o co tu chodzi... proszę o wyjaśnienie
I mam jeszcze jedno pytanie kiedy można spodziewać się tego biletu?
Skoro niektórzy mogli je kupić tam w londynie w realu to czy może przyjść stosunkowo niedługo?
Błagam o odpowiedź kogoś kto sie na tym zna lub już kupił bilet przez viagogo
pozdro
falco
Mam pytanie...
Nie rozumiem...Skoro ten co sprzedaje otrzymuje kase dopiero po potwierdzeniu przez kupującego że otrzymał ten bilet to czy kupujący nie może oszukać? nie kumam tego... o co tu chodzi... proszę o wyjaśnienie
I mam jeszcze jedno pytanie kiedy można spodziewać się tego biletu?
Skoro niektórzy mogli je kupić tam w londynie w realu to czy może przyjść stosunkowo niedługo?
Błagam o odpowiedź kogoś kto sie na tym zna lub już kupił bilet przez viagogo
pozdro
falco
Jak masz na koncie złotówki, bo masz polskie konto, bank ściągnie Ci złotówki, po przeliczeniu bieżącego kursu walut.jacko17 pisze:Czy gdy kupujecie na viagogo to płacicie w dolarach funciakach czy w polskiej walucie ?
bardzo proszę o odpowiedź
pozdro
Informacja o 14 dniach widnieje na stronie ticketmaster. W mailu od viagogo jest informacja, że jak biletu nie dostaniesz 3 dni przed koncertem, masz się z nimi kontaktować.
Kod: Zaznacz cały
Please note that the seller of your tickets will typically receive them from the promoters 7 days ahead the event. You will be notified by email as soon as they have been dispatched. If you have not received your tickets 72 hours before the event starts, please contact us.
Ostatnio zmieniony sob, 18 kwie 2009, 10:22 przez kaem, łącznie zmieniany 1 raz.
Sorry za natarczywość moich pytań ale skoro biletów jeszcze nikt nie ma to jak je wyślą w ciągu trzech dni? chyba że jestem w błędzie i bilety już są wydrukowane...i już ostatnie pytanie jak szybko pobierają z viagogo kase z konta ?kaem pisze:Jak masz na koncie złotówki, bo masz polskie konto, bank ściągnie Ci złotówki, po przeliczeniu bieżącego kursu walut.jacko17 pisze:Czy gdy kupujecie na viagogo to płacicie w dolarach funciakach czy w polskiej walucie ?
pozdro
Informacja o 14 dniach widnieje na stronie ticketmaster. W mailu od viagogo jest informacja, że jak biletu nie dostaniesz w ciągu 3 dni, masz się z nimi kontaktować.Kod: Zaznacz cały
Please note that the seller of your tickets will typically receive them from the promoters 7 days ahead the event. You will be notified by email as soon as they have been dispatched. If you have not received your tickets 72 hours before the event starts, please contact us.
momentalnie czy trzeba czekać ?
te pytania nie dają mi już spokoju...
pozdrawiam
Na koncie powinna się pojawić blokada na daną sumę w tym samym albo następnym dniu. Ostateczny przelew pieniędzy trwa zwykle ok. tygodnia i jest na nieco mniejszą sumę niż suma na blokadzie.
Nie wiem, co się dzieje w 3 dniu przed koncertem, gdy biletu wciąż nie ma. Domniemywam, że kontaktują się z kupującym i pewnie pytają o to, czy wysłał bilet i może proszą o dowód wysyłki. Albo od razu dają zwrot pieniędzy kupującemu. Ale to moje domniemywania. Czyli nie masz 100% pewności że dostaniesz bilet, ale jakieś 90%, a na 100% nie stracisz pieniędzy, bo nie mogą sobie pozwolić na oszustwa. Sytuacje nie dostarczenia biletów na czas z pewnością zdarzają się bardzo rzadko. Taki serwis musi też mieć renomę, skoro dopuszczają go do sygnowania This Is It tour i skoro już funkcjonuje już kilka lat. Moja przyjaciółka kupowała bilet na viagogo rok temu i nie było kłopotu.
Niektórzy dystrybutorzy biletów na koncerty nie rozsyłają już w ogóle biletów, tylko podają kupującemu w mailu kod rezerwacji (podobnie jak przy zakupie biletów na samolot), który się pokazuje w kasie w dniu koncertu i tam dają ci właściwy. Albo drukuje się bilet w domu na drukarce, który przysyłają w pliku pdf. Livenation chyba tak ma.
Nie wiem, co się dzieje w 3 dniu przed koncertem, gdy biletu wciąż nie ma. Domniemywam, że kontaktują się z kupującym i pewnie pytają o to, czy wysłał bilet i może proszą o dowód wysyłki. Albo od razu dają zwrot pieniędzy kupującemu. Ale to moje domniemywania. Czyli nie masz 100% pewności że dostaniesz bilet, ale jakieś 90%, a na 100% nie stracisz pieniędzy, bo nie mogą sobie pozwolić na oszustwa. Sytuacje nie dostarczenia biletów na czas z pewnością zdarzają się bardzo rzadko. Taki serwis musi też mieć renomę, skoro dopuszczają go do sygnowania This Is It tour i skoro już funkcjonuje już kilka lat. Moja przyjaciółka kupowała bilet na viagogo rok temu i nie było kłopotu.
Niektórzy dystrybutorzy biletów na koncerty nie rozsyłają już w ogóle biletów, tylko podają kupującemu w mailu kod rezerwacji (podobnie jak przy zakupie biletów na samolot), który się pokazuje w kasie w dniu koncertu i tam dają ci właściwy. Albo drukuje się bilet w domu na drukarce, który przysyłają w pliku pdf. Livenation chyba tak ma.
Busz, w regulaminie AEG jest napisane, że do 14 dni. Z kolei w mailu od O2 jest informacja, że do 7 dni. Ale wydaje mi się, że wszystko odbywa się zgodnie z regulaminem AEG, bo w końcu to oni posiadają O2. Pewnie się okaże 14 dni przed koncertemBuszmen pisze: A skąd masz te informacje o 14 dniach??