Zmienione daty koncertów "This Is It" (lipiec)

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Luna

Zmienione daty koncertów "This Is It" (lipiec)

Post autor: Luna »

http://www.mjjcommunity.com/index.php?o ... Itemid=163

8th July 2009 now becomes 13th July 2009

10th July 2009 now becomes 1st March 2010

12th July 2009 now becomes 3rd March 2010

14th July 2009 now becomes 6th March 2010

:surrender:
Ostatnio zmieniony śr, 20 maja 2009, 21:25 przez Luna, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Spades

Post autor: Spades »

not only there, here is confirmed by distributor of tickets :rocky: :rocky: :rocky:

http://www.ticketmaster.co.uk/Michael-J ... kson_link1
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

Jesli moge cos powiedziec - uwazam, ze to skandal. Totalny, calkowity skandal!
Ludzie pokupowali bilety lotnicze, zaklepali hotele, wydali mase kasy, a tu taki news...
Dobrze, ze nie mialam biletow na te terminy :o
Awatar użytkownika
zpaula2605

Post autor: zpaula2605 »

mam nadzieję że nie przełożą dalszych koncertów :/
erto

Post autor: erto »

Promotorzy i producenci AEG Live [organizatora trasy] oraz Kenny Ortega, współpracownik Michaela, zdecydowali o przełożeniu kilku pierwszych występów, by sprostać wyzwaniom przygotowania tak skomplikowanego wydarzenia"
"Kenny i Michael są perfekcjonistami. Ten show się cały czas rozrasta, i potrzebujemy więcej czasu, by go doskonale przygotować, szczególnie jeśli chodzi o produkcję i próby w O2 Arena".
za http://muzyka.interia.pl/pop/news/micha ... 1310282,50

no dramat - za mało czasu na przygotowania ... dziwne...
Tyle miesięcy dodatkowego czekania - wyrazy współczucia dla posiadających bilety.
A jakie ploty teraz ruszą o złym stanie zdrowie MJ'a...
zetka28

Post autor: zetka28 »

Teraz to będzie totalny kooszmar wszyscy będą doszukiwać się to nowych głupich szczegółów o jego stanie zdrowia itd. ;/;/;/ A ja nadal twierdze że jestem dzieckiem szczęścia xD :dance: Mam bilet na 13 <8>:D
Smooth jazz

Post autor: Smooth jazz »

Widzę ciemność,ciemność widzę...
Awatar użytkownika
jacko17

Post autor: jacko17 »

Teraz wystarczy tylko czekać na następne przesunięcia... :-/
obawiam sie że to nie koniec...ale te bilety lotnicze...jak oni sobie to wyobrażają...!!??
:surrender: :surrender: :surrender:
Awatar użytkownika
AgnetaMJ

Post autor: AgnetaMJ »

Ja też mam wrażenie, że na tych 4 przesunięciach się nie skończy...
Oby nie doszli do 28 lipca :surrender:
Dla mnie to niepoważne... ludzie pozamawiali bilety lotnicze, noclegi i teraz co ?! Przecież organizatorzy zdawali sobie sprawę, że jest mało czasu na wszystko... eh... :rocky:
Love Is A Feeling... Quench My Desire
Give It When I Want It... Takin’ Me Higher
K

Post autor: K »

żeby ten szoł się nie rozrastał za dużo bo sięnie zmieści w o2 ;) gdzieś czytałem, że będą 22 utwory i scena, która zmieni swoje oblicze właśnie 22 razy, budżet 20 milionów dolarów, niespotykane efekty scpejalne itd. :happy:
Ostatnio zmieniony śr, 20 maja 2009, 22:32 przez K, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

jacko17 pisze:Teraz wystarczy tylko czekać na następne przesunięcia... :-/
obawiam sie że to nie koniec...ale te bilety lotnicze...jak oni sobie to wyobrażają...!!??
:surrender: :surrender: :surrender:
Oby już nie!!! Błagam mąż mnie z rodziny wypisze, :nerwy: bo dla tych koncertów zrezygnowaliśmy z innych wakacyjnych planow. A bilety juz na lot kupione . O nie. :nerwy: Niech sie na tym skonczy. Chociaż ci co mieli bilety na te terminy poprzekładane no wspołczuje. Jak organizatorzy to sobie wyobrażaja w ogole :surrender: Jeszcze koncerty sie nie zaczeły już ta sytuacja pozostawia pewnien niesmak.
Obrazek
Awatar użytkownika
luuuki

Post autor: luuuki »

jeśli jutro nie uda mi się przebukować biletów lotniczych i 850zł się pójdzie pier...... to ide z tym do sądu chyba. jeszcze nigdy w życiu nie byłem tak wkur***ny!!!
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Ja na szczęście czekałem do czerwca tego roku z zakupem biletów lotniczych do Londynu ze względu na to iż miałem parę innych wydatków.
Nie powiem bo też naprawdę jestem tym wkurzony,myślałem że moje marzenie się spełni,chodź byłem jednym z pierwszych którzy kupili bilet/y na koncert Michael'a i mogłem sobie wybierać w pierwszych dziesięciu datach to i tak wybrałem te najbardziej odpowiednią dla mnie,nic by się nie stało jak by koncert z 10 Lipca był przesunięty na powiedzmy późniejszy termin w Lipcu/Sierpniu czy we Wrześniu ale nie na Boga w Marcu,jednym z pierwszych stałem się prawie ostatni.Cóż do marca Youtube.... a myślałem że nie zobaczę koncertu aż sam na niego nie pójdę,myślałem dwa dni dam radę od pierwszego show....cóż życie jest brutalne....ale ta zmiana choć i tu nie winie Michael'a spowodowała że ten rok nie będzie taki jak chciałem a ten miesiąc przejdzie do moich najgorszych....nie tylko z tej przyczyny... Cóż pozostanie się zadowolić oszczędnością kasy....na ten czas.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Smooth jazz

Post autor: Smooth jazz »

Nie zazdroszczę Wam tego zamieszania,strat finansowych.
Za wcześnie cokolwiek wyrokowac lecz czuję,że to nie koniec newsów. Wcześniejsze plotki na temat majątku i procesów Jacksona po nas spływały,teraz tyczy się to bezpośrednio nas.Tak się nie robi Michael-swoim fanom.

Czyżby to początek końca?
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

..masakra co się wyprawia, ja mam na wrzesień, mam nadzieje, że przesunięcia nie dojdą do tego terminu... a wszystkim, którzy mieli bilety na te terminy pozostaje mi tylko współczuć... :-/
ODPOWIEDZ