Lista osób - "THIS IS IT" - 03.09.2009

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

mada744

Lista osób - "THIS IS IT" - 03.09.2009

Post autor: mada744 »

Witam,
Moze ktos rowniez ma bilet na 3 wrzesnia?? Mozemy sie spotkac przed Arena o2. :mj:

Bilet nabylam przez viagogo i mam nadzieje, ze dotrze do mnie na czas, a wtedy :happy: :mj: :happy:
mada744

Post autor: mada744 »

Jaka to była radość , kiedy 16 maja kupiłam bilet na wymarzony koncert, a jeszcze wieksza kiedy dostałam pozytywne potwierdze tej tranzakcji. Oczywiście miałam pewne wątpliwości czy bilet dojdzie do Mnie na czas- i nie myliłam sie co do tego. Ten bilet nie dotarł :smutek:
.... Dziś miałam być w Londynie, na koncercie Michaela Jacksona. Własnie powinnam być już w Arenie O2-sektor 111. Ale On sie nie pojawił.
Zamiast tego wyczekiwanego momentu dziś 03.09.2009 w USA odbedzie się Jego pogrzeb- Michaela Jacksona- mojego Idola, Króla Popu, normalnego człowieka, który tak wiele zrobił dla muzyki, nas fanów i świata.
Ja zamiast tej radości, euforii , głośnego dzwięku muzyki i tego "transu" panującego na konercie siedze teraz przed kompem i jest mi naprawde bardzo smutno . :beksa:
loveyoumore

Post autor: loveyoumore »

Nie jestes sama w tej zadumie :hug:
Promise me we'll always be
Walking the world together
Hand in hand where dreams never end
My star secret friend and me
Awatar użytkownika
KarolinaMandolina

Post autor: KarolinaMandolina »

Ech... :beksa: :beksa: :aniol:
ODPOWIEDZ