Fajnie, że powstała taka strona internetowa, zrzeszająca ludzi o podobnych zainteresowaniach (miesiąc temu natknęłam się na nią całkiem przypadkiem).
Krótko o sobie. Mam 27 lat, pracuję, w październiku wracam na studia... Właściwie pierwszy raz zetknęlam się z muzyką Michaela w wieku 11 lat, pamiętam moje pierwsze kasety magnetofonowe (to były czasy

Pięć miesięcy temu byłam tak "przechodem" w sklepie muzycznym, no i rzuciła mi się w oczy okładka jednej z płyt Michaela Jacksona "The Essential". Słuchając utworów z tej płyty, przypomniały mi się te wspaniałe czasy, kiedy słuchałam moich kaset. No i znów uwielbiam tego wspaniałego artystę. Każda płyta Michaela Jacksona jest poruszająca, ma swój klimat.
Zanim natknęłam się na to forum, to myślałam że mi nie wypada tak się czymś fascynować, mam przecież 27 lat... Ale w każdym wieku można mieć marzenia. Moim największym jest zobaczyć Michaela na żywo. Do dziś żałuję, że nie byłam na jego koncercie w Polsce.
Bardzo serdecznie pozdrawiam Wszystkich Wiernych Fanów Michaela i tych, którzy tak jak ja przebudzili się z długiego snu