Co dalej z MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Co dalej z MJPT
Przede wszystkim mimo śmierci naszego wspaniałego idola jakim był Michael Jackson - MY jako społeczność jego fanów tak często i chętnie prowadząca to forum, nie możemy nagle zostawić tego w spokoju i zapomnieniu. Michael nie żyje, jednak jego sprawami zajmować możemy się dalej - jestem pewny że będziemy mieli o czym pisać, o czym opowiadać, cieszyć się... Być może stanie się tak, że ktoś ze współpracowników Michaela zdecyduje o wydaniu jego albumu nad którym tak długo pracował, co więcej jest wiele niesłyszanych piosenek, ktore czekają na opublikowanie. To będzie naszym celem, który sprawi, że strata tak wielkiego czlowieka bedzie mniej bolesna - bo zostawił po sobie wiele... i wiele jeszcze można odkryć. Mimo, że koncerty nie doszły do skutku, ktoś na pewno odważy się zdradzić jakie kryły tajemnice, jak wyglądał nowy krok MJ na miare Moonwalka, jakie mial plany i w końcu - może bedzie nam dane obejrzeć nagrania z prób do This is it...
Smutne jest to, że nigdy nie zobaczymy Michaela na nowych zdjęciach - ale pamietajmy że istnieją jeszcze jego dzieci i rodzina, którzy bedą dla nas równie ważni.
Z biegem czasu powrocimy do Nasłabszego ogniwa i normalnego życia na forum - choć bedzie to trudny wysiłek...
TRZYMAJMY SIĘ RAZEM - MICHAEL ZROBIŁ JUŻ I TAK BARDZO DUŻO - teraz jest mu lepiej, lecz zostawił dla nas jeszcze wiele niespodzianek - wierzmy że to nie koniec naszej przygody!
Co o tym myślicie?
Smutne jest to, że nigdy nie zobaczymy Michaela na nowych zdjęciach - ale pamietajmy że istnieją jeszcze jego dzieci i rodzina, którzy bedą dla nas równie ważni.
Z biegem czasu powrocimy do Nasłabszego ogniwa i normalnego życia na forum - choć bedzie to trudny wysiłek...
TRZYMAJMY SIĘ RAZEM - MICHAEL ZROBIŁ JUŻ I TAK BARDZO DUŻO - teraz jest mu lepiej, lecz zostawił dla nas jeszcze wiele niespodzianek - wierzmy że to nie koniec naszej przygody!
Co o tym myślicie?
Masz racje Xander prowadźmy dalej forum i odkrywajmy małe tajemnice Mj i wspierajmy jego rodzinę. Z czasem będziemy powoli żyć normalnym życiem - chociaż nic nie będzie juz takie same ....
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Tak naprawdę Michael rzadko był aktywny i pokazywał się światu, cieszyliśmy się z każdego zdjęcia. Teraz gdy go zabraknie nie zmieni się nic prócz tego że nasza świadomość jego bezpowrotnego utracenia będzie nam bardzo ciążyła. Postarajmy się więc wierzyć, że w duchu on nadal żyje i nic sie nie zmieniło. Nadal oczekujemy czegoś nowego - jeszcze w marcu nie wiedzieliśmy o koncertach - myśleliśmy tylko o nowym albumie - a to może ujrzeć światło dzienne bardzo szybko. Bądźmy wierni i cierpliwi...
-
Popieram.Nikt nie jest wieczny ale pamięć po kimś takim jak Michael Jackson zostanie długo w pamięci fanów i nikt nie może zabrać ich wspomnień.Ja jestem fanem od 22 lat,ale są młodsi ludzie którzy o Michaelu wiedzą niewiele,a takie forum jak te musi istnieć choćby dla nich.Czapki z głów drogi Michaelu jeżeli te forum utrzyma się chociaż rok.Mam nadzieję że dłużej,no bo gdzie będę zaglądał codziennie o 6 rano.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Oglądałem telewizje, a tam juz przypuszczają że skoro Michael pracował nad nową płytą, niebawem zostanie wydana i pobije kolejne rekordy. Chociaż to tylko puste slowa to podtrzymują na duchu.
Marek Niedźwiecki jest przekonany, nowy album bedzie pośmiertnie wydany:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... roku_.html
Marek Niedźwiecki jest przekonany, nowy album bedzie pośmiertnie wydany:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... roku_.html
Nawet przez moment nie przeszło mi przez myśl,że forum mogłoby przestać działać. Jestem tu wprawdzie od niedawna, ale już bardzo się przyzwyczaiłam do codziennego odwiedzania tego miejsca.
Forum powinno działać dalej, bysmy mogli wciąż dalej dzielić się swoimi opiniami o naszym idolu, wspomnieniami, uczuciami.
Kończę, bo łzy zasłaniają mi to, co piszę
Forum powinno działać dalej, bysmy mogli wciąż dalej dzielić się swoimi opiniami o naszym idolu, wspomnieniami, uczuciami.
Kończę, bo łzy zasłaniają mi to, co piszę
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Michael NIGDY nie ucichnie.
Dlaczego aktywność na forum miałaby się zmniejszyć?
Powinna się zwiększyć by nie utracić fascynacji i miłości do MJa. Przekazywać ją dalej.
Tak jak Xander wcześniej powiedział, będzie nam łatwiej "żyć" po śmierci Michaela teraz, kiedy jeszcze nie rozpoczął swojej muzycznej aktywności niż gdyby to zrobił. Nie oszukujmy się, zawsze patrzyliśmy w przeszłość. "Jaki Michael był piękny w Bad", "Jaka wspaniała piosenka Billie Jean" itp. itd., jedyne co mieliśmy z teraz to zdjęcia zrobione przez paparazzi kiedy wychodzi od lekarza czy pojawił się na jakieś uroczystości. Mimo to, każdemu jest trudno pogodzić się z Jego śmiercią. Mi tak samo, już nie mam czym płakać. W tym trudnym dla nas czasie najważniejsze to trzymać się razem i wspierać się nawzajem.
Dlaczego aktywność na forum miałaby się zmniejszyć?
Powinna się zwiększyć by nie utracić fascynacji i miłości do MJa. Przekazywać ją dalej.
Tak jak Xander wcześniej powiedział, będzie nam łatwiej "żyć" po śmierci Michaela teraz, kiedy jeszcze nie rozpoczął swojej muzycznej aktywności niż gdyby to zrobił. Nie oszukujmy się, zawsze patrzyliśmy w przeszłość. "Jaki Michael był piękny w Bad", "Jaka wspaniała piosenka Billie Jean" itp. itd., jedyne co mieliśmy z teraz to zdjęcia zrobione przez paparazzi kiedy wychodzi od lekarza czy pojawił się na jakieś uroczystości. Mimo to, każdemu jest trudno pogodzić się z Jego śmiercią. Mi tak samo, już nie mam czym płakać. W tym trudnym dla nas czasie najważniejsze to trzymać się razem i wspierać się nawzajem.
-
MJPT jeszcze będzie najpotężniejszym forum o Michaelu Jacksonie! To co się teraz dzieje to dopiero początek...
"Możesz być, czymkolwiek chcesz
Po prostu przemień się w to czym myślisz, że zawsze mogłeś tym być
bądź wolny ze swoim tempem, bądź wolny,
Zrzeknij się swego ego - bądź wolny, bądź sobą!"
I love you MJ :*...
Po prostu przemień się w to czym myślisz, że zawsze mogłeś tym być
bądź wolny ze swoim tempem, bądź wolny,
Zrzeknij się swego ego - bądź wolny, bądź sobą!"
I love you MJ :*...
- mimi-yoshi
Oczywiście, że to świetnie, że to forum tu jest. Jest i będzie, bo pozwoli pamiętać. Na tak krótko przez śmiercią MJa pokochałam go całym sercem, a w jego muzyce odnalazłam chęć życia. Żałuję, że dopiero niedawno. Niedawno wszystko zrozumiałam, że choć przez te wszystkie lata szanowałam jego muzykę, to lata dzieciństwa zostały przyćmione brukowym ścierwem (przepraszam za słowa, ale nie umiem tego nazwać tego inaczej).
Nie chciało mi się nawet sprawdzać tych informacji. Życie w takiej presji i wśród nienawistnych, chciwych pseudo dziennikarzy, którzy mają gdzieś człowieka jako istotę. Dla mnie to profanacja istoty ludzkiej, w pełni zgadzam się ze słowami Zbigniewa Hołdysa, które wśród polskich portali były chyba najlepszymi, jedynymi, które można uznać za mądre i prawdziwe.
Mam gdzieś, co myślą inni. To forum to naprawdę szansa na to, by nowe pokolenia go poznały.
Okres, kiedy poznawałam Jacksona, jego cudowne utwory i fakty z życia, był chyba jednym z najbardziej burzliwych w moim życiu, bo jeszcze żaden artysta nie dał mi tylu emocji naraz i nie sprawił, że tak szybko go pokochałam, po tak długiej przerwie w słuchaniu. To potrafi tylko Król (;.
Dziękuję Wam za wszystko i wiem, ze muzyka Króla będzie zawsze. Nigdy nie ucichnie, bo jest ponadczasowa i są ludzie, którzy pamiętają.
Dziękuję za to forum.
Nie chciało mi się nawet sprawdzać tych informacji. Życie w takiej presji i wśród nienawistnych, chciwych pseudo dziennikarzy, którzy mają gdzieś człowieka jako istotę. Dla mnie to profanacja istoty ludzkiej, w pełni zgadzam się ze słowami Zbigniewa Hołdysa, które wśród polskich portali były chyba najlepszymi, jedynymi, które można uznać za mądre i prawdziwe.
Mam gdzieś, co myślą inni. To forum to naprawdę szansa na to, by nowe pokolenia go poznały.
Okres, kiedy poznawałam Jacksona, jego cudowne utwory i fakty z życia, był chyba jednym z najbardziej burzliwych w moim życiu, bo jeszcze żaden artysta nie dał mi tylu emocji naraz i nie sprawił, że tak szybko go pokochałam, po tak długiej przerwie w słuchaniu. To potrafi tylko Król (;.
Dziękuję Wam za wszystko i wiem, ze muzyka Króla będzie zawsze. Nigdy nie ucichnie, bo jest ponadczasowa i są ludzie, którzy pamiętają.
Dziękuję za to forum.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Wiecie co? Od rana dzisiaj tu siedzę i jakoś nie mogę odejść. Przeglądam różne wątki, oglądam zdjęcia. Potrzebuję teraz szczególnie chłonąć wszelką wiedzę o nim. I dzięki forum mogę to robić. Dziękuję Wam.
"Think about the generations and to say we want to make it a better world for our children and our children's children."
[']
[']
Moim zdaniem naszym głównym zadaniem powinno być teraz uświadamianie ludziom, którzy nazywali i nadal nazywają Majkela "pedofilem" lub "idiotą", "psycholem" itp, tego jaki był naprawdę.
Komentarze na jego temat, opinie wydawane przez media, oskarżenia itd. w dużym stopniu przyczyniły się do jego śmierci. Jego serce nie było w stanie dłużej tego wytrzymać Dlatego teraz powinniśmy starać sie to zmienić.
Nie uda nam się zmienić całego świata, ale jest nas dużo. Razem możemy zrobić bardzo wiele.
"You can change the world (I can’t do it by myself)
You can touch the sky (It’s gonna take somebody’s help)
You’re the chosen one (I’m gonna need some kind of sign)
If we all cry at the same time tonight............change the world"
Razem płakaliśmy tej nocy, tej która zabrała nam Majkela.
Teraz postarajmy się go nie zawieść.
Komentarze na jego temat, opinie wydawane przez media, oskarżenia itd. w dużym stopniu przyczyniły się do jego śmierci. Jego serce nie było w stanie dłużej tego wytrzymać Dlatego teraz powinniśmy starać sie to zmienić.
Nie uda nam się zmienić całego świata, ale jest nas dużo. Razem możemy zrobić bardzo wiele.
"You can change the world (I can’t do it by myself)
You can touch the sky (It’s gonna take somebody’s help)
You’re the chosen one (I’m gonna need some kind of sign)
If we all cry at the same time tonight............change the world"
Razem płakaliśmy tej nocy, tej która zabrała nam Majkela.
Teraz postarajmy się go nie zawieść.
Whatever Happens...we love you MJ, we do.
Mnie boli zaglądanie na to forum teraz, mimo że chcę wiedzieć o sprawie jak najwięcej, jaka dokładnie była przyczyna śmierci (booooże, to się nie dzieje na serio.......), a media zawsze robią cyrki. wiem, że tu znajdywać będę rzetelne info.
ale trudno mi orzec o mojej przyszłości tutaj. w tych chwilach jego żywe słowa ,muzyka sprawia mi ból. wczoraj w warszawie na spotkaniu każde zaśpiewane słowo z głośników było jak szpila w serce.
a z drugie strony chcę go słyszeć,.. patrzeć na zdjęcia, na ten najpiękniejszy uśmiech świata......
nie ogarniam tego.
ale trudno mi orzec o mojej przyszłości tutaj. w tych chwilach jego żywe słowa ,muzyka sprawia mi ból. wczoraj w warszawie na spotkaniu każde zaśpiewane słowo z głośników było jak szpila w serce.
a z drugie strony chcę go słyszeć,.. patrzeć na zdjęcia, na ten najpiękniejszy uśmiech świata......
nie ogarniam tego.