Potrzebuje pomocy...
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Potrzebuje pomocy...
Poszukuje zdjecia z okladki magazynu... nie pamietam nazwy. Chodzi mi o bardzo dobra rozdzielczosc. Zapodaje kawaleczek, bo pewnie znacie. Boje najbardziej ulubiensze zdjecie z nowej epoki Michaela...

Re: Potrzebuje pomocy...
Taka może być?

“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
- PAulina (big fanka)
Re: Potrzebuje pomocy...
[quote="KASIA"]Taka może być?
Jak ja mowie o dobrej rozdzielczosci to mowie o duuuuuuuuuuuuuuuuuuuzym zdjeciu, nie tyciuskim:) Mam wieksze, ale potrzebuje DUUUUUUUUUUZEGO.
Co do zdjecia, to nie wyglada na nim sztucznie. Jest sdecydowanie lepsze od lalkowatych i woskowych zdjec ktore sie pojawialy niedawno. No a pozatym ten spodzień mnie powalil. Szczerze mowiac nawet szukalem podobnych... niestety. Na tym zdjeciu najbardziej podoba mi sie trick z wlosami, ktore przeslaniaja nosek, ktorego prawie juz nie ma no i wielkie weglowate oczy!

Jak ja mowie o dobrej rozdzielczosci to mowie o duuuuuuuuuuuuuuuuuuuzym zdjeciu, nie tyciuskim:) Mam wieksze, ale potrzebuje DUUUUUUUUUUZEGO.
Co do zdjecia, to nie wyglada na nim sztucznie. Jest sdecydowanie lepsze od lalkowatych i woskowych zdjec ktore sie pojawialy niedawno. No a pozatym ten spodzień mnie powalil. Szczerze mowiac nawet szukalem podobnych... niestety. Na tym zdjeciu najbardziej podoba mi sie trick z wlosami, ktore przeslaniaja nosek, ktorego prawie juz nie ma no i wielkie weglowate oczy!