Potrzebuje pomocy...

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
eljiah

Potrzebuje pomocy...

Post by eljiah »

Poszukuje zdjecia z okladki magazynu... nie pamietam nazwy. Chodzi mi o bardzo dobra rozdzielczosc. Zapodaje kawaleczek, bo pewnie znacie. Boje najbardziej ulubiensze zdjecie z nowej epoki Michaela...

Image
KASIA

Re: Potrzebuje pomocy...

Post by KASIA »

Taka może być? :wariat:

Image
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
PAulina (big fanka)

Post by PAulina (big fanka) »

Mi ta fota sie nie podoba... Michael jest tu taki sztuczny... no, ale o gustach sie nie dyskutuje :)

Pozdro :hug:
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
eljiah

Re: Potrzebuje pomocy...

Post by eljiah »

[quote="KASIA"]Taka może być? :wariat:

Jak ja mowie o dobrej rozdzielczosci to mowie o duuuuuuuuuuuuuuuuuuuzym zdjeciu, nie tyciuskim:) Mam wieksze, ale potrzebuje DUUUUUUUUUUZEGO.

Co do zdjecia, to nie wyglada na nim sztucznie. Jest sdecydowanie lepsze od lalkowatych i woskowych zdjec ktore sie pojawialy niedawno. No a pozatym ten spodzień mnie powalil. Szczerze mowiac nawet szukalem podobnych... niestety. Na tym zdjeciu najbardziej podoba mi sie trick z wlosami, ktore przeslaniaja nosek, ktorego prawie juz nie ma no i wielkie weglowate oczy!
Willy

Post by Willy »

Sesja dla TV Guide z grudnia 99 roku, jak ktos Ci sam nie zeskanuje to raczej trudno będzie o dużą rozdzielczość.
Post Reply