Witam... lodzianin

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
lodzianin

Prawda...

Post autor: lodzianin »

Witam wszystkich fanów MJ!

Piszę w okresie niezbyt dla Was przyjemnym no ale jakoś się tak złożyło...

Na wstępie kilka słów do Administratorów/Moderatorów: jest to temat założony "na szybko". Jeżeli jest miejsce by umieścić mój wpis w lepszym temacie byłbym bardzo wdzięczny gdybyście go tam przenieśli(i nie usuwali przez najbliższy czas). Tematów o MJ jest około 2000 więc paradoksem byłoby przeglądanie wszystkich ażeby zamieścić tylko jeden post(i w tym miejscu chciałbym podziękować za wyrozumiałość)

Teraz trochę bardziej do rzeczy: sama nazwa tematu może wskazywać na to że jestem 10letnim dzieckiem które trafiło do Was przez przypadek ale od razu mówię że to nieprawda;]

Wielkim idolem czy nawet malutkim fanem MJ nigdy nie byłem aczkolwiek jego samą osobę odbierałem pozytywnie. Nie słuchałem przesadnie jego piosenek i nie goniłem za każdym newsem związanym z MJ ale od nieszczęsnego 25 czerwca troszkę się zmieniło. Nie wliczając osób mi bliskich jego śmierć poruszyła mnie równie dobrze jak Świętej Pamięci rodaka Karola Wojtyły. Różnica jest taka że dobroć i miłość Wojtyły była praktycznie niepodważalna a o MJ już takich słów powiedzieć nie można(żeby nie mówić że był postacią negatywną) Co poruszam temat śmierci MJ napotykam się na wypowiedzi "mam na to wyje**ne", "i tak Go nie lubiłem" i różne tego typu odpowiedzi...

Zawsze byłem ciekaw prawd jak można to tak nazwać(których jest wiele) na temat Króla Popu lecz niestety moje informacje nie wybiegały dalej niż wikipedia czy brukowe portale. Są wśród Was ludzie interesujący się jego życiem przez kilka a nawet kilkanaście lat więc teoretycznie lepiej nie mogłem trafić;] Chodzi mi głownie o takie skandale jak molestowanie dzieci, operacje, wybielanie i różnego typu prywatne informacje których pewnie nie jeden z Was mógłby mi użyczyć. Chciałbym jak najbardziej obiektywne źródła informacji(nie bo jestem fanem to musi być niewinny) i niekoniecznie własne(mogą być linki, widea, zdjęcia...jednym słowem wszystko by ktoś kto nie zna MJ mógł to zmienić)

Na co dzień jestem osobą ciekawską i może dlatego chęć założenia takiego tematu...nie wiem ale na prawdę bardzo mi zależy by dowiedzieć się o Nim jak najwięcej się da(głownie ciekawostki, skandale)

Jeżeli nie chcecie zaśmiecać forum można do mnie napisać na gg 11304764

Z góry dziękuję Wszystkim którzy poświęcą troszkę swojego czasu by wtajemniczyć kogoś niewtajemniczonego w prywatne życie MJ! Dzięki;]

[*] R.I.P MJ [*] ;(
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy.To forum to skarbnica wiedzy o MJ więc na pewno znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.
Obrazek

Post autor: sergi13 »

Witaj
Obrazek
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witam i powtórzę słowa jeanny100 tu znajdziesz wszystko :dance:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
lodzianin

Post autor: lodzianin »

Na dzień dzisiejszy chłonę jak gąbka;] Zacząłem czytać z Waszego forum fakty o MJ, obejrzałem LWMJ(ten od niejakiego buszmena) gdyż na tvn24 częściowo został ten jakże ciekawy dokument "poobcinany" i ogólnie rzecz biorąc poszerzam swoją wiedzę o Jacko:) Tak więc nie pozostaje Wam nic innego jak życzyć mi powodzenia;]
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam, miłego przebywania z nami ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
LiLkaa23

Post autor: LiLkaa23 »

witaj
Obrazek
Awatar użytkownika