BLACK ENTERTAINMENT

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

MJowitek

BLACK ENTERTAINMENT

Post by MJowitek »

BLACK ENTERTAINMENT - A CELEBRATION OF BLACK MUSIC

Właściwie, to nie wiem na ten temat nic poza tym, że jest...

http://www.reviewcentre.com/reviews49024.html

http://www.moviemail-online.co.uk/filmsRM/64963

Image
PAulina (big fanka)

Post by PAulina (big fanka) »

:-o :-o :-o eeeeextra!!!!!!!!!!! bedzie to cuś w Polsce? :dance:
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Willy

Post by Willy »

PAulina (big fanka) wrote::-o :-o :-o eeeeextra!!!!!!!!!!! bedzie to cuś w Polsce? :dance:
Nie sądze ,tym bardziej że rok wydania to 2001. Jest to dokument o osiągnięciach czarnych artystów na przestrzeni 20 wieku i ich wplywie na popkulturę. Program zawiera wywiady ,występy i materiał filmowy o artystach takich jak Diana Ross, Tina Turner, Michael Jackson, Whitney Houston, Snoop Dogg, Puff Daddy, Jumi Hendrix, James Brown, Louis Armstrong, Nat King Cole, Spike Lee, Dr. Dre, Run DMC, Notorious B.I.G. Ice-T.
smooth-jam

Post by smooth-jam »

Przeciez MJ jest juz bialy... ;-)
Buszmen

Post by Buszmen »

Don't be silly!

Michael jest tak biały jak mój węgiel w piwnicy (nie, nie zimą ;-) )!

Dokumencik wygląda na bardzo fajny. Trzeba by poszperać to może się gdzieś znajdzie.
Pank

Post by Pank »

smooth-jam wrote:Przeciez MJ jest juz bialy... ;-)
Pewnie. Jak będę niezwykle popularny i opalę się na czarno, to też będę na DVD o osiągnięciach czarnych artystów :wariat:
Buszmen

Post by Buszmen »

Wystarczy, że odwiedzisz jedną z naszych wspaniałych kopalni węgla kamiennego. :diabel2:
Pank

Post by Pank »

..::BuSzMeN::.. wrote:Wystarczy, że odwiedzisz jedną z naszych wspaniałych kopalni węgla kamiennego. :diabel2:
Albo wysmaruję się tym, co Shakira na najnowszym teledysku :)
Buszmen

Post by Buszmen »

Oczywiście - smoły Ci u nas dostatek! :smiech:
Pank

Post by Pank »

Zawsze chciałem być czarny - fani Michaela spełnią moje marzenie :D
smooth-jam

Post by smooth-jam »

Przeciez MJ jest JUZ bialy... no chyba ze ja zle widze bo od 1999 widze go na kazdym teledysku czy koncercie jako BIALEGO czlowieka, murzynem to on dawno przestal byc jak zachorowal na bielactwo.. Czyli jest JUZ bialy :-) ;-) ;-)
Mike

Post by Mike »

smooth-jam wrote:Przeciez MJ jest JUZ bialy... no chyba ze ja zle widze bo od 1999 widze go na kazdym teledysku czy koncercie jako BIALEGO czlowieka, murzynem to on dawno przestal byc jak zachorowal na bielactwo.. Czyli jest JUZ bialy :-) ;-) ;-)
Jesteś albo nie doinformowany albo wiesz ale nie powiedziałeś. otóż Michael nie jest w 100% biały, tylko w 80$, bo jak wiesz Choroba Vitiligo nie pokrywa całego ciała, więc Michael plamy duże nawet musi make up-ować. Wiec dla mnie to Michael jest czarny i biały.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Pank

Post by Pank »

Mike wrote:Michael nie jest w 100% biały, tylko w 80$, bo jak wiesz Choroba Vitiligo nie pokrywa całego ciała, więc Michael plamy duże nawet musi make up-ować. Wiec dla mnie to Michael jest czarny i biały.
W 80$ powiadasz?

Nie wiem, w ilu dolarach Michael jest czarny i biały, ale człowiekiem rasy białej to on nigdy nie będzie :wariat: Chyba, że vitiligo w cudowny sposób zmienia pochodzenie...
Buszmen

Post by Buszmen »

Byle by sie nie zrobil zielony jak dolary :nerwy:
lunatyczka

Post by lunatyczka »

Pank wrote:
Nie wiem, w ilu dolarach Michael jest czarny i biały, ale człowiekiem rasy białej to on nigdy nie będzie :wariat: Chyba, że vitiligo w cudowny sposób zmienia pochodzenie...
Albo duszę ;-)
Pozdrawiam wszystkich!!!
Image
Michael is a beautiful soul.
Post Reply