Problem z rejestracja na MJJF albo MJJF-E?
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- LittleDevil
- Site Admin
Problem z rejestracja na MJJF albo MJJF-E?
pisze tego posta, bo byc moze ktos mial podobne problemy z zarejestrowaniem sie, jak Mike...
MJJF nie akceptuje adresow z freemail (np. hotmail, yahoo itd.) . Jesli ktos rejestruje sie pod takim adresem, byc moze , ze rejestracja zostanie automatycznie zablokowana i osoba ta nie dostanie w ogole maila z potwierdzeniem.
W tym wypadku najlepiej otworzyc sobie nowa skrzynke i zarejestrowac sie jeszcze raz. Nie wiem, ktore z polskich adresow sa akceptowane, moze osoby, ktore juz sie zarejestrowaly moga odpowiedziec na to pytanie...
MJJF nie akceptuje adresow z freemail (np. hotmail, yahoo itd.) . Jesli ktos rejestruje sie pod takim adresem, byc moze , ze rejestracja zostanie automatycznie zablokowana i osoba ta nie dostanie w ogole maila z potwierdzeniem.
W tym wypadku najlepiej otworzyc sobie nowa skrzynke i zarejestrowac sie jeszcze raz. Nie wiem, ktore z polskich adresow sa akceptowane, moze osoby, ktore juz sie zarejestrowaly moga odpowiedziec na to pytanie...

- LittleDevil
- Site Admin
Ja tez mam adres za friko i tez funkcjonuje. Nie wiem dlaczego sa takie restrykcje, ale najwyrazniej odnosza sie do adresow czesto uzywanych przez spamerow. Na pewno nie jest to bez powodu...
Nie musicie wykupywac skrzynek, tylko po prostu trzeba wyczaic, ktore polskie adresy dzialaja. Dlatego pytam osoby zarejestrowane, gdzie maja swe skrzynki.
Austriacki gmx jest sprawdzony przeze mnie, jesli ktos poradzi sobie z niemieckim, to tu jest adres.
www.gmx.at
Nie musicie wykupywac skrzynek, tylko po prostu trzeba wyczaic, ktore polskie adresy dzialaja. Dlatego pytam osoby zarejestrowane, gdzie maja swe skrzynki.
Austriacki gmx jest sprawdzony przeze mnie, jesli ktos poradzi sobie z niemieckim, to tu jest adres.
www.gmx.at

- LittleDevil
- Site Admin
Ja osobiście polecam www.o2.pl, mam tam konto już od dobrych kilku lat i jestem w pełni zadowolona. Jestem zarejestrowana na MJJF i nie mam problemów. PolecamLittleDevil wrote: Nie musicie wykupywac skrzynek, tylko po prostu trzeba wyczaic, ktore polskie adresy dzialaja. Dlatego pytam osoby zarejestrowane, gdzie maja swe skrzynki.