Problem z rejestracja na MJJF albo MJJF-E?

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
LittleDevil
Site Admin

Problem z rejestracja na MJJF albo MJJF-E?

Post by LittleDevil »

pisze tego posta, bo byc moze ktos mial podobne problemy z zarejestrowaniem sie, jak Mike...

MJJF nie akceptuje adresow z freemail (np. hotmail, yahoo itd.) . Jesli ktos rejestruje sie pod takim adresem, byc moze , ze rejestracja zostanie automatycznie zablokowana i osoba ta nie dostanie w ogole maila z potwierdzeniem.
W tym wypadku najlepiej otworzyc sobie nowa skrzynke i zarejestrowac sie jeszcze raz. Nie wiem, ktore z polskich adresow sa akceptowane, moze osoby, ktore juz sie zarejestrowaly moga odpowiedziec na to pytanie...
Image
Buszmen

Post by Buszmen »

Oni chyba tam poszaleli. To co, ludzie sobie mają wykupić konta pocztowe? PARANOJA!!
Gdzie tak pisze, możesz podać linka? Aż się chyba tam wypowiem! :war:
kate

Post by kate »

hmm.. ja mam zwykłą pocztę na onecie i mi forum działa...
LittleDevil
Site Admin

Post by LittleDevil »

Ja tez mam adres za friko i tez funkcjonuje. Nie wiem dlaczego sa takie restrykcje, ale najwyrazniej odnosza sie do adresow czesto uzywanych przez spamerow. Na pewno nie jest to bez powodu...
Nie musicie wykupywac skrzynek, tylko po prostu trzeba wyczaic, ktore polskie adresy dzialaja. Dlatego pytam osoby zarejestrowane, gdzie maja swe skrzynki.
Austriacki gmx jest sprawdzony przeze mnie, jesli ktos poradzi sobie z niemieckim, to tu jest adres.
www.gmx.at
Image
LittleDevil
Site Admin

Post by LittleDevil »

kate wrote:hmm.. ja mam zwykłą pocztę na onecie i mi forum działa...
no prosze: onet - i juz mamy rozwiazanie
dzieki , kate
Image
dzina

Post by dzina »

LittleDevil wrote: Nie musicie wykupywac skrzynek, tylko po prostu trzeba wyczaic, ktore polskie adresy dzialaja. Dlatego pytam osoby zarejestrowane, gdzie maja swe skrzynki.
Ja osobiście polecam www.o2.pl, mam tam konto już od dobrych kilku lat i jestem w pełni zadowolona. Jestem zarejestrowana na MJJF i nie mam problemów. Polecam :-)
Lika

Post by Lika »

LittleDevil wrote: no prosze: onet - i juz mamy rozwiazanie
Interia też działa - wiem, bo właśnie się zarejestrowałam :party:
(Diablica dobrze kombinuje, tutaj link... a newsy to już tylko na europejskim forum nenene )

WITAM WAS WSZYSTKICH SERDECZNIE PO WAKACYJNEJ PRZERWIE :hug: :calus:
Post Reply