Nieznane taśmy w Good Morning America

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Secret Man

Nieznane taśmy w Good Morning America

Post by Secret Man »

--
Last edited by Secret Man on Thu, 06 Sep 2012, 17:20, edited 1 time in total.
Kadia

Post by Kadia »

Wiecie co mnie najbardziej wkurza? Michael dbał o prywatność tych dzieci, a teraz wszyscy jego "przyjaciele" sprzedają mediom ich zdjęcia i filmy, na których są bez masek :-/
[*]
nikolka

Post by nikolka »

Jezu ,nie moge :beksa:

Już ich nie ochronisz,chyba że stamtąd,z góry

http://www.youtube.com/watch?v=YRXCG_CBY9M&NR=1
Image
Szucia

Post by Szucia »

Nie ma co, rozpłakałam się. Tak po prostu. Kadiak, zupełna racja, jak Michael żył..(to strasznie się pisze)to żadna gazeta, żadne info w TV nigdzie nie było zdjęć jego dzieci....teraz..wszystko się zmieniło. To tak przykre, że brak mi słów. Już nigdy nie zabierze je na zakupy, do wesołego miasteczka, do kina, nie zaśpiewają razem. To boli.
Image
Lucasso

Post by Lucasso »

powaliło mnie to na kolana
Image
Marie

Post by Marie »

Ich juz nic nie obchodzi. Przeciez Michaela nie ma, twarze dzieci moga byc odsloniete.

Pf...

Najpiekniejszy fragment to ten jak Prince dziekuje Michaelowi za lody i mowi, ze jest najlepszym tatusiem na calym swiecie po czym biegnie do niego zeby go ucalowac.

Piekne.
paty092

Post by paty092 »

Ale zauważyliście jak Prince musiał go bardzo kochać za każdym razem tuli się do tatusia i go ucałowuje
Image
mada744

Post by mada744 »

Naprawde wzruszajace. Dzieci jak i Michael sa tutaj niesamowicie szcześliwi. My również jestesmy szczęśliwi, ze możemy zobaczyć te urywki prywatnych filmów. Kazdy z nas ogląda to z łezką w oku.
Ale czy Michael byłby teraz z tego zadowolony ???? Jeszcze nie został pochowany a już ktoś z najbliższego otoczenia sprzedał mediom JEGO prywatne filmy z dziecmi i zarobił na tym pewnie niezła kasę. To jest obrzydliwe, że dla pieniędzy kilka dni po śmierci Michaela ktoś próbuje zarobic na jego prywatnosci, którą tak bardzo cenił. I to ktoś kto był blisko niego.
Last edited by mada744 on Sat, 04 Jul 2009, 22:19, edited 1 time in total.
MJ_Angel

Post by MJ_Angel »

Szucia wrote:Nie ma co, rozpłakałam się. Tak po prostu. Kadiak, zupełna racja, jak Michael żył..(to strasznie się pisze)to żadna gazeta, żadne info w TV nigdzie nie było zdjęć jego dzieci....teraz..wszystko się zmieniło. To tak przykre, że brak mi słów. Już nigdy nie zabierze je na zakupy, do wesołego miasteczka, do kina, nie zaśpiewają razem. To boli.
nas tak bardzo to boli a co dopiero te dzieci... nie miały nikogo oprócz taty... jedynie babcia... a teraz zostały same... i do tego ludzie nie dadzą im spokoju... kurde zazdroszcze im tego dzieciństwa i tego taty... sama bym takiego chciała... ja z kolei mam tylko mamę... :(
Image
Kadia

Post by Kadia »

mada744 wrote:Naprawde wzruszajace. Dzieci jak i Michael sa tutaj niesamowicie szcześliwi. My również jestesmy szczęśliwi, ze możemy zobaczyć te urywki prywatnych filmów. Kazdy z nas ogląda to z łezką w oku.
Ale czy Michael byłby teraz z tego zadowolony ???? Jeszcze nie został pochowany a już ktoś z najbliższego otoczenia sprzedał mediom JEGO prywatne filmy z dziecmi i zarobił na tym pewnie niezła kasę. To jest obrzydliwe, że dla pieniędzy kilka dni po śmierci Michaela ktoś próbuje zarobic na jego prywatnosci, którą tak bardzo cenił. I to ktoś kto był blisko niego.
They don't care, they do it for the money

:wariat:

Piękne było to, jak Paris skończyła mówić, a Michael takim miłym, szczerym głosem "I love you more, Paris!" :nerwy: [/i]
[*]
paty092

Post by paty092 »

A widzieliście jak Prince i Paris fajnie tańczyli i śpiewali. Mike wiedział jak rozweselić swoje pociechy. ;-)
Image
Annie Jackson

Post by Annie Jackson »

Widziałam już ten filmik wcześniej (przepraszam, że nie umieściłam linka, ale tak jakoś wyszło).
Też od razu zwróciłam uwagę, że twarze dzieci są widoczne. Michaelowi, by się to nie spodobało. To co robią ludzie jest obrzydliwe.
A co do samego filmu to jest na prawdę wzruszający. Widać, że dzieci go kochały z całego serca i był dobrym ojcem. "Tatusiu, jesteś najlepszym ojcem na całym świecie", jak to Paris powiedziała. Żal mi ich... :(
O tych sposobach Michaela jak uciszyć płaczącego Princa gdzieś czytałam. Michael tańczący z błagalnym wyrazem twarzy: "Przestaniesz już płakać? Zrobię moonwalka!"
Last edited by Annie Jackson on Sat, 04 Jul 2009, 23:02, edited 1 time in total.
freeman

Post by freeman »

Miłe i pocieszne video. Mówicie, że nie powinni tego pokazywać, ale czyż to nie miłe i nie podnoszące na duchu zobaczyć Michaela z dziećmi?
brzoskwinka

Post by brzoskwinka »

wspaniała rodzinka..widać ogrom miłości jaką wzajemnie się darzyli

szkoda, że już nikt nie szanuje ich prywatności, to że Michael zmarł nie znaczy, że dzieci są na sprzedaż :surrender:
I'll never let you part,You're always in my heart
Image
Liberian Girl

Post by Liberian Girl »

Lucasso wrote:powaliło mnie to na kolana
U mnie był ten sam efekt

Kurde aż brak mi słów. Emanowało od nich wewnęczne ciepło, miłość...
"I love you so much" - wtedy się rozpłakałam

Boże jak pomyśle co teraz czuję te dzieciaki to aż krew mnie zalewa...
Post Reply