Sygnaturki Buszmena - za darmo!

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.

Czy podobają Ci się moje sygnaturki?

Tak
135
87%
Są mi obojętne
16
10%
Nie
5
3%

Liczba głosów: 156

Buszmen

Sygnaturki Buszmena - za darmo!

Post autor: Buszmen »

Czy ktoś reflektowałby na ręcznie wykonaną (znaczy się przeze mnie na komputerze ;-) ) sygnaturkę do forum? Jeżeli tak, to przyjmuję zamówienia "free of charge".

Kilka puntków dla porządku:

1. Zgłaszać się można odpisując w tym temacie i nigdzie indziej!
2. Jeżeli chcesz sygnaturkę z jakimś konkretnym zdjęciem, dostarcz mi je. Najlepiej, zeby było w dużej rozdzielczości, bo z małymi sygnaturka nie będzie taka ładna.
3. Sygnaturki robię w kolejności zgłoszeń. Na każdego przyjdzie kolej. Jeżeli mi się coś pomiesza, napiszę to w wątku.
4. Jeżeli czekacie na sygnaturkę dłużej niż 2 tygodnie, to możecie się o nią do mnie upomnieć ;-)
5. Zamówienie to sygnaturka i avatar. Sygnaturka jest autografowana przeze mnie, a avatar ma w sobie Twój nick. Jeżeli ma być inaczej - pisz.
6. Sygnaturka jest o wymiarach 430x150 pikseli, a avatar 100x100 pikseli i o rozmiarze do 8 kb. Jeżeli ma być inaczej - pisz.
7. Od jednej osoby przyjmuję tylko 1 zamówienie - nie więcej!

Jak umieścić sygnaturkę w podpisie profilu ?
To proste ! Wystarczy zalogować się na danej stronie, wejść w panel "Profil" (najczęściej znajduje się pod logiem na forum) a następnie w miejscu "Podpis" umieścić kod bbcode. Obrazek.

Oto przykładowe moje dotychczasowe prace (każdą można odpowiednio dostosować w razie potrzeby):

Te były używane, ale są już wolne:

Obrazek

a te już znalazły nabywców :-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

+ moja poniżej
Ostatnio zmieniony pn, 09 mar 2009, 21:49 przez Buszmen, łącznie zmieniany 59 razy.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Jestem gotów wystawić dobre referencje, używam jednej z nich i póki co jestem zadowolony. :)
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Willy pisze:Jestem gotów wystawić dobre referencje, używam jednej z nich i póki co jestem zadowolony. :)
Ja też :]
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

To ja nieśmiało zapytam, czy mogłabym sobie zaklepać tą pierwszą wolną od góry? Kolorystycznie pasowałaby mi nawet do avatarka :-), a skoro upiększyłam sobie już profil (jako ostatnia na forum chyba glupija) to mogę pójść na całość :dance:

Ładne są te Twoje sygnaturki :-), ja to w ogóle mam wizję takiej całkiem własnej - co prawda jeszcze w zalążku - więc może lepiej nie pytaj :wariat:...

Ta pierwsza z góry bardzo mi się podoba i jeśli nie ma właściciela, to chętnie ją przygarnę. Myślę, że mój avatar bez problemu zaakceptuje koleżankę, w końcu też świeżak, więc się jeszcze nie panoszy... myślę, że się nie pogryzą :wariat:
Awatar użytkownika
maartynka

Post autor: maartynka »

Ta niebieska na dole to moja :) Slicna .. :)
Dziex Buszmenq :calus:
Awatar użytkownika
Lika

Lika pisze:To ja nieśmiało zapytam, czy mogłabym sobie zaklepać tą pierwszą wolną od góry?
Chyba bym nie mogła, no nic... trudno... :smutek:
Awatar użytkownika
Lika

Mam sygnaturkę :happy: :happy: :happy: !!!
Dzięki Buszmenku japrosic
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Buszmen

Jak chcesz, to Ci mogę dorobić avatar do tego. Ja mam właśnie dopasowane razem, więc nie będzie problemu z Twoim.
Awatar użytkownika
Lika

..::BuSzMeN::.. pisze:Jak chcesz, to Ci mogę dorobić avatar do tego. Ja mam właśnie dopasowane razem, więc nie będzie problemu z Twoim.
Nie dzięki, nie trzeba. Zostawie sobie to "oczko", bo mi się podoba - troszkę je jeszcze przyciemniłam.
Niech będzie nie symetrycznie - ale miło, że spytałeś :-)

Dobra to ja wracam do remontu i sprzątania, bo mnie tu dzisiaj wcale nie ma... :wariat:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
ghoust

Post autor: ghoust »

Czyli do wyboru zostala tylko ta sygnaturka z Janet i Michaelem?? ja chyba jednak poczekam moze pojawia sie inne :D przynajmniej mam taka nadzijeje
Obrazek
Buszmen

Nie nie! Jest jeszcze z wielkimi okularami Michaela przecież. A poza tym te co niby nikt nie używa to ja robię, żeby poćwiczyć. Chcesz? Zrobię na zamówienie. Powiedz co byś chciała na tej sygnaturce i jak ma wyglądać.
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Drogi ..::BuSzMeN::..ku ja reflektuje na sygnaturke
z janet i Mj ta czarna biala o ile moge jeszcze japrosic japrosic Kocham takie czarno biale cos
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

A ja składam podanie o nową, bo już mi się powoli nudzi. Też taką niską jak ta. W ogóle wg mnie te Twoje są za duże. Forum od dużych sygnaturek staje się nieczytelne.
Buszmen

Bardzo mnie cieszy, że ciąglę dostaję zamówienia na sygnaturki, co oznacza, że cieszą się powodzeniem i się podobają. Z doświadczenia (patrz -> Lika) chcę uprzedzić, że każdy zostanie obsłużony i dostanie swoją sygnaturką wedle życzenia. W razie czego jestem pod mailem,gg, telefonem...itp. i proszę o cierpliwość, bo ilość klientów wzrasta, a ilość Buszmenów jest stała :siesta:
Awatar użytkownika
kashel

yyy...

Post autor: kashel »

Tak jakoś... jakby dało rade... to by mi się przydała... jakaś... :-)
Zablokowany