_*Aga*_222

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Witajcie :) Śledzę to forum już od dłuższego czasu, ale może zacznę od początku...
Wszystko zaczęło się, kiedy miałam 6-7 lat. Nie pamiętam dokładnie jak i która piosenka była tą pierwszą, ale pamiętam, że miałam totalnego fioła na punkcie Michaela. Jak widziałam go w tv albo w gazecie, to szalałam ;) Zbierałam wycinki z gazet, plakaty, interesowało mnie wszystko, co z nim związane. Raz jak zobaczyłam w programie tv, że bedzie jakiś film z La Toyą, to koniecznie chciałam go obejrzeć i nie rozumiałam, dlaczego mama mi nie pozwalała mówiąc, że jest nie dla dzieci (przecież skoro gra w nim siostra Michaela, to oczywiste, że jest dla mnie:)). Jak tato kupił mi kasetę "Blood On The Dance Floor", to nie posiadałam się ze szczęścia. Kiedy w tv pokazywali koncert z Monachium '97 (do dzisiaj mam do niego ogromny sentyment), to zaangażowałam ojca mojej koleżanki w nagranie mi go na video. Niestety, po kilku latach mój wileki entuzjazm i fascynacja Michaelem powoli przeminęły, ale pozostał ogromny sentyment i szacunek. I tak żyłam w "bezkrólewiu" jakieś 6-7 lat, ale w końcu wszystko zaczęło powoli wracać :) Na mojej liście odwarzania pojawiało się coraz więcej jego piosenek, oglądałam nagrany przed laty koncert... Ale prawidziwy przełom nastąpił w 50. urodziny Michaela, kiedy postanowiałm obejrzeć poświęcony mu progam na Vivie niemieckiej. Oglądałm jego teledyski i...ryczałam... Pewnie po części dlatego, że przypomniały mi się te lata świetności MJa, a zarazem żal mi było tych moich straconych lat, kiedy się nim prawie nie interesowałam. Następnego dnia obejrzałam powtórkę tego programu i znowu płakałam. Jeszcze tego samego dnia zaczęłam oglądać w internecie występy, wywiady i nie mogłam przestać płakać... Niedługo po tym trafiłam na to forum. Najpierw szukałam tylko jakiś plików video i niewydanych piosenek do ściągnięcia oraz informacji o Michaelu, ale tak mi się tu spodobało :-) , że zdecydowałam się do Was dołączyć. Ale że zauważyłam, że jestem dość "zielona" w porównaniu do niektórych doświadczonych (jak to ktoś tu określił) fanów, więc postanowiłam najpierw lepiej "zapoznać" się z Michaelem i zawitać na forum już jako "pełnoprawna" fanka, a nie ktoś przypadkowy, kto nagle przypomniał sobie o idolu z dzieciństwa. Chciałam to zrobić już kilka dni temu, ale było mi tak ciężko, że jakoś nie byłam w stanie...
Obrazek
kostka

Post autor: kostka »

Witaj ; ))
Miłej zabawy ;-)
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam Cię.
To forum to skarbnica wiedzy o Michaelu, śledź, udzielaj się, a wszystko nadrobisz ;-)
Powodzenia!
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
eda5555

Post autor: eda5555 »

witam i pozdrawiam :)
"Świat jest księgą
A człowiek, który nie podróżuje
Czyta tylko jedną stronę." Św.Augustyn

Obrazek
Awatar użytkownika
LiLkaa23

Post autor: LiLkaa23 »

Witam serdecznie...
dużo Nas tutaj trafiło w przeciągu paru dni... szkoda,że w takich okolicznościach... ale połączyła nas muzyka :)
Obrazek
Awatar użytkownika
iza89

Post autor: iza89 »

Witaj w Naszym gronie! :)
Obrazek
Lady_J

Post autor: Lady_J »

witaj ;))
LiLkaa23 pisze:szkoda,że w takich okolicznościach... ale połączyła nas muzyka :)
i przede wszystkim miłość do tego wspaniałego, kochanego Artysty, Człowieka;))
I will always love You, Michael...
YOU'LL ALWAYS BE MY HERO...<3
Magic is everywhere;)
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Basia1992 pisze:To forum to skarbnica wiedzy o Michaelu,
Zauważyłam :) I przez ten niecały rok bardzo wiele się dzięki temu forum dowiedziałam na temat Michaela i jego twórczości :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Hejka !

Rozgość sie na naszym forum
:mj:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »