Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Ja bym sie wybrała w koncu zaproszenie mamy no nie???Jak oni to ułozyli???eee...dla najwierniejszych fanow ktorzy wspierali MJa,a moze my zaprosimy MJa na nasz zlot???W koncu Berlin a Łodz to nie taka duza odległosc
Coś mi się zdaje,że to chyba nie jest impreza dla wszystkich fanów jacy tam przyjadą! Ale jeśli TAK to już zaczne się pakować.Trzeba się teraz czegoś więcej dowiedzieć
Last edited by Paweł on Mon, 18 Jul 2005, 14:55, edited 1 time in total.
To jest na 100 procent prawda tylko nie wiem czy to jest impreza dla każdego kto przyjdzie czy dla wybranych??Michael zarezerwował apartament o powierzchni 250 metrów kwadratowych.
Narazie wiem,że w piątek i że będzie to w jakimś apartamencie który ma
powierzchnie 250m kwadratowych.Nie pisze o tym tylko w interii pisze też np. tu http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl. ... WS=9910943 a jest to przynajmniej dla mnie taka strona w której mówią tylko prawde!!
to robi Mike dla fanów? Bo sie pogubilam... ;(;(;(;(;(;( wszytsko bym dała zeby tam byc... ale.... nie wiem czy mi sie uda... rodziców namówic... tate zwłaszcza... ktoś by mi pomógł Go przekonac...? Blagam...
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
To chyba nie będzie dla wszystkich fanów jacy przyjdą ! Jakby tak było to nie szacowaliby,że będzie tysiąc osób tylko dużo więcej,ale to tylko moje zdanie więc moge się mylić.Też bardzo bym tam chciał pojechać!