Przerwa Techniczna Czatu
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Przerwa Techniczna Czatu
Ogłaszam, że 10 lipca 2009 roku w godzinach przedpołudniowych nastąpi przerwa w dostępie do czatu.
Będziemy aktualizować czat. Jeżeli obejdzie się bez większych problemów, to będziemy mieć czat zintegrowany z forum i nikt niezarejestrowany na forum nie będzie mógł wejść na czat. Oprócz tego różne inne dodatki wraz z dość dużym skokiem wersji oprogramowania czatu, którego nie aktualizowaliśmy dobrych parę lat.
Trzymajcie kciuki
Będziemy aktualizować czat. Jeżeli obejdzie się bez większych problemów, to będziemy mieć czat zintegrowany z forum i nikt niezarejestrowany na forum nie będzie mógł wejść na czat. Oprócz tego różne inne dodatki wraz z dość dużym skokiem wersji oprogramowania czatu, którego nie aktualizowaliśmy dobrych parę lat.
Trzymajcie kciuki
trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- Final Cloud
Ogólnie pomijając brak polskich znaków (co jest uciążliwe. ;x) to żadnych błędów nie widzę.
A i podoba mi się możliwość ustawienia właśnego tła.
Dużo możliwości.
No, dobra robota.
A i podoba mi się możliwość ustawienia właśnego tła.
Dużo możliwości.
No, dobra robota.
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.
Michael Jackson.
Po wylogowaniu wpisując swój nick z forum już się nie wbijam.Buszmen pisze:Wszelkie błędy piszcie tutaj lub na PW
Dopiero po wejściu na główną stronę i na zakładkę CHAT wbija mnie
ponownie. Ale to chyba nie jest problem.
btw. Great Job! Koniec z pie****, którzy tylko na chat wchodzili by wku**** pozostałych. W wygwiazdkowane miejsca proszę sobie dopasować litery.
Co do błędów...
Nie wiem czego to wina, ale czasem po wklejeniu jakiegoś linka to wszystko zostaje podkreślone.
Tak to wygląda:
Żeby problem zniknął muszę jeszcze raz wejść na chat ze strony głównej.
Nie wiem czego to wina, ale czasem po wklejeniu jakiegoś linka to wszystko zostaje podkreślone.
Tak to wygląda:
Żeby problem zniknął muszę jeszcze raz wejść na chat ze strony głównej.
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.
Michael Jackson.
Wow, naprawde niewiele osób potrafi aż zrzut ekranu zrobić! Dzięki!
A błąd też się u mnie pojawia. Dzieje się tak, jak w ten link dopiero klikniesz.
Oprócz tego zauważyłem, że jak wyjdę z czatu i po jakimś czasie powrócę na forum, to jestem wylogowany.
Pozostaje też kwestia polskich liter. Wszystkie te błędy są wewnętrzymi problemami czatu, więc musimy czekać aż jego autor (nie ja) coś wymyśli. Z polskimi literkami będe coś naciskał i kombinował.
EDIT: Panie i Panowie......polskie literki