Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Z tym, że ,,Moonwalker" jest filmem kultowym im się nie pomyliło, ale im się pomyliło, że gra w nim Mick Jagger. Widzieliście go tam gdzieś bo chyba był przezroczysty? Ja go w każdym razie nie widziałam.
Invincible wrote:Z tym, że ,,Moonwalker" jest filmem kultowym im się nie pomyliło, ale im się pomyliło, że gra w nim Mick Jagger. Widzieliście go tam gdzieś bo chyba był przezroczysty? Ja go w każdym razie nie widziałam.
Mysle, ze Ci , którzy postanowili wymienić pośród wystepujących Micka Jaggera ( który zreszta "wystepuje" jedynie głosem, bo z tego, co kojarze to nie ma tam nawet jego zdjęcia ) popełnili wielkie faux pas albowiem nie podano w obsadzie Elizabeth Taylor Jakby sie uparł to całą plejadę gwiazd moznaby było wprowadzic - ja proponuje na poczatek Mantovani'ego (w końcu jest o nim wzmianka, nie? ).
No, ale tak czy inaczej "Moonwalker" filmem kultowym jest. W mojej podstawówce (ech..to były czasy ) wszyscy go oglądali, dziewczęta mdlały w zachwycie, chłopcy masowo wykupywali białe skarpetki... eeeech... a teraz co? Batmany jakies, spajdermeny... szkoda gadac
...pzdr
siadeh_w_dobrym_humorze_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"