BERLIN BEZ KRÓLA!!!!!!!!!

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
jacko17

BERLIN BEZ KRÓLA !!!!!!!!!!!!!

Post by jacko17 »

Nasz KRÓL Michael Jackson nie przyjedzie do Berlina na przyjęcie urodzinowe swojego Taty !!!!!!!!!!!!!
Król na oficjalnej stronie przeprasza za swoją nieobecność...

"W imieniu Michaela chcemy wyrazić szczere przeprosiny, gdyż nie będzie on w stanie przybyć na urodzinowe przyjęcie zorganizowane dla jego ojca Josepha Jacksona, które odbędzie się w najbliższy weekend" - czytamy w oświadczeniu.

"Michael chciałby z głębi serce życzyć swemu ojcu wszystkiego najlepszego i ma nadzieję, że każdy z gości będzie świetnie się bawił. Jak zwykle chciałby również przekazać głębokie podziękowania dla swoich fanów".

:mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj:
:beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa:

Mam nadzieję że KRÓL ma się bardzo dobrze i nie ma to żadnego związku ze zdrowiem Michaela.
Co wy myślicie o tym?
lunatyczka

Post by lunatyczka »

Ja myslę, ze jemu w dalszym ciągu nawala ten kręgosłup.... :nerwy: :smutek:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Image
Michael is a beautiful soul.
Pank

Post by Pank »

A to o tym już nie było jakieś kilkadziesiąt wątków wcześniej? :-)

A może mu się nie chce i ma chwilowo dość pisków i krzyku fanów? :>
PAulina (big fanka)

Post by PAulina (big fanka) »

Pank... Chłopaczku ty nasz kochany - na pewno Michael jest jeszcze zmęczony, ale... Fanów nigdy NIGDY nie bedzie miał dość! On wie, że my Go kochamy i własnie dzięki tym krzykom wie ze jestesmy z Nim! My Go podtrzymujemy na duchu! :mj:
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Pank

Post by Pank »

PAulina (big fanka) wrote:Pank... Chłopaczku ty nasz kochany - na pewno Michael jest jeszcze zmęczony, ale... Fanów nigdy NIGDY nie bedzie miał dość!
A jednak jestem kochany! Dziękuję :-)

Założę się, że niejedna fanka (może i Ty?) po zobaczeniu swojego ukochanego Misiaczka, rzuciłaby się na niego i próbowała chociażby pocałować... jak nie w usta, to chociaż w maseczkę chirurgiczną :] O tym, czy Michael pragnie takie fanki, szczególnie, gdy coś go ciągle bolli i ma sporą niedowagę, nic mi jednak nie wiadomo.

A pozostałych fanów Michael z pewnością szanuje i mieć dość raczej nie będzie :]

Ja tam szanuje jego decyzję, nieco sobie odpoczywa, a nawet w spokoju robi nowe operacje plastyczne, o których chętnie napisałby "The Sun" :P
GOSIENKA

Post by GOSIENKA »

Szkoda, że Go nie będzie :smutek: , rozrywka też mu jest potrzebna :dance: , ale myślę że na razie w gronie przyjaciół bez kamer itd. I pewnie dlatego nie przyjedzie, po procesie stracił dużo zdrowia i siły, zanim dojdzie do siebie to potrwa jakiś czas- pewnie dlatego nie będzie go na przyjęciu. Najważniejsze żeby był zdrowy i szczęśliwy :hug: , teraz niech odpoczywa, leniuchuje dba o siebie, nie mogę się doczekać kiedy zobaczę na jego buźce piękny radosny i promienny uśmiech. :-) Czas leczy rany... . :calus:
Willy

Post by Willy »

Schmittko wrote:Jak na mój gust to już jest za dużo tematów związanych z Berlinem
:-) No i mamy kolejny. Schmittko z pewnością się ucieszy, ale w końcu Berlin to duże miasto. ;-)
tancerz

Post by tancerz »

No cóz Michael pewnie sie jeszcze źle czuje. :smutek: Biedak tyle przecierpiał... Ale bądźmy dobrej myśli ;-) Jeszcze są imieniny hehe wtedy tez moze wpasc do ojca z życzeniami ;-).Pozdrawiam Wszystkich Fanów -jestem tu nowy ;-).Od dzisiaj ;-)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Post Reply