Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
No więc nasz Mike jak wszyscy wiemy chce iść w showbusiness i zostać piosenkarzem. Mam nadzieję, że nagra świetną płytę, najlepiej po polsku żebyśmy nie mieli problemów z tłumaczeniem jego tekstów z angielskiego i ze zrozumieniem tego co śpiewa i co chciał nam w swoich utworach przekazać.tancerz wrote:Mam Pytanie -jaka marzy wam sie nowa płyta Naszego Mike'a
?
W życiu!!! NIGDY!!!!! YYYYY!!! Nieznosze jej!Pank wrote:
Do tego duet z Bjork,
Oni są ze sobą niekompatybilni. Mnie wystarczyłaby świadomość, że ją słucha i coś jej mu się podoba. Jak przyjedze do Polski, to go o to zapytamy- co, Pank?Pank wrote:Do tego duet z Bjork
A ja bym chciał, by ta nowa płyta była niepodobna do tego, co robił dotychczas. Aranżacje Dangerous brzmią dobrze na Dangerous, ale dziś po tylu latach zabrzmiałyby archaicznie.tancerz wrote:Ja osobiście chciałbym aby była podobna do okresu
DANGEROUS
Jak ostatnie lata wzbudzą w nim romantyczne wizje, to zacznę się martwić o jego psychę.PAulina (big fanka) wrote:Osobiście myśle, że Michael wyda coś w stylu INVICIBLE. Widać to chociażby po ostatnich piosenkach np. "Fall Again" "One more chance"...
Pozdro
No też racja...kaem wrote: A ja bym chciał, by ta nowa płyta była niepodobna do tego, co robił dotychczas. Aranżacje Dangerous brzmią dobrze na Dangerous, ale dziś po tylu latach zabrzmiałyby archaicznie.
Bjork można trawić, bądź nie, ale żeby zaraz bać, dlatego, że dziwna?PAulina (big fanka) wrote:W życiu!!! NIGDY!!!!! YYYYY!!! Nieznosze jej!Boshhh... nieznosze... Ona jest jakas dziwna... ja sie jej boje
:>kaem wrote:Jak przyjedze do Polski, to go o to zapytamy- co, Pank?
Na "HIStory", po innej sprawie, o miłości było tylko na "You are not alone". Mi tam tyle by wystarczyło - bo o odwołanie się do zarzutów można być spokojnym...kaem wrote:Jak ostatnie lata wzbudzą w nim romantyczne wizje, to zacznę się martwić o jego psychę.
PAulinko, Michael'a tak bardzo nie lubią, bo się Go boją, bo.... jest dziwnyPAulina (big fanka) wrote:W życiu!!! NIGDY!!!!! YYYYY!!! Nieznosze jej!Pank wrote:
Do tego duet z Bjork,Boshhh... nieznosze... Ona jest jakas dziwna... ja sie jej boje