Witam goraco wszystkich fanów Michael'a

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Bartosz

Witam goraco wszystkich fanów Michael'a

Post autor: Bartosz »

Cześć, jestem Bartosz mam 22 lata i pochodzę z Wałbrzycha. Tę stronkę odwiedzam już ponad roku czasu, a od miesiąca jestem zalogowany lecz właśnie dziś postanowiłem oficjalnie się przedstawić całej rodzinie:). W swoim towarzystwie mam tylko jedną koleżankę która lubi Michael'a i uwielbia jega muzykę. Cieszę się bardzo że jest taka strona jak ta w której ludzie wymnieniają się doświadczeniem i swomi emcjami:) bo na codzień ciężko jest znaleść fanów MJ. Mam nadzieję, że bedę mógł poznać tutaj wspniałych ludzi i zarazem wielkich fanów. W moim życiu Machael jest od zawsze, od małego byłem jego wielkim fanem i lubiałem przed pójściem do przeczkola pooglądać jego teledyski czy posłuchać Eart Song, bo w tym czasie to leciało prawdopodonie MTV to nadawało:) Zawsze się interesowałem życiem codziennym naszego Króla i gdy mój Tata powiadomił mnie o śmierci Michael'a to nie mogłem w to uwierzyć, powieziałem sam sobie przeciesz za jakieś 2 tygodnie daje 50 koncertów w Londynie. Byłem rozbaczony przez jakieś 3 tygodnie, a dzień jego pogrzebu nie zapomnie do końca życia, Michael był dla mnie ważną osobą z którą byłem związany emocjonalnie, towarzyszył mi całymi dniami i wrzędzie gdzie byłem. Czasami lubię sobie potańczyć Moonwalker przy mojej koleżańce bo ona rozumie, co znaczy być wielkim fanem MJ.
Pozdrawiam całą rodzinę fanów MJ i jestem otwarty dla wszystkich:)
Ostatnio zmieniony wt, 04 sie 2009, 20:57 przez Bartosz, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Saszka

Post autor: Saszka »

Eh "Jacko" "Jacko" :-/
Witam...
magdusia213

Post autor: magdusia213 »

witam na forum:)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.