Komentarze do tematu http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=7317
Ciekawy jestem zestawu gwiazd. Oby nie same Akony, Browny i Ne-Yo.
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Boże kochany, skąd ta pewność?Megi1975 wrote:Z jednej strony fajnie, będzie coś zwiazanego z Michaelem a z drugiej strony denerwuje mnie to, bo wiele osób nie robi tego ze szczerego serca tylko chce się pokazać i zabłysnać kosztem śmierci Michaela
Tez tam kiedys byłam i tez jakoś nie widzi mi sie tyle osób :| no chyba że w bocznych alejkach sie ludzie pochowają albo za głóna bramą na ulicy :| Może będzie jak z Wadowicami.....patrząc na maluśki rynek aż sie wierzyć nie chce ile ludzi przyjechało zobaczyć PapieżaMarie wrote: Nie wiem czy tam zmiesci sie az 85 000 ludzi. Bo miejsce gdzie jest scena to poprostu taki zwykly plac.
Chyba czekałam na takie coś. Jakoś lżej mi się zrobiło na sercu,nie wiem czemu! Super,że to robią. A skoro piszą some of the world‘s leading artists, to wątpię,żeby obok np. Stevie Wondera, Micka Jaggera, Paula McCartney'a, Lionela Richie, może (mam nadzieję...) George Michaela, postawili Lady gagę, Akona, Ne-Yo, ...yyyyy Britney = bo oni w żaden sposób nie są Leading (no proszę waswww.tribute2009.com wrote:some of the world‘s leading artists will perform Michael Jackson‘s greatest hits live on stage (...) Presented by his brother Jermaine Jackson, it will pay homage to the exceptional artistry of this unique genius and be a night to remember for millions of television viewers around the globe. The TV special will be broadcast live. More than 85,000 people can attend the show and experience the evening first hand.
THE TRIBUTE WILL PROVIDE SUPPORT FOR IMPORTANT CHARITIES AND WORTHY CAUSES
Wg uk.news.yahoo.com Madonna i W. Houston zaprzeczają, że miałyby wziąć udział w tym przedsięwzięciu.ioreta wrote:Organizatorzy obiecują, że Jermaine Jackson i inni członkowie rodziny będą przewodzić międzynarodowej grupie artystów wykonujących niezapomniane utwory Michaela. Nie chcą na razie potwierdzić doniesień austriackiej prasy o udziale w koncercie takich gwiazd jak U2, Madonna, Lionel Richie czy Whitney Houston.