Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Dowiedziałam sie dzisiaj od Marcysi, że za tydzień w gazecie "Tina" bedzie płyta dvd poświęcona Mchaelowi. Ma być tam zamieszczona Jego historia itd. Więc nie przegapcie!
Ja niestety nie mam dvd , ale coś się da wykombinować i zawsze warto powiększyć swoja kolekcje
MOzliwe ze na okładce bedzie MJ a w srodku:"Krolewna Sniezka i siedmiu krasnoludkow"he he!!!A od kiedy "Tina"o MJu?????
No coz....to jak ktos kupi to wydawnictwo to niech szybko da cynka na forum i ja tez sobie kupie:)
Dzięki Yana za skan - byłem w szoku, gdy go zobaczyłem, bo się spodziewałem czegoś gorszego. A tak zaoszczędzę 120 PLN (i tak bym nie kupił...), w zamian za to, że na okładce będzie logo "Tiny".
MJPOWER wrote:"Sprawdź czego jeszcze nie wiesz o IDOLU" No, no
Hehe, my tu w Chrzanowie od dziesiątek lat mamy takie powiedzenie na krętaczy: Ty cyganie wojewódzki!
Co do filmu, wiarygodnie moim zdaniem pokazali związek MJ i L-M Presley. Reszta do bani- tym bardziej, ze film jest nad wyraz melodramatyczny. I widać, ze zrobiony na chybcika. Bardziej ciekaw jestem dokumentu na Planete, bo oni robią dobre rzeczy. Widziałem na tym kanale kiedyś dokument o pierwszej solowej płycie Phila Collinsa i bardzo mnie wciągnął.
Last edited by kaem on Thu, 04 Aug 2005, 11:20, edited 2 times in total.