Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Mike pisze:nie myslałem, że Michael aż tak dobrze wygląda, ale to i lepiej!!
"Aż tak dobrze?" Moim zdaniem na tym zdjęciu to on wygląda tak jak przez kilkanaście ostatnich miesięcy. Zresztą poza ubrankiem i kawałkiem twarzy nic więcej tu nie widać, więc trudno cokolwiek wnioskować. Chyba tylko tyle, że chodzi o własnych siłach i do tego samego fryzjera.
Ale cieszę się, że się cieszycie. Lubię tego typu entuzjazm u fanów, jak to niewiele trzeba, żeby ich uszczęśliwić.
[edit]: Jak zwykle Willy mnie myślami wyprzedził. Ale to przez to, że ja dłuższego posta napisałam i mi więcej czasu zajęło
Michael, jak miło oglada sie Twoje aktualne fotki Moze to zdjecie zbyt wiele nie pokazuje ale to na pewno nie jest ten sam Michael co w trakcie i zaraz po procesie Wraca nam do formy!
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
Miło się parzy na tego pana. Bardzo atrakcyjny z niego gościu. :) Widać, że już opadło z niego to całe napięcie związane z procesem. To jest już ten Michael, którego znamy, podziwiamy i kochamy.,
Ludzie czy Wy czasem nie widzicie tego co byście chcieli widzieć? Ja na tej fotce nie dostrzegam żeby MJ nagle był we wspaniałej formie i wogóle było wszystko cacy. Na tej fotce widać bardzo niewiele. Ja wiem, że byście bardzo chcieli ale wyluzujcie..