Natalia88 <-- Tylko kolejna fanka Jacksona :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Natalia88

Natalia88 <-- Tylko kolejna fanka Jacksona :)

Post autor: Natalia88 »

Witam serdecznie ;-)
Jak mój nick wskazuje mam na imię Natalia :P
Jestem mieszkanką Zielonej Góry, miasta w woj. Lubuskim. Lat mam 21 i tyle też lat żyję z Michaelem ;-)

Dla mojej mamy Michael był największym przyjacielem, dlatego też zasypiałam przy Jego muzyce wieczorem i budziłam przy Jego utworach rano. Jadłam przy Jego głosie, bawiłam się przy Nim i przy Jego twórczości dorastałam.
Odkąd pamiętam wzbudzał On we mnie tyle silnych emocji, ile może mieć w sobie dziecko... Gdy było mi źle zatapiałam się w "You Are Not Alone", gdy byłam szczęśliwa wariowałam przy "Billie Jean" czy "The Way You Make Me Feel". Każdy Jego utwór budzi we mnie emocje. Słuchając Jego muzyki podjęłam masę decyzji w życiu. Większości z nich nie żałuję :-)

Dzień, w którym dowiedziałam się, że mój Przyjaciel postanowił odpocząć od tego cholernego świata, był dla mnie jednym z gorszych dni w moim dotychczasowym życiu. Mimo, że nie znałam Go osobiście był dla mnie bardzo ważny, a Jego muzyka pełniła (pełni dalej) ogromną rolę w moim życiu. Tamtego dnia "Billie Jean" nie poprawiał mi humoru, "You Are Not Alone" do dodawało mi otuchy, a "Heal The World" przestało mieć sens. Bo cóż samotny człowiek jest w stanie zdziałać na tym świecie, kiedy odchodzi ktoś kto całe życie był przy niej....

MJ słucham nadal. Ciągle zachwycam się Jego utworami, jakbym słyszała je po raz pierwszy. Za każdym razem, gdy oglądam którekolwiek z nagrań na żywo, przeżywam gdybym była tam, zaraz obok Niego...

Od zawsze był dla mnie Królem i na zawsze nim zostanie. Wychowałam się przy nim ja, przy nim wychowają się moje dzieci.

Przepraszam za ilość tekstu. Chciałam się tym podzielić z kimś, kto być może mnie rozumie...

Mam nadzieję, że poznam tu wspaniałych ludzi, którzy również cenią talent i twórczość MJ

Pozdrawiam
Natalia

@edit:
Pisząc tego posta byłam pod tak wielkim wpływem emocji, że zapomniałam napisać czym się zajmuje i co lubię robić :P Wybaczcie japrosic

A więc uwielbiam podróżować, odpoczywać wiecznie ze słuchawkami w uszach i najważniejsze siedzieć w siodle. Konie to moje ulubione zwierzątka ;-)
W tym roku skończyłam studia I stopnia, za kilkanaście dni (znów :-/ ) zaczynam edukację.

Zawsze trochę więcej tych informacji :D

Pozdrawiam jeszcze raz :-)
Obrazek
See You Michael, In Neverland...
Moje Last FM: http://www.lastfm.pl/user/natyska88
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

witamy. cieszę się, ze jestes z nami. na pewno poznasz mase fajnych osob [wiem z doswiadczenia ;-) ] nie szkodzi, mozesz pisac ile chcesz, my chetnie poczytamy. moge ci powiedziec, ze tez slucham teraz jego piosenek zupelnie jakbym je dopiero poznawala. no coz ... magia ;-)
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
Natalia88

Post autor: Natalia88 »

Dosłownie Magia :)
Dziękuje za przywitanie ;-)
Obrazek
See You Michael, In Neverland...
Moje Last FM: http://www.lastfm.pl/user/natyska88
Awatar użytkownika
dirty_alice

Post autor: dirty_alice »

Cześć, cześć.
Ja mam takie samo odczucie w stosuku do oglądania wywiadów z nim także czuję jakby żył.

Tak magia dokładnie.

Pozdrawiam ;** :mj:
Whatever happens, don't let go of my hand...

Obrazek
Awatar użytkownika
Ania R.

Post autor: Ania R. »

Witaj i powodzenia!
"May we continue to remember not to judge man by the color of his skin, but the content of his character." Michael Jackson
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum. ;-)
Obrazek

Post autor: Moscan »

Witaj ;-)
ODPOWIEDZ