My Tribute to Michael- UPDATE- urodziny 29.08, O2Arena
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
-
My Tribute to Michael- UPDATE- urodziny 29.08, O2Arena
Mam nadzieje ze pisze w dobrym miejscu.
Pomyslalam ze podziele sie z fanami moja wizyta pod O2 Arena.
Pojechalismy tam w niedziele 23 sierpnia, moja corka bardzo chciala wpisac sie na scianie, ja zreszta tez, by w ten sposob oddac hold Krolowi.
Emocjonalnie bylo to dla mnie ogromne przezycie, mimo ze nie w dacie koncertu.
Nie spotkalismy wielu fanow- raptem 5 osob. 2 z Wloch , 3 z Holandii (chyba). Wpisywali sie na scianie, postali w zadumie, posmucili i odeszli, jak my.
Wciaz wyrazne sa podpisy Tancerza i FankiMJ Porownujac do ich zdjec - sciana sie zapelnila gesciej napisami i zdjeciami :
Kilka rysunow bardzo nam sie spodobalo :
Te sa od dziewczyny z Polski (moze nawet ktorejs forumowiczki ):
Wzruszyl mnie rowniez ten napis, zloty kolorem namalowany na folii:
Ponizej podpis mojej 7 letniej corki Alez byla dumna , a potem sie rozplakala
No i moj wpis:
Wieczorem bardzo chcialam wrocic pod o2 by zobaczyl iluminatka - swietlne graffiti przedstawiajace tanczacego Michaela (postac Michaela na samym dole)
A light graffiti image of the King of Pop
Dzieci nie dotrwaly, musielismy wracac, zanim zrobilo sie ciemno ( mieszkamy poltorej godz jazdy od Londynu). Ale wroce tam w nastepny weekend ;)
Pomyslalam ze podziele sie z fanami moja wizyta pod O2 Arena.
Pojechalismy tam w niedziele 23 sierpnia, moja corka bardzo chciala wpisac sie na scianie, ja zreszta tez, by w ten sposob oddac hold Krolowi.
Emocjonalnie bylo to dla mnie ogromne przezycie, mimo ze nie w dacie koncertu.
Nie spotkalismy wielu fanow- raptem 5 osob. 2 z Wloch , 3 z Holandii (chyba). Wpisywali sie na scianie, postali w zadumie, posmucili i odeszli, jak my.
Wciaz wyrazne sa podpisy Tancerza i FankiMJ Porownujac do ich zdjec - sciana sie zapelnila gesciej napisami i zdjeciami :
Kilka rysunow bardzo nam sie spodobalo :
Wzruszyl mnie rowniez ten napis, zloty kolorem namalowany na folii:
No i moj wpis:
Wieczorem bardzo chcialam wrocic pod o2 by zobaczyl iluminatka - swietlne graffiti przedstawiajace tanczacego Michaela (postac Michaela na samym dole)
A light graffiti image of the King of Pop
Dzieci nie dotrwaly, musielismy wracac, zanim zrobilo sie ciemno ( mieszkamy poltorej godz jazdy od Londynu). Ale wroce tam w nastepny weekend ;)
Ostatnio zmieniony ndz, 30 sie 2009, 13:17 przez loveyoumore, łącznie zmieniany 1 raz.
Promise me we'll always be
Walking the world together
Hand in hand where dreams never end
My star secret friend and me
oo faktycznie, nowe wpisy i zdjecia
Dziekuje za zdjecia, fajnie znów zobaczyć tą sciane, mimo ze nie "na zywo" ;)
A córeczka tez fanka? :) Ehh ja zaczełam byc fanką w jej wieku...:)
Pozdrawiam serdecznie!
Dziekuje za zdjecia, fajnie znów zobaczyć tą sciane, mimo ze nie "na zywo" ;)
A córeczka tez fanka? :) Ehh ja zaczełam byc fanką w jej wieku...:)
Pozdrawiam serdecznie!
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
I'm believer ...:)
-
FankaMJ tak, moja corka jest zachwycona jego muzyka :) Starszy syn bardziej tancem ( oboje tancza od kilku lat - pochwale sie, a co ! , wiec temat tanca im szczegolnie bliski.)
Tak sobie wlasnie mysle ze fani swoja fascynacje Michaelem przekazywac beda swoim dzieciom , to piekne. "Wyhodujemy" nowe pokolenie fanow. Mnie to szczerze wzrusza
Tak sobie wlasnie mysle ze fani swoja fascynacje Michaelem przekazywac beda swoim dzieciom , to piekne. "Wyhodujemy" nowe pokolenie fanow. Mnie to szczerze wzrusza
Re: My Tribute to Michael
To moje rysunki :) Byłam tam kilka dni temu.loveyoumore pisze:
I wzruszył mnie bardzo podpis twojej córeczki i to, ze się rozpłakała
'You are the star,
you make mi shine[...]
You are my life'
-
Natalie, piekne
Moja corka jest bardzo wrazliwa istota, wzrusza ja bardzo fakt ze Michael zmarl i jego dzieci nie maja taty Ona jest w wieku Blanketa, mowilam jej to. Ogromnie to przezywa. Zna prawde bo pytala o nia.
Moja corka jest bardzo wrazliwa istota, wzrusza ja bardzo fakt ze Michael zmarl i jego dzieci nie maja taty Ona jest w wieku Blanketa, mowilam jej to. Ogromnie to przezywa. Zna prawde bo pytala o nia.
-
Bylam wczoraj, 29.09.09 pod o2 arena, w dzien urodzin Michaela. W taki sposob chcialam uczcic ten dzien i udalo mi sie !
To wyjatkowe i glebokie przezycie...
Spotkalam tlum fanow, w przeroznym wieku. Poza moja corka i synem , byly dzieci kilkuletnie z rodzicami, byli ludzie po 50. Sporo w kapeluszach czy koszulkach z wizerunkiem MJ.
Byl tez maly czarnoskory chlopiec, okolo 6 letni, w skorzanej kurtce, za krotkich spodniach i bialych skarpetkach. Tanczyl MJ'a Fotek nie robilam z przyczyn oczywistych, choc w zasadzie matki moglam zapytac o zgode...
Byla tez dziewczyna wygladajaca jak Dark Queen, w kolczykach i tatuazach, w kapeluszu MJ'a, dziwnym makijazu. Jej fotki nie odwazylam sie zrobic, choc mialam ogromna ochote, by byla...oryginalna Ale tez przerazajaca w swym image
Byla tez grupka mlodych fanow, anglojezycznych, siedzacych pod sciana, odtwarzaczem plyt . Dzieki im wielkie ! Puszczali muzyke caly czas, kilka osob podrygiwalo, inni spiewali. Zacinal im sie odtwarzacz, dziewczyna co chwila uderzala reka by dzialal wlasciwie
Kiedy puscili Man in the mirror kilka osob plakalo, a przy I'll be there sama nie wytrzymalam i polaly sie lzy.
Sporo kwiatow ludzie przyniesli, swieczek.
Slawana sciana jest tak "uckana" napisami ze ciezko mi bylo spelnic prosbe kilku forumowiczow i wpisac sie za nich. W zasadzie trzeba bylo pisac jedno na drugim, albo :
Sama sciana:
Nie braklo tez banerow urodzinowych i kartek:
Atmosfera pod o2 byla...dziwna. Nie w negatywnym znaczeniu. Ludzie stali w zdumie, czesc sie smiala, czesc plakala, za chwile wybuchala smiechem. Generalnie bardzo emocjonalnie.
Moja corka nie odpuscila okazji by cos namazac dla MJ'a
Jestem szczesliwa ze moglam tam wczoraj byc.
To wyjatkowe i glebokie przezycie...
Spotkalam tlum fanow, w przeroznym wieku. Poza moja corka i synem , byly dzieci kilkuletnie z rodzicami, byli ludzie po 50. Sporo w kapeluszach czy koszulkach z wizerunkiem MJ.
Byl tez maly czarnoskory chlopiec, okolo 6 letni, w skorzanej kurtce, za krotkich spodniach i bialych skarpetkach. Tanczyl MJ'a Fotek nie robilam z przyczyn oczywistych, choc w zasadzie matki moglam zapytac o zgode...
Byla tez dziewczyna wygladajaca jak Dark Queen, w kolczykach i tatuazach, w kapeluszu MJ'a, dziwnym makijazu. Jej fotki nie odwazylam sie zrobic, choc mialam ogromna ochote, by byla...oryginalna Ale tez przerazajaca w swym image
Byla tez grupka mlodych fanow, anglojezycznych, siedzacych pod sciana, odtwarzaczem plyt . Dzieki im wielkie ! Puszczali muzyke caly czas, kilka osob podrygiwalo, inni spiewali. Zacinal im sie odtwarzacz, dziewczyna co chwila uderzala reka by dzialal wlasciwie
Kiedy puscili Man in the mirror kilka osob plakalo, a przy I'll be there sama nie wytrzymalam i polaly sie lzy.
Sporo kwiatow ludzie przyniesli, swieczek.
Slawana sciana jest tak "uckana" napisami ze ciezko mi bylo spelnic prosbe kilku forumowiczow i wpisac sie za nich. W zasadzie trzeba bylo pisac jedno na drugim, albo :
Sama sciana:
Nie braklo tez banerow urodzinowych i kartek:
Atmosfera pod o2 byla...dziwna. Nie w negatywnym znaczeniu. Ludzie stali w zdumie, czesc sie smiala, czesc plakala, za chwile wybuchala smiechem. Generalnie bardzo emocjonalnie.
Moja corka nie odpuscila okazji by cos namazac dla MJ'a
Jestem szczesliwa ze moglam tam wczoraj byc.
Ostatnio zmieniony ndz, 30 sie 2009, 14:11 przez loveyoumore, łącznie zmieniany 1 raz.
Ah, tak bardzo chciałabym tam być. Jeszcze nigdy chyba nie odczuwałam tak silnego pragnienia jak teraz... Dziękuje loveyoumore za wszystko. Dzięki Tobie i przez Ciebie mogłam zrobić, to co tak bardzo chciałam.
A tak przy okazji, to ktoś wie jak długo będzie wystawiona ta tablica pod O2 Arena?
A tak przy okazji, to ktoś wie jak długo będzie wystawiona ta tablica pod O2 Arena?
Run, Forrest! RUN!
Mam nadzieję,że jej nie ,,sprzątną" tak chop siup nic sie nie stało...
"We can`t take it,
We arledy had Enough."
The legend never die...MJ 1958-2009
Piszę poprawnie po polsku.
We arledy had Enough."
The legend never die...MJ 1958-2009
Piszę poprawnie po polsku.
-
-
Pan z ochrony (chyba) zagadniety o ta kwestie przez nas, odpowiedzial ze nie wie. Ale jesli ma tam wisiec nadal, powinni dodac kolejna na wpisy bo ta zaczyna wygladac malo fajnie. Napisy sa zakreslane prze napisy, ponaklejany kartki papieru, pokreslone. Naprawde nie ma sie gdzie wpisywac, wiec ludzie zaczynaja bazgrac, przestaje to byc czytelne.A-g-A pisze: A tak przy okazji, to ktoś wie jak długo będzie wystawiona ta tablica pod O2 Arena?
- Michael FOREVER!!!
Dziękuję
Dziękuję za Wasze opisy, za piękne słowa o Michaelu, Tu mogę sobie bez ukrywania łez myśleć o Nim i czuć więź z ludźmi, którzy też Go kochają. W moim otoczeniu nikt mnie nie rozumie, a ja nie mogę sobie poradzić z Jego odejściem i Jego cierpieniem. Już nie słucham żadnej innej muzyki, już nie umiem się z Nim rozstać...chciałabym być we wszystkich związanych z Nim miejscach, żeby czuć Jego obecność. Jeszcze raz Wszystkim dziękuję za te relacje...to dla mnie zawsze jakaś namiastka i wielkie wzruszenie...
Michael, na zawsze!!!!!