Gubię się ... na forum

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
asiek

Gubię się ... na forum

Post autor: asiek »

Forum odkryłam niedawno, jest dla mnie kopalnią wiedzy o MJ, a braki mam spore, bo na ładnych kilka lat zaprzestałam śledzenia na bezdechu wszelkich info o Nim.

Gubię się. Perełki, sprawy kluczowe, clou ginie w zalewie postów .. jakby to dyplomatycznie ująć .. mniej kluczowych, a zdecydowanie bardziej tabloidowych.

Odczuwam głód wiedzy, ale zapycham się fast-foodami, fast-newsami. Niemal przeoczyłam ostatnie ciekawe posty kaem.

W sumie to tak się chciałam wyżalić, bo czy jest jakieś wyjście? Chyba tylko przeczekać. Ifjunoł łotajmin.
Awatar użytkownika
Tomo128

Post autor: Tomo128 »

Nie rozumiem. Wszystkie istotne sprawy masz w dziale FAKTY.
Tomo128
Obrazek
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Asiu,
moderatorzy starają się trzymać w miarę ład na forum, usuwać totalnie nic nie wnoszące posty, tematy... co i tak często u wielu rodzi bunt.
Myślę jednak, że ogarniesz się na forum. By zdobyć konkrety - jak mówi Tomo128 - dział "Fakty" :)
...
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

ja wiem, wdech wydech, wdech wydech ;)

kryzys miałam

adminom, moderatorom i inkszym konserwatorom powierzchni wirtualnych - wielki szacun japrosic
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Muszę się podpiąć pod ten temat. Mam problem z tematami dot. nowej aranżacji We Are The World - no właśnie ile jest tych tematów? Czy jest to potrzebne, na prawdę pogubić się można...Dla mnie te tematy nie różnią się założeniem, no chyba, że mi się tylko tak wydaje, ale to - proszę oświećcie mnie, bym nie błądziła dalej ;-) Nie można tak w całość tego wszystkiego ująć i utworzyć jeden temat?

kaem-> połączone.

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

A więc wyskoczyło mi cos takiego:

Could not obtain post count

DEBUG MODE

SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query

SELECT COUNT(post_id) AS total_posts FROM f_posts

Line : 275
File : functions_search.php

Nie znam się na komputerach, a jestem ciekawa cóż to oznacza? I jak np. zaradzić, aby nie było sytuacji, ze człowiek pisze posta (im większy rozmiar tym większe poirytowanie), a tutaj summa summarum wyskakuje to i wszystko, że tak powiem szlak bierze?
Obrazek
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Trudno mi powiedzieć coś o tym przypadku, ale mam na to sposób, który sam stosuję we wszystkich serwisach internetowych gdzie coś piszę.

Jak piszę dłuższego posta to przed kliknięciem "wyślij" robię Ctrl+A i Ctrl+C. Jak coś się wywali to klikam raz jeszcze "napisz" i Ctrl+V i po sprawie jednym ruchem ;)

Nauczony doświadczeniem
...
ODPOWIEDZ