"Wyślij różę dla Michaela" - akcja fanów
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
"Wyślij różę dla Michaela" - akcja fanów
OK, fani robią aukcję polegającą na przekazaniu MJ czerwonych róż od fanów. Jeśli odwiedzacie zagraniczne forum MJJFORUM lub KOP DISCUSSION pewnie wiecie już o tej akcji. Kasę 5$ mozna wysłać poprzez konto paypal, jednak jeśli nie posiadasz konta, pieniądze można wysłać przekazem, czekiem, itp. do dziewczyny z USA, a ona się wszystkim zajmie. Do każdej róży będzie przypięte imię fana od którego jest kwiat. Cały bukiet będzie wręczony MJ 4 kwietnia, poprzez Karen Faye albo Raymone Bain.
Pod spodem przesyłam cała informację po angielsku, tam znajdziecie wszelkie informacje!
Hey to all of you!
Here is the action plan:
A bouquet of roses will be presented on behalf of fans to Michael Jackson as he leaves court on April 4th.
The cost of each rose is $5
The funds are being collected through a paypal account at the following link:
https://www.paypal.com/xclick/business= ... y_code=USD
Checks, cash or money orders or westeren union should be send to:
Darvon McDonald
2609 Smouldering Wood Dr
Arlington, TX 76016 USA
mail: dallasmjgirl@hotmail.com
The deadline to have your checks to Darvon is March 26th.
DEADLINE March 27
send mail to danchozavrigoro@yahoo.com
Subject: Roses of Love
Include your name and country.
already in account:
US Dollars : $361.70 USD
This Roses will be presented by Karen Faye.
Date is set then because of Paris b-day
The idea is to show to the media we are not 2 or 3 fans out there.
but more IMPORTANT is to make Michael smiling and showing him that even we are not there in front of court house we think about him.
also you can send your photo(s) and SHORT (i mean that, please short) message.
if anyone has trouble donating money through a paypal account, you can send me the money, and I'll donate for you....
email me at dallasmjgirl@hotmail.com
Please have it in by March 26th. So I can click to pay on paypal on March 27th. It will be in the bank March 27th because I have a verified bank account through paypal.
Also leave your name that you want on the rose~
Pod spodem przesyłam cała informację po angielsku, tam znajdziecie wszelkie informacje!
Hey to all of you!
Here is the action plan:
A bouquet of roses will be presented on behalf of fans to Michael Jackson as he leaves court on April 4th.
The cost of each rose is $5
The funds are being collected through a paypal account at the following link:
https://www.paypal.com/xclick/business= ... y_code=USD
Checks, cash or money orders or westeren union should be send to:
Darvon McDonald
2609 Smouldering Wood Dr
Arlington, TX 76016 USA
mail: dallasmjgirl@hotmail.com
The deadline to have your checks to Darvon is March 26th.
DEADLINE March 27
send mail to danchozavrigoro@yahoo.com
Subject: Roses of Love
Include your name and country.
already in account:
US Dollars : $361.70 USD
This Roses will be presented by Karen Faye.
Date is set then because of Paris b-day
The idea is to show to the media we are not 2 or 3 fans out there.
but more IMPORTANT is to make Michael smiling and showing him that even we are not there in front of court house we think about him.
also you can send your photo(s) and SHORT (i mean that, please short) message.
if anyone has trouble donating money through a paypal account, you can send me the money, and I'll donate for you....
email me at dallasmjgirl@hotmail.com
Please have it in by March 26th. So I can click to pay on paypal on March 27th. It will be in the bank March 27th because I have a verified bank account through paypal.
Also leave your name that you want on the rose~
Last edited by mjjgirl on Mon, 04 Apr 2005, 12:00, edited 1 time in total.
Re: Wyślij RÓŻĘ dla Michaela i wyraż swoje poparcie!!!!
Pomysł ciekawy, MJ zostanie na pewno obdarowany wieloma różami - ale 5$ za jedną? Oj, chyba sobie ktoś nieźle zarobi...
Nie krzycz na mnie tymi WIELKIMI literami i wykrzykami, jestem niewinny jak prałat Jankowskimjjgirl wrote:CHYBA ZAPOMINASZ ŻE CENY KWIATÓW W USA SĄ INNE NIŻ W POLSCE.Ta dziewczyna która będzie zakupywać róże negocjuje ceny więc może jej się uda kupić więcej kwiatów w rezultacie. NIKT NA TYM NIE ZAROBI CEL JEST JEDEN: JAK NAJWIĘCEJ KWIATÓW DLA MJ!!!!

Zresztą ja się na Paypal nie znam, to nie zapłacę i tak :] MJ i tak otrzyma ciężarówkę róż, bo różni fani chodzą po świecie :P
Ludzie trzymajcie mnie! To ze dolar jest tani to wcale nie znaczy ze róża nie kosztuje 5 $. A jeśli nie masz konta paypal to pieniądze można wysłac nawet listem do dziewczyny której adres jest podany.
Last edited by mjjgirl on Fri, 18 Mar 2005, 15:36, edited 1 time in total.
Szukam, szukam i znaleźć nie mogę - z czystej ciekawości chciałbym wiedzieć ile kosztuje jedna, zwykła róża w U.S.A. na giełdzie kwiatowej. Oo. Dziękuję z góry! :)mjjgirl wrote:Nie zalezy mi zeby wysyłac pieniądze tylko zeby przetlumaczyc niektorym osobom na czym to polega. Jezeli nie chcesz w tym uczestniczyć nie musisz, nikt nikogo nie zmusza. Jednak chyba podejście fanów do tego typu akcji nigdy się nie zmieni, niestety.
Mjjgirl, mam nadzieję, że już wysłałaś pieniążki :)
"Podejście fanów do akcji", ech, ja nigdy się za jakiegoś drastycznego fana nie uważałem, może dlatego.
A o tym, że ceny w U.S.A. są niższe wnioskuję po tym ile zapłaciłbym za n.p. głupi odtwarzacz MP3, czy "The Ultimate Collection" w Polsce i U.S.A. Nie wspominając n.p. o benzynie. Niedawno w "Newsweeku" była zresztą pewna statystyka ile zapłaci średnio Polak, Włoch i Amerykanin za te same zakupy - Amerykanin zapłacił nieco mniej niż Polak. Nazywajcie mnie skąpcem, ale trudno mi uwierzyć, że głupia róża w U.S.A. kosztuje aż 15 PLN!
A zresztą... może i ta Amerykanka kupi tych róż więcej i nie będzie sobie zarabiać?
Tak, ja pieniądze juz wysłałam. Wolę zrobić coś dla Michaela niz rozpuścić te 15 zł na byle co. To żadne wielkie pieniądze. A jeżeli chodzi o cenę the ultimate collection w Stanach, to wydanie to jest nieco inne, dlatego też cena jest inna.Musisz jednak pamietać że nie wszystko w Usa jest tańsze niż w Polsce. Dziwne to myślenie tak przy okazji. 

Dobra, dyskusja wydaje się być i tak bezsensowna. Dziwnie myślę, jestem skąpcem i egoistą :) I wiem, że dolar jest tani tylko dla nas, a ceny w U.S.A. się nie zmieniają, już bez przesady :]mjjgirl wrote:Tak, ja pieniądze juz wysłałam. Wolę zrobić coś dla Michaela niz rozpuścić te 15 zł na byle co. To żadne wielkie pieniądze. A jeżeli chodzi o cenę the ultimate collection w Stanach, to wydanie to jest nieco inne, dlatego też cena jest inna.Musisz jednak pamietać że nie wszystko w Usa jest tańsze niż w Polsce. Dziwne to myślenie tak przy okazji.
-
Re: Wyślij RÓŻĘ dla Michaela i wyraż swoje poparcie!!!!
[quote="mjjgirl"jednak jeśli nie posiadasz konta, pieniądze można wysłać przekazem, czekiem, itp. do dziewczyny z USA, a ona się wszystkim zajmie. [/quote]
Jakim przekazem?Takim normalnym jak np. z Warszawy do Łodzi? I ile kosztuje opłata?
Jakim przekazem?Takim normalnym jak np. z Warszawy do Łodzi? I ile kosztuje opłata?