smajlik.MJ dołącza do teamu ;)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
smajlik.MJ

smajlik.MJ dołącza do teamu ;)

Post autor: smajlik.MJ »

Witajcie :)

Długo zwlekałam z rejestracją na forum, ale w końcu powiedziałam dość - dołączam do ludzi czujących podobnie. :surrender:

Moja pierwsza fascynacja Michaelem to czasy podstawówki, czwarta, może piąta klasa. Śliczny facet, niesamowita muzyka, inna niż wszystko do tej pory.

Moja pierwsza kaseta - Bad. Cudo. Słuchanie non stop, aż do zdarcia. W szkole, na szkolnej gazetce z ogłoszeniami i innymi ciekawostkami, ktoś powiesił jego plakat - koncertowy Michael w hmmmm- złotych stringach nałożonych na czarne spodnie.:mj:
Niesamowite oczy, mina pełna emocji. Piękny. Taki amerykański, zagraniczny. Tak bardzo się wyróżniał pośród tej naszej szarej rzeczywistości. :mj:

Później jednak jakoś mi przeszło. Nie wgłębiłam się mocniej w jego twórczość, nie dokopałam się do poprzednich albumów, nie mówiąc już o The Jackson 5.

Wiem - żżżaaaallll. glupija glupija glupija

Z tego względu trochę mi głupio stawać teraz z Wami w jednym szeregu, ponieważ wiem, że jest wśród Was wielu jego prawdziwych i oddanych fanów. Wielu z Was widziało go na żywo, zna całą jego twórczość, ma o nim ogromną wiedzę.

A ja? Na moje usprawiedliwienie mam tylko to, że pustka i żal który teraz czuję są na prawdę szczere i płyną prosto z serca.:surrender:

Ale dalej.....

Koncert na Bemowie był dla mnie nieosiągalny. Mogłam tylko pomarzyć. Oglądałam wiadomości i płakałam, że mnie tam nie ma, a jednocześnie byłam dumna, że taka gwiazda przyjechała do Polski. Nie sądziłam, że nigdy więcej u nas nie wystąpi. Wierzyłam, że wróci, a ja będę mogła pojechać.

Potem te paskudne oskarżenia Michaela. Nie wierzyłam w nie. Bałam się, ale wierzyłam, że zostanie oczyszczony.

Na dobre zainteresowałam się nim jednak dopiero latem zeszłego roku. Przeczytałam gdzieś, że jest ciężko chory, że umiera i zobaczyłam jego zdjęcia na wózku. Popłakałam się przed monitorem. Czułam się okropnie. Ta wiadomość nie dawała mi spokoju. Przekopałam internet w poszukiwaniu informacji. Dowiedziałam się o nim mnóstwa rzeczy, obejrzałam wiele teledysków. Znalazłam także to forum i przez ten rok w miarę systematycznie je podglądałam.

Gdy przeczytałam o kwotach jakie przeznaczył na pomoc potrzebującym-zatkało mnie. To samo gdy zobaczyłam Neverland. Doszło do mnie na 100 %, że to człowiek wyjątkowy.

Zrozumiałam też, że to prawdziwy geniusz muzyczny, który czuje muzykę jak nikt inny.

Nie chciałam wierzyć, że może odejść. Cieszyłam się widząc nowe zdjęcia-z zakupów, z wizyty u lekarza. Tłumaczyłam sobie, że informacje o jego złym stanie to kolejny okrutny wymysł mediów.

Natrafiając w internecie na jakieś podłe newsy starłam się go bronić, pisząc w komentarzach cięte riposty. Nie tylko ja. Ze wzruszeniem czytałam każdy komentarz biorący go w obronę.

Tak mi przykro, że odszedł, że nie dane mu było zobaczyć jak jego dzieci stają się dorosłe.

Mógł jeszcze tyle zrobić.... Odszedł za wcześnie...... :surrender:
Awatar użytkownika
addicted2MJ

Post autor: addicted2MJ »

Lublin...moje rodzinne miasto, najbliższe sercu i najukochańsze :-)
witam tym bardziej serdecznie :-)
pewnie do tej samej szkoły nie chodziłyśmy, bo nie widziałam dookoła innych fanów :-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MJJ_DJ

Post autor: MJJ_DJ »

Witam serdecznie :mj: ,współczuje :smutek:
ObrazekMichael You Are My Hero!Obrazek
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam bardzo serdecznie, baw się dobrze ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
Ashiya89

Post autor: Ashiya89 »

Witam na forum :)
Michael
We DO care about You..
You are another part of us.

R.I.P… in “place with no name”..
Awatar użytkownika
Ania WMJ

Post autor: Ania WMJ »

Witam Cie bardzo cieplutko, rozgość się i czuj się jak u siebie w domu.

Pozdrawiam, znajdziesz tu kopalnie informacji o naszym kochanym MJ. :hug: ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: Susie. »

Witam serdecznie ;-)
Obrazek
Daaruusia

Post autor: Daaruusia »

Witamy na forum :mj:
Wszystko, co robię, jest inspirowane przez dzieci. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich spojrzeniu.
Awatar użytkownika
raspberry140

Post autor: raspberry140 »

Witamy. :)
oo , ktoś ma mojego avatara u góry. .
;P
` You're just another part of me [...]

Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

i tak nas za mało w Lublinie :/
chyba wracam do Wawy ;-)

Witaj! Pozdrawiam.
smajlik.MJ

Post autor: smajlik.MJ »

Dziękuję wszystkim za miłe powitanie ;-)

akaagnes pisze:i tak nas za mało w Lublinie :/

Faktycznie, ale myślę, że fanów, czy ludzi ciepło ustosunkowanych do Michaela jest u nas więcej, tylko nie trafili tutaj. Miejmy nadzieję, że będzie ich przybywać.
Awatar użytkownika
Amy.

Post autor: Amy. »

witamy kolejną duszyczkęę.
.♥
Awatar użytkownika
katnisza

Post autor: katnisza »

Witamy ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
babybemine