Trailer do This is it [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
-
Trailer do This is it [koment.]
Komentarze do >TEGO< tematu.
You will always be there for me!
Remeber, the press is a busniess: Newspapers and magazines are in business to make money - sometimes at the expense of accuracy, fairness, and even the truth.
Remeber, the press is a busniess: Newspapers and magazines are in business to make money - sometimes at the expense of accuracy, fairness, and even the truth.
Jest juz pierwsza skrotowa relacja. Napiecie trzeba dozowac ;)
klik
klik
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- invincible_girl ;)
ale ciekawa jestem, co to za akcja z tą akrobatką.. może coś jak na Dangerous, no wiecie, tam była tancerka z piłką przed Heal the world... i o co chodzi z tą rozbijaną szybą i w ogóle, jakie świetne ubrania.. jak dla mnie, to nieźle zalatują "niebezpiecznym Michaelem"... i czytałam gdzieś, że na This is it Michaela będzie zjadał pająk... to bedzie niesamowite... teraz wyprzedzę czas i już teraz zacznę się modlić i dziękować
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
To tylko 9 sekund a odbiera głos.
Coraz bardziej przekonujemy się o tym, że Michael chciał zafundować nam niesamowite i jedyne w swoim rodzaju widowisko.
To wszystko jest wspaniałe ale boli.
Boli mocno jak się widzi coś co mogliśmy widzieć, co mogliśmy przeżywać razem z Michaelem, jak on się starał, jak pokazywał swoją siłę kolejny raz.
A teraz został nam tylko film na ekranie i wyobrażenia co by było gdyby to wszystko doszło do skutku.
Oj będą łzy płynęły w kinie, oj będą.
edit: Jeśli chodzi o drugi fragment ten dłuższy.. wystarczył sekundowy fragment "Man in the mirror" z prób by znowu poleciały łzy. Wystarczył Michael mówiący, że to niesamowita przygoda.
Jeśli takie uczucia towarzyszą kilkusekundowego fragmentu TRAILERA do filmu to boje się uczuć podczas oglądania całego filmu.
Coraz bardziej przekonujemy się o tym, że Michael chciał zafundować nam niesamowite i jedyne w swoim rodzaju widowisko.
To wszystko jest wspaniałe ale boli.
Boli mocno jak się widzi coś co mogliśmy widzieć, co mogliśmy przeżywać razem z Michaelem, jak on się starał, jak pokazywał swoją siłę kolejny raz.
A teraz został nam tylko film na ekranie i wyobrażenia co by było gdyby to wszystko doszło do skutku.
Oj będą łzy płynęły w kinie, oj będą.
edit: Jeśli chodzi o drugi fragment ten dłuższy.. wystarczył sekundowy fragment "Man in the mirror" z prób by znowu poleciały łzy. Wystarczył Michael mówiący, że to niesamowita przygoda.
Jeśli takie uczucia towarzyszą kilkusekundowego fragmentu TRAILERA do filmu to boje się uczuć podczas oglądania całego filmu.
Ostatnio zmieniony sob, 12 wrz 2009, 23:59 przez Marie, łącznie zmieniany 1 raz.
xx
http://mjgraph.blogspot.com/ moje grafiki
- MJdoris
- Skąd: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."
oczywiście jak wszyscy tutaj , czekam z niecierpliwością na ten dzień <28.10.2009r> aczkolwiek bedzie trudno mi oglądać ostatnie, niestety ostanie nagrania Michaela.....szkoda naprawdę ,szkoda .... przecież facet był naprawdę w niezłej formie ...eh..
pozdrawiam
pozdrawiam
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
Ja jestem w szoku, ten trailer pokazuje nam naszego MJ w świetnej formie, może faktycznie, jest trochę szczuplejszy, ale energia i radość jaka z niego emanuje jest olśniewająca. To było by naprawdę TO... wzruszenie, łzy cisną się do oczu...Takiego MJ zapamiętajmy, szczęśliwego w tym co robił, a to co robił zawsze robił najlepiej jak się dało ...
zrobiłem linki, można pobrać:
THIS IS IT trailer:
MegaUpload: http://www.megaupload.com/?d=C8PSBP5V
Rapidshare: http://rapidshare.com/files/279842626/M ... t.mp4.html
zrobiłem linki, można pobrać:
THIS IS IT trailer:
MegaUpload: http://www.megaupload.com/?d=C8PSBP5V
Rapidshare: http://rapidshare.com/files/279842626/M ... t.mp4.html
Ok, trzymalam sie mocno do tej chwili. Ten trailer, krotka zajawka, mnie niestety pobil. Znokautowal i zamurowal. MJ zaintestowal wszystkie srodki w to, by te koncerty byly najwiekszym show na ziemi i to widac. Trojwymiar na koncercie?
Nie chcialam tego, ale sie po prostu poryczalam.
It's all for love. Love.
Dla tej milosci on mogl zrobic wszystko.
Swietne byly te trojwymiarowe efekty. Zolnierze (pewnie to mial byc drill), tlo do Thrillera, MJ skaczacy przez szklo. Po prostu wow.
Nie chcialam tego, ale sie po prostu poryczalam.
It's all for love. Love.
Dla tej milosci on mogl zrobic wszystko.
Swietne byly te trojwymiarowe efekty. Zolnierze (pewnie to mial byc drill), tlo do Thrillera, MJ skaczacy przez szklo. Po prostu wow.
Speechless.. bo cóż więcej można by rzec.
Trailer jest niesamowity, genialny, wspaniały. A to tylko TRAILER. Ponad 2 minuty z kilkuset godzin prób. Ponad 2 minuty z całego wydarzenia w którym mogliśmy uczestniczyć. Tak, nie mogę doczekać się filmu ale cóż.
Serce boli. Bardzo.
THIS IS IT z pewnością byłoby trasą która zapisałaby się do historii, zapisałaby się w pamięci milionów ludzi na całym świecie.
A to wszystko z miłości, z miłości Michaela do nas.
Płaczę bo oglądam ten trailer po raz 20. Widzę ten uśmiech, ten taniec. W tle słyszę jego głos i to jak bardzo się starał.
I jest Man in the mirror... zamieram przez chwilę.
Ogromna strata.
Trailer jest niesamowity, genialny, wspaniały. A to tylko TRAILER. Ponad 2 minuty z kilkuset godzin prób. Ponad 2 minuty z całego wydarzenia w którym mogliśmy uczestniczyć. Tak, nie mogę doczekać się filmu ale cóż.
Serce boli. Bardzo.
THIS IS IT z pewnością byłoby trasą która zapisałaby się do historii, zapisałaby się w pamięci milionów ludzi na całym świecie.
A to wszystko z miłości, z miłości Michaela do nas.
Płaczę bo oglądam ten trailer po raz 20. Widzę ten uśmiech, ten taniec. W tle słyszę jego głos i to jak bardzo się starał.
I jest Man in the mirror... zamieram przez chwilę.
Ogromna strata.
xx
- BlackDimension
Dziwnie mi po tym...
po prostu dziwnie...
Rozwalił mnie ten krótki fragment... niby tylko trailer a jednak aż trailer..
To miało się dziać na naszych oczach... i ktoś, kto po 7 marca nie wierzył w to,że Michaela stać na takie koncerty.. mylił się.. było go na to stać..
ja nie widzę tu człowieka wyniszczonego przez choroby i uzależnienie, nie widzę człowieka, który decydując się na tę trasę desperacko szuka rozwiązania swoich kłopotów finansowych.. nie widzę człowieka, który był do tego zmuszony.. widzę Człowieka, który po raz kolejny chce wyjść do NAS, do fanów, który spragniony naszej bezinteresownej miłości chce taką samą przekazać nam.. widzę Człowieka pełnego energii i radości, Człowieka, który tak jak przed laty na scenie czuje się jak ryba w wodzie, który robi to co lubi.. robi to dla siebie, dla nas i dla dzieci.. nie dla pieniędzy, nie dla rozgłosu, nie dla mediów... Robi to, bo tego potrzebuje... i On tego potrzebował.. i nigdy nie wybaczę tym, którzy Mu to odebrali...
28 października będzie bardzo ciężko... :(
po prostu dziwnie...
To miało się dziać na naszych oczach... i ktoś, kto po 7 marca nie wierzył w to,że Michaela stać na takie koncerty.. mylił się.. było go na to stać..
ja nie widzę tu człowieka wyniszczonego przez choroby i uzależnienie, nie widzę człowieka, który decydując się na tę trasę desperacko szuka rozwiązania swoich kłopotów finansowych.. nie widzę człowieka, który był do tego zmuszony.. widzę Człowieka, który po raz kolejny chce wyjść do NAS, do fanów, który spragniony naszej bezinteresownej miłości chce taką samą przekazać nam.. widzę Człowieka pełnego energii i radości, Człowieka, który tak jak przed laty na scenie czuje się jak ryba w wodzie, który robi to co lubi.. robi to dla siebie, dla nas i dla dzieci.. nie dla pieniędzy, nie dla rozgłosu, nie dla mediów... Robi to, bo tego potrzebuje... i On tego potrzebował.. i nigdy nie wybaczę tym, którzy Mu to odebrali...
Dlaczego tak pięknie to napisałaś?? :( Łzy same napływają do oczu.BlackDimension pisze:Dziwnie mi po tym...
po prostu dziwnie...
Trailer dał mi dziś energię na cały dzień. Mimo, że nie śpię od 2:45 czuję się napełniona energią. Niesamowite będą efekty 3D, ten kawałek od Earth Song podoba mi się najbardziej. Smooth Criminal też, zwłaszcza jak zjeżdża z tej poręczy :)
Śniło mi się, że byłam w kinie na "This is it" i cały czas płakałam. Obawiam się, że sen się spełni...
"I must be dreaming it can't be real, you're not here with us"
Te show byloby najlepsze w historii showbiznesu Really Pure Show dobrze ze Kenny zdecydowal sie z AEG to opublikowac przynajmniej nikt nie podpisze sie pod Michaela vizjonerskin , innowacyjnym umyslem ,ktore mialo ujrzec swiat . Niedowiarkom i spekulantom ktorzy watplili w jego kondycje i magie wary pospadaja...................MJ is the BEST
KKI