Pożegnanie 7 lipca w Staples Centre
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- speechless26
- Annie Jackson
- Annie Jackson
w hali sportowej ma być publiczny pogrzeb, przed halą mają być telebimy dla tych, którzy się nie zmieszczą w środku. Tylko, że z tego, co zrozumiałam, to nawet nie nazywa się "pogrzeb" tylko "tribute" (cnn)Annie Jackson pisze:Mam jedno pytanie. Staples Center to hala sportowa, prawda? Czy oni chcą zrobić pogrzeb w hali sportowej? I czy w końcu on będzie publiczny? Ja już nie nadążam. Nie wiem co jest oficjalną informacją, a co plotką.
Później zdaje się będzie jeszcze prywatna uroczystość.
-
Czyli jednak bedzie publiczne wystawienie ciała
...już się zbieram w sobie, żeby jakoś dać rade...ale wole to zobaczyć i mieć już pewność, bo nie chce już dusić w sobie ciągle tych wariackich myśli, że to nie może być prawda...jak już zobaczę to wszystko całkowicie pryśnie...znów poleją się łzy...szwy na sercu pójdą...ehhh...i po co to wszystko...

"I close my eyes...just to try and see You smile one more time...but it's been so long now all I do is cry...can't we find some love to take this away...'cause the pain gets stronger every day...";(
dziś ma być jeszcze konferencja prasowa, na której wszystkie szczegóły podadzą m.in. w kwestii, jak zdobyć wejściówki
Poza tym, jakieś dyskusje się toczą nt. finansowych kwestii związanych z pogrzebem, że niby miasto jest w kryzysie i liczą, że ktoś się dołoży do sfinansowania wszystkich logistycznych wydatków... ;>
Poza tym, jakieś dyskusje się toczą nt. finansowych kwestii związanych z pogrzebem, że niby miasto jest w kryzysie i liczą, że ktoś się dołoży do sfinansowania wszystkich logistycznych wydatków... ;>
we wtorek na cnn:
(btw. "niezawodne ;> tmz zamieściło zdjęcie trumny, jaka ponoć zamówiona została
)
ja się zastanawiam, czy to nie będzie bardziej tak, że na prywatnej uroczystość będzie właściwy pogrzeb, a później w tej hali bardziej taki tribute, w sensie, że nie będzie tam trumny czy coś, tylko spotkanie rodziny i przyjaciół z fanami... Nie wiem, czekam na tę zapowiadaną konferencję...MICHAEL JACKSON The Memorial
Tuesday, join CNN for all day coverage as the world celebrates the life of a worldwide pop icon, and don't miss our prime time coverage starting at 8 ET.
(btw. "niezawodne ;> tmz zamieściło zdjęcie trumny, jaka ponoć zamówiona została

- speechless26
przed chwilą odbyła się konferencja prasowa- powiedziano m.in, że:
-uroczystości pogrzebowe odbeda sie we wt o 10 w Staples Center w LA
-nie bedzie procesji
-do srodka będzie mogło wejść 11.000 fanów, reszta (chyba 75 tys.- przegięłam chyba:-) ) dostanie bilety na zewnątrz i będzie mogła oglądać to na 3 telebimach
-bilety beda darmowe- rejestrowac sie po nie na stronie Staples Center
-kto nie ma biletu, niech ogląda lepiej w domu
-transmisja na świecie będzie oczywiście na żywo
-nie kupować biletów (ostrzeżenie przez oszustami, którzy chcą na tym zarobić)
-uroczystości pogrzebowe odbeda sie we wt o 10 w Staples Center w LA
-nie bedzie procesji
-do srodka będzie mogło wejść 11.000 fanów, reszta (chyba 75 tys.- przegięłam chyba:-) ) dostanie bilety na zewnątrz i będzie mogła oglądać to na 3 telebimach
-bilety beda darmowe- rejestrowac sie po nie na stronie Staples Center
-kto nie ma biletu, niech ogląda lepiej w domu
-transmisja na świecie będzie oczywiście na żywo
-nie kupować biletów (ostrzeżenie przez oszustami, którzy chcą na tym zarobić)
I'm so proud to say- I love You.