Hejka.
Hejka.
Jak większości z Was i równiez mi jest ciężko po śmierci Michaela. Od dziecka słucham jego muzyki, a poniewaz pochodzę z biednej rodziny nie stać bylo nas na zakup kaset MJ. Pierwszą dostałam od księdza gdy chodziłam na oaze.Pytali nas wtedy co nas mogloby ucieszyć najbardziej- ja chciałam tylko jego muzykę . Od tamtej pory mineło 22 lata, a mnie nadal uszczęśliwia muzyka króla. Nawet moje córki uwielbiaja jego przeboje. W miom sercu zostanie na zawsze wspomnienie o jego tworczości i o tym jak bardzo kochał nas- fanów .Pozdrawiam wszystkich.
- Michael FOREVER!!!
- xDirty Diana
Dziekuje za miłe powitanie.
W moim mieście malo jest znanych mi fanów MJ, A szkoda bo niem z kim wymienic spostrzerzen , więc tym bardiej cieszę sie że jest ta stronka.
Pewnie jak większość z was uwielbiam muzyke MJ do tego stopnia, ze zgrywam wszelkie dostepne mi koncerty na płyty i kiedy tylko mam wolne włanczam i patrze na jego talent taneczny i muzyczny.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko:)
W moim mieście malo jest znanych mi fanów MJ, A szkoda bo niem z kim wymienic spostrzerzen , więc tym bardiej cieszę sie że jest ta stronka.
Pewnie jak większość z was uwielbiam muzyke MJ do tego stopnia, ze zgrywam wszelkie dostepne mi koncerty na płyty i kiedy tylko mam wolne włanczam i patrze na jego talent taneczny i muzyczny.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko:)