Hejka.

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
aga1111

Hejka.

Post autor: aga1111 »

Jak większości z Was i równiez mi jest ciężko po śmierci Michaela. Od dziecka słucham jego muzyki, a poniewaz pochodzę z biednej rodziny nie stać bylo nas na zakup kaset MJ. Pierwszą dostałam od księdza gdy chodziłam na oaze.Pytali nas wtedy co nas mogloby ucieszyć najbardziej- ja chciałam tylko jego muzykę . Od tamtej pory mineło 22 lata, a mnie nadal uszczęśliwia muzyka króla. Nawet moje córki uwielbiaja jego przeboje. W miom sercu zostanie na zawsze wspomnienie o jego tworczości i o tym jak bardzo kochał nas- fanów .Pozdrawiam wszystkich.
Awatar użytkownika
Michael FOREVER!!!

Post autor: Michael FOREVER!!! »

witaj na forum.

też chodziłam na oaze....(bardzo miłe wspomnienia)
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
xDirty Diana

Post autor: xDirty Diana »

Witaj, Aga : ))
I'm Gonna Make A Change,
For Once In My Life
It's Gonna Feel Real Good,
Gonna Make A Difference
Gonna Make It Right . . .
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witam serdecznie ;-)
Obrazek
Morderlord

Post autor: Morderlord »

Witam ;-)
aga1111

Post autor: aga1111 »

Dziekuje za miłe powitanie.
W moim mieście malo jest znanych mi fanów MJ, A szkoda bo niem z kim wymienic spostrzerzen , więc tym bardiej cieszę sie że jest ta stronka.
Pewnie jak większość z was uwielbiam muzyke MJ do tego stopnia, ze zgrywam wszelkie dostepne mi koncerty na płyty i kiedy tylko mam wolne włanczam i patrze na jego talent taneczny i muzyczny.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko:)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum. ;-)
Obrazek