Wiele osób denerwuje fakt, że nagle po śmierci Michaela na forum rejestruje się ogromna ilość osób. Że już nie jest tak samo jak kiedyś, że dzieciaki, że fake itd. Mam więc propozycję jak ograniczyć tudzież poznać na wstępie , w trakcie rejestracji ,kto jest prawdziwym fanem (jak ja to mówię *przyjacielem) Michaela, a kto nie. Zestaw pytań na temat Michaela. Np. 10. Tolerowane pomyłki: 2. Jeśli więcej, to osoba przez pewien czas nie może się zarejestrować (aż np.nadrobi zaległości).
Taki zestaw pytań może być dla wszystkich obecnych forumowiczów - różnica tylko polega na tym,że my sami się sprawdzamy z wstępnej wiedzy o nim, a nowi dzięki temu rejestrują się albo nie. Myślę, że w ten sposób ograniczy się pokemony i spam.
Ja rzucam propozycję. Nie wiem jak to wygląda technicznie,czy DA się tak zrobić. Ale myślę, że się da. :):)
Pytania wspólnie wymyślają moderatorzy. Zaczyna się od łatwych, a np. 4 ostatnie pytania są już dla ""zaawansowanych".
Najpierw myślałam,że na czas ---> tak jak wypełnianie danych karty kredytowej na ticketmaster

Co Wy na to? W pierwszej kolejności pytam admina i moderatorów.:):)
Aha, i zapobiegawczo przepraszam,jeżeli stworzyłam oddzielny temat,a np. taki już istnieje, z propozycjami ulepszenia forum,czy coś.
Pozdrawiam!
EDIT:
+ ankieta