Aryune się przedstawia

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Aryune

Aryune się przedstawia

Post autor: Aryune »

Jestem na tym forum od tygodnia, ale dopiero teraz się zebrałam, aby coś o sobie napisać.

A więc... Mam na imię Anka, mam 15 lat i mieszkam w niewielkiej miejscowości (czyt. dziurze zabitej dechami), znajdującej się mniej więcej w połowie drogi z Warszawy do Białegostoku.
Michaelem zaczęłam szerzej się interesować niestety dopiero po 25 czerwca. Pamiętam, że 26 czerwca z samego rana siostra zbudziła mnie okrzykiem "Anka, Michael Jackson nie żyje". Nie wierzyłam jej. Musiałam sama sprawdzić wiadomości w sieci, w telewizji, w radiu... Byłam w szoku. Tym bardziej, że Michael miał powrócić na scenę (wstyd się przyznać, ale o tych koncertach dowiedziałam się dopiero w lipcu... :wariat: Wynika to z tego, że od stycznia do 19 czerwca w ogóle nie miałam kontaktu ze światem przez szkołę...). Tak wielkiego szoku po śmierci sławnej osoby nie przeżyłam nigdy wcześniej.

Teraz czuję tak wielki żal i jestem wściekła na siebie. Może jakimś wytłumaczeniem jest to, że urodziłam się w '94 roku, a potem nie mówiono wcale o Jego muzyce, tylko o procesach. O tym, że "Billie Jean" to piosenka Michaela, dowiedziałam się dopiero, gdy 26 czerwca puścili ją w radiu, mówiąc że to jeden z największych Jego przebojów. Wcześniej również ją puszczali, ale bardzo rzadko (tzn. ja na nią często nie trafiałam) i bez żadnego dopowiedzenia, czyja to piosenka. Nawet tytułu "Billie Jean" nie znałam.

Na forum zarejestrowałam się dlatego, by po prostu poznać fanów Michaela i aby z nimi porozmawiać (miałam już dość biernego czytania).

No i jeszcze raz napiszę - jestem wściekła na siebie i bardzo żałuję, że nie urodziłam się w latach 70. Tak bardzo chciałabym obserwować Michaela w czasie wydawania Thrillera, Bad... Teraz tylko czytam o tym w gazetach.
Ostatnio zmieniony sob, 03 paź 2009, 20:08 przez Aryune, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sabkowa

Post autor: Sabkowa »

Cześć ;-)
Obrazek
...
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Witaj :mj: też bym chciała urodzić się w latach 70 lub 80, spotkać kiedyś Michaela, ale teraz to tylko marzenia...
Awatar użytkownika
raspberry140

Post autor: raspberry140 »

Witamy Cię :)
` You're just another part of me [...]

Obrazek
Awatar użytkownika
raspberry140

Post autor: raspberry140 »

Marzenia , które się niezrealizują ;( .. no może kiedyś . .. ... :surrender:
` You're just another part of me [...]

Obrazek