Starucha ławniczka, czyli ludzie i granice absurdu...

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

eljiah

Starucha ławniczka, czyli ludzie i granice absurdu...

Post by eljiah »

Wiecie, bardzo dziwi mnie to, ze ławnicy magą się wypowiadać na temat sprawy, szczególnie tak kontrowersyjnej. Jeszcze bardziej dziwi mnie to, ze Michael dostal zakaz wypowiadania sie na temat sprawy z czandlerem...

Oto przyklad na debilizm tej głupiej staruchy, ktorej powinno sie wyotczyc proces i spalic na stosie. Nie za to co mowi o Mju, ale za to, ze osukiwala podczas glosowania...

http://muzyka.wp.pl/niusy.html?id=17377
ghoust

Post by ghoust »

Po 1to chyba jakis facet powiedzial :D po 2 normalnie nic innego tylko nakopac gnojowi do dupy :D ale mnie wqrwia takie gadanie wrrrrr :P :rocky:
Image
eljiah

Post by eljiah »

ghoust wrote:Po 1to chyba jakis facet powiedzial :D
Czyli nie umiem czytac ze zrozumieniem... Ale moze zlosc zaslepila mię nenene
Dav20

Post by Dav20 »

Nie no juz tak debilnego tekstu to juz dawno nie czytalem ...... ale chociaz troszke sie posmialem ..... "protezę zastępującą mu czubek nosa." Skad oni biora takie pomysly w tych swoich glowach ????
Image
Pank

Post by Pank »

O tym już było. Bardzo dawno temu. I ten news też ma z pół miesiąca. A może to kolejna ironia? Takich już parę było... Ale może niektórzy lubią sobie powspominać. Proponuję założyć nowy wątek o "Just lose it", względnie o boskim Eminemie.
lunatyczka

Post by lunatyczka »

Dav20 wrote:Nie no juz tak debilnego tekstu to juz dawno nie czytalem ...... ale chociaz troszke sie posmialem ..... "protezę zastępującą mu czubek nosa." Skad oni biora takie pomysly w tych swoich glowach ????
Zdaje się, ze na forum była juz mowa o tym artykule z wp. ;]
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... c&start=30
Pozdrawiam wszystkich!!!
Image
Michael is a beautiful soul.
Dav20

Post by Dav20 »

lunatyczka wrote: Zdaje się, ze na forum była juz mowa o tym artykule z wp. ;]
No naprawde juz ten artykul byl zamieszczony na tym forum ....... ale widocznie nie wszyscy go zauwazyli :)

Pozdrawiam :)
Image
lunatyczka

Post by lunatyczka »

Dav20 wrote:
lunatyczka wrote: Zdaje się, ze na forum była juz mowa o tym artykule z wp. ;]
No naprawde juz ten artykul byl zamieszczony na tym forum ....... ale widocznie nie wszyscy go zauwazyli :)

Pozdrawiam :)
Ale po co zakłądać 2 wątki na ten sam temat, tamten nie został zamknięty ani usunięty. :-)
Pozdrawiam wszystkich!!!
Image
Michael is a beautiful soul.
kate

Post by kate »

Nie ma wyszukiwarki i ciężko było tamto znaleźć :P Albo się nie chciało pobawić w przeglądanie tematów...
Yana

Post by Yana »

Tak, ten artykuł był już kiedyś na forum i wcale mi się on nie podobał.
Michael is the best !!!
Janet

Post by Janet »

Równiez się dolączę do dyskusji: był ten temat już na forum :wariat:
Dav20

Post by Dav20 »

Skoro ten temat juz byl na forum to ja jestem za tym aby go usunac lub zamknac..... Pozdoro :)
Image
eljiah

Post by eljiah »

Janet wrote:Równiez się dolączę do dyskusji: był ten temat już na forum :wariat:

Był, nie było... A co to za rożnica. Jak gył to po jakie licho sie wypowiadacie. Gól wam stanie, ze napisalem, i zajalem cenne bity danych na serwerze... Ehh, niejednokrotnie piszecie o tych samych rzeczach i nie ma awantury. A tutaj, normalnie nienawisc az kipi!! nenene :surrender:
Janet

Post by Janet »

eljiah wrote:
Janet wrote:Równiez się dolączę do dyskusji: był ten temat już na forum :wariat:

Był, nie było... A co to za rożnica. Jak gył to po jakie licho sie wypowiadacie. Gól wam stanie, ze napisalem, i zajalem cenne bity danych na serwerze... Ehh, niejednokrotnie piszecie o tych samych rzeczach i nie ma awantury. A tutaj, normalnie nienawisc az kipi!! nenene :surrender:
Daj se chłopie na looz.........co Ci tam znowu kipi... :ziew: :ziew:
eljiah

Post by eljiah »

Janet wrote:Daj se chłopie na looz.........co Ci tam znowu kipi... :ziew: :ziew:
A kto powiedzial Ci, ze ja nie jestem wyloozowany?
Post Reply