OOBE - Świadome wyjście z ciała

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
patriszja21

OOBE - Świadome wyjście z ciała

Post autor: patriszja21 »

Jak myślicie,co oznaczają te wszystkie nasze sny?!Moja mama mówi,że to wytwór wyobraźni,że sen jak każdy inny,że za dużo myślę o Nim.Jednak ja uważam,że to jakieś spotkanie z Michaelkiem,eh przynajmniej w moim przypadku.Śniło mi się Niebo i spotkanie z Naszym Aniołkiem...Powiedział mi,że jest mu dobrze,że jest szczęśliwy,że kiedyś się spotkamy i oczywiście uśmiechnął się do mnie tak słodko i radośnie...Jejku,nie daję sobie rady :(
,,Just call my name and I'll be there '' ... So I call You - MICHAEL !!

Yes,I'm Believer :) L.O.V.E

PT <3
... POT jest HOT :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Louie

Post autor: Louie »

Sen to taka defragmentacja dysku :P Aczkolwiek podobno czasem zmarli chcą nam coś powiedzieć poprzez sny, ale wtedy na 100% wiesz jaki jest charakter tego snu. To się wielu osobom przydarza. Ja miałam kilka takich snów z udziałem mojego dziadka.

Tych swoim z Michaelem do tej grupy nie zaliczam. Niestety u mnie to tylko defragmentacja dysku. ;)
You're just another part of me

In this way are we learning
Or do we sit here yearning
For this world to stop turning round
It’s now or never
Awatar użytkownika
aga.mj

Post autor: aga.mj »

ja to bym chciała taki sen. jeśli ktos tu kombinuje z oobe to niech da znac, gdzies czytałam ze mozna ze zmarłymi sie kontaktować, gdybym ja umiała to na pewno bym spróbowała. ale dobra, juz nic nie pisze, bo niektórzy mnie tu zaraz za wariatke wezmą.
Obrazek
When will this mystery unfold?
serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
Awatar użytkownika
Saszka

Post autor: Saszka »

aga.mj pisze:ja to bym chciała taki sen. jeśli ktos tu kombinuje z oobe to niech da znac, gdzies czytałam ze mozna ze zmarłymi sie kontaktować, gdybym ja umiała to na pewno bym spróbowała. ale dobra, juz nic nie pisze, bo niektórzy mnie tu zaraz za wariatke wezmą.
Wcale nie.
Mogło by to byc ciekawe doświadczenie. ;-)
Awatar użytkownika
Dirty Nancy

Post autor: Dirty Nancy »

Saszka pisze:
aga.mj pisze:ja to bym chciała taki sen. jeśli ktos tu kombinuje z oobe to niech da znac, gdzies czytałam ze mozna ze zmarłymi sie kontaktować, gdybym ja umiała to na pewno bym spróbowała. ale dobra, juz nic nie pisze, bo niektórzy mnie tu zaraz za wariatke wezmą.
Wcale nie.
Mogło by to byc ciekawe doświadczenie. ;-)

Ja o tym czytałam i mnie to również zainteresowało :)

A tak wracając do tematu, to śnił mi się koncert MJ.Szczególnie zapamiętałam jak tańczył do Smooth Criminal. Chociaż przez sen miałam szansę zobaczyć go tak jakby na żywo .
Obrazek
patriszja21

Ja tak samo bardzo bym chciała się tego nauczyć :)
Czytałam jeszcze o wędrówkach duszy w czasie snu,nazywa się to podróż astralna,ale to chyba to samo,o czym Ty piszesz :)

PT <3
Obrazek
Awatar użytkownika
aga.mj

Post autor: aga.mj »

oobe- out of body experience - tak, to to samo :)
hej, to teraz wszystkie bedizemy cwiczyc, którejs z na w koncu musi sie udac. mam troche e-booków na ten temat, gdyby kogos zainteresowało to na pw.
przepraszam za offtop, juz koniec.

co do snu z M, - to nadal nic, nie licząc tego, ze gdzies raz sie pojawił na chwile, nic nieznaczącego ;/
Obrazek
When will this mystery unfold?
serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
Awatar użytkownika
Truth

Post autor: Truth »

Ja pewność mam tylko co do dwóch takich snów z Michaelem, ale niestety żadnego z nich prawie nie pamiętam, poza tym, że był tam Michael. Zawsze, gdy chce zapamiętać sen to mi się nie udaję, a jakieś tam głupoty zawsze mi w pamięci zostają. :-/
Obrazek
Madzia

Post autor: Madzia »

ja próbowałam tego oobe..;] już dawno temu jak rodzicom powiedzieli to sie wsciekli. czytałam ze to jest niebezbieczne jest i nie probuje juz. to byl jedyny raz ale i tak nie wylazłam "z siebie" do konca bo sie troche przestraszyłam :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Diana_N

Post autor: Diana_N »

Też chciałabym spróbować .Może ktoś mi przesłać na e-maila?
natka97@o2.pl
Obrazek
patriszja21

Ja tak samo czytałam ,że jest to niebezpieczne,że po prostu niekiedy nie można powrócić do swojego ciała.Czytałam kiedyś wypowiedź takiej dziewczyny,która pisała,że po prostu nie mogła wejść spowrotem do swojego ciała,stała obok i nie mogła nic zrobić,że gdyby nie mama,która nią potrząsała,to nie wie,czy by wróciła do siebie...Trochę się boję,ale ...

PT <3
Obrazek
Madzia

ja tez czytałam, że ci którzy są w czyścu i sa tymi duszami moga wejsc w czyjes ciało kiedy nie jest ono "zajete"
Obrazek
marcia654

Post autor: marcia654 »

Ja czytałam, że małe jest prawdopodobieństwo, że się nie wróci, że to wcale nie jest takie niebezpieczne. Próbowałam kiedyś ale mi sie nie udawało, na jakiś czas o tym zapomniałam, może znowu spróbuję ;) To by było niesamowite tak spotkać się z Michaelem... Dobra sory za OT
Obrazek
Madzia

ja sprobowalam i za pierwszym razem mi sie udalo. ja juz wyszlam z tego ciala ale zaraz do niego powrocilam (czyt. po sekundzie) glupija
Obrazek
patriszja21

Kurczę,strasznie chciałabym tego spróbować.Ale teraz nastraszyliście mnie tym,że jakaś dusza może moje ciało zająć,co jest bardzo prawdopodobne.
Hehe,gdyby mnie kilka dni na forum nie było,to znak,że nie powróciłam do ciała :party:

PT <3
Obrazek
ODPOWIEDZ