Michael żyje [spekulacje]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
grafik_com

Michael żyje [spekulacje]

Post autor: grafik_com »

eheh. Wczoraj śledziłam temat dla wierzących, który wylądował już jakiś czas temu w koszu a szkoda, pokłóciliście się o to kto ma racje a kto nie i kto tak naprawdę ustala zasady na tym Forum. Z pewnością tak będzie i tym razem,że ten temat zostanie zamknięty. Z ciekawostek znalazłam wiele blogów opisujących tematy o tym,że MJ żyje, może i są to jakieś dowody, ale pamiętniki, jakieś ręki, czy spreparowane zdjęcia w Photoshopie nie przekonały mnie to tego że KING OF POP nadal żyje. Do tego przekonało mnie moje własne dogłębne przeanalizowanie jego skomplikowanej osoby. MJ nie jest kretynem to niesamowicie mądry mediator, do tego cholernie utalentowany aktor. Tak aktor wszyscy wiemy z czym teraz to słowo się wiąże. To co robi jest niewytłumaczalne dla nas nie logiczne. Wielu z Was pyta ciągle jak on mógł i czy mógł coś takiego zrobić, powiem jedno mógł bo ciągle nie dorósł do dorosłego życia w tej chwili się z nami bawi.

Dave Dave nie uwierzę w coś takiego, to ewidentna charakteryzacja, tak samo Dr Murray - patrząc na niego widzę Michaela Jacksona. Używajcie swojego mózgu, są kwestie które totalnie się nie zgadzają w tej pantomimie. Michael wystawił nas na próbę jakkolwiek to brzmi (tak wiem że on kochał swoich fanów) ale to co widać na pokaz w świetle reflektorów nie musi się zgadzać w tym jaki on naprawdę był.

Zauważyłam, że prawie wszystkie teksty jego piosenek były przez niego realizowane w jego życiu.
To tak jakby układał w nich swoje przeznaczenie (destiny) a prawdziwym Fanom chciał dać do zrozumienia, że to jest klucz do jego zagadki.
Nie pogniewajcie się za to co teraz napiszę ale patrząc trzeźwo na MJ ,porównałabym go do Hitlera. Niesamowity umysł manipulatora, kory zjednywał sobie lud i jednocześnie MJ mówił, że do podziwia co mnie zszokowało i dało nieźle do myślenia. Jak również do Boga, który nauczał przez swoje słowo mówione. Dla MJ my byliśy tym ludem a on Bogiem którego słuchaliśmy.

Sądzę, że to był jego wielki Plan, To człowiek zagadka wszystko jest możliwe, dlatego nie powinniśmy się zamykać na logiczne myślenie .

To nie jest też kwestia tego, że wiele z nas chce wierzyć, że On żyje w tym ja i kwestia zachowania jak mówią niektórzy psycholodzy, kiedy po śmierci kogoś nie dopuszczamy do siebie tej myśli i nie pozwalamy mu odejść. To coś więcej.

Pamientajcie MJ mówił- Keep The Faith , uczcie się analizować jego utwory od początku, być może zrozumiecie co myślą ci z nas którzy wierzą . Ja przeraziłam się odkrywając tą tajemniczą zagadkę jego osobowości - to geniusz, to człowiek zagadka. On miał w umyśle plan, który teraz realizuje. Zastanówcie się nad tym.

:mj:
Obrazek
http://partnerskie-e-biznes.blogspot.com/ - Masa pozytywnej energii :)
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

This Is It od tyłu.....

0:15 I'm Aaaaaaalive.

0:20 believe
0:34 wouldn't you sigger a thing (czy nie sfingowalibyście czegoś? - wyjaśnienie słowa Sigger: (sig-ger): verb, english, Southern Alabama slang, East Tennessee slang:
1) to fail to hold up your end of the deal, to not do as agreed. - nie wywiązać się z umowy
2) to do a socially rude thing. - zrobić coś społecznie nieakceptowalnego)
0:40 believe
0:57 believe in that, I love it
1:04 listen to me
1:10 these things are (gone?)
1:14 believe me in everything
1:21 listen to me, possibly
1:26 play with me
1:31 leave me alone, leave me
1:39 believe
2:00 in my rigid (w moim uporze, nieugiętości)
2:03 you must listen to me
2:13 lead my plan (podążajcie za moim planem)
2:20 this is it
2:23 this is good
2:34 this is it
2:39 believe
2:59 I would be ___ (alive?)
3:08 listen to me
3:09 I'll prevail (zwyciężę)
3:10 simply, all these odds, believe me (po prostu, wszystkie te niepasujące sprawy, uwierzcie mi)
3:16 believe me now
3:27 sorry
3:33 this is it

Dowody na to że Michael żyje:
A więc zaczynamy:
1) Niedwano w interncie został ujawniony prywatny pamiętnik Michaela Jacksona, w którym jest napisane: "Muszę odpocząć od tego gwaru, będę miał "zawał serca" i potem wrócę w święta, albo może lepiej w nowy rok i będzie prawdziwy Thriller"
2)
zobaczcie: jego ucho jest dziwne, tusz na rzęsach, jak by to wszystko było ustawione.
3)jego akt zgonu nie był podpisany przez żadnego lekarza.Obecnie Michael Jackson nie ma prawnego zgonu (ma jeden wydany i przekazany do wiadomości publicznej, ale nie jest podpisany przez lekarza lub koronera).( http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/)
4)jego część koncertów została pzeniesiona na marzec 2010 roku!
5)Prawdziwi przyjaciele nie byli na pogrzebie króla- tacy jak Diana Ross, Liz Taylor, Macaulay Culkin, Quincy Jones, itp.
6)Kenny Ortega mówił do gazety w dzień pogrzebu:"Byłem tutaj z Michaelem tydzień temu", a on tymczasem umarł 2 tygodnie temu
7) http://www.youtube.com/watch?v=gGMBQuj3Ncw&feature =related - to jest wezwanie przez lekarza Jacksona karetkę, w tel słycha głos. kogo ? Michaela! A każdy fan chyba rozpozna jego głos.
8) http://www.youtube.com/watch?v=DSNQCK6xN6k&feature =rec-HM-fresh+div - to jest samolot który transportuje "ciało" Michaela. Zobaczcie, że za tym facetem co wystaje w samolocie coś się podnosi. Prawdopodobnie z tego wózka podnosi się Michael!
http://www.youtube.com/watch?v=pnjMaqJ6Ru8&feature =related to jest ten wózek, który później zostanie włożony do samolotu, z którego później podniesie się prawdopodobnie Michael.
9) ->link usunięty. mav. niby ta sama trumna, ale w kazdym filmiku jest inaczej ubrany, ciało dziwnie ułożone jak by fotomontarz.z tego zdjęcia a pozatym na każdym pogrzebie trumna jest otwarta, czy to normalnej osoby, czy gwiazdy a u Jacko była zamknięta.
10) Tylko Paris płakała, a jego rodzice byli spokojni. Czy tak zachowują się rodzice po stracie dziecka?!
11) Blanket na pogrzebie cały czas pytał czy tata wyjechał na wakacje
12)Na pogrzebie była śpiewana piosenka - Powrót Króla Popu. Czy to jakaś aluzja?
13)a na pogrzebie na ekranie, niebieskimy literami było napisane: ja żyje i będę żył wiecznie" kolejna aluzja?
14) do szpitala tam gdzie leżał Jackson nie mogli normalnie wchodzić pracownicy, może dlatego, żeby się nie wydało?
15) Jego żona Lisa Marie Presley powiedziała, że wiedziała o jego chęci do ucieczki
16) jacy wszyscy zadowoleni. Czy na pogrzebie ojca powinno się śmiać?
17) wyraźnie znudzeni. A Prine żuję gumę. Trochę szacunku by się przydało. to tez kolejny dowód na to ze Michael żyje, ponieważ na pogrzebie ojca nikt by się tak nie zachowywał.
18) czytałem gdzieś dzisiaj ze jakis łepek pisał ze MJ zyje ze wie to napewno bo jest hakerem i wszedł w jakies akta CCO

UWAGA TO NIE SĄ MOJE DOMYSŁY CZY WYMYSŁY, WSZYSTKO ZNALEZIONE W SIECI ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

10 najczęściej zadawanych pytań Cassandrze i odpowiedzi :
(Cassandra, to kobieta, która ma podobno kontakt z Michaelem)

1. Czy Michael NAPRAWDE żyje? Cassandra mówi: "Tak."

2. Dlaczego Michael upozorował swoją śmierć? Cassandra mówi: "Michael był pod ogromną presją z każdej strony: ze strony fanów, ze strony prześladowców, ze strony stowarzyszeń biznesu i także, niestety, ze strony jego wielu wrogów i tych co go nienawidzą, zarówno z mediów jak i z poza nich. Po 50 latach był wykończony, słaby i, jak każdy wie, i uzależnił się od silnych leków. Zdał sobie sprawę z tego, że nie może kontynuować w ten sposób i że potrzebuje czasu i miejsca żeby odpocząć i wyzdrowieć."

3. Czy rodzina MJ'a wie, że upozorował swoją śmierć? Cassandra mówi: "Michael nie chce rozmawiać publicznie o swojej rodzinie. Ale wszyscy fani wiedzą, że jest wspaniałym synem i wspaniałym ojcem - nigdy nie zrobiłby nic, żeby skrzywdzić swoją rodzinę. Jeśli się nad tym zastanowisz to jasna będzie odpowiedź na to pytanie."

4. Czy Michael planował swoją śmierć od dłuższego czasu? Cassandra mówi: "Tak, Michael zaplanował to dużo wcześniej."

5. Czy Michael wróci czy zostanie w ukryciu? Cassandra mówi: "Zamiarem Michaela jest wyjść z ukrycia w czerwcu 2010 roku i rozpocząć światową trasę, która obejmie każdy zamieszkany kontynent i wiele wiele krajów. Trasa będzie trwała lata, będzie rozłożona w tempie, które nie będzie przemęczać Michaela i wpływać na jego zdrowie."

6. Czy w filmie This Is It znajdują się 33 wskazówki, które wyjaśniają dlaczego upozorował swoja śmierć i się ukrył? Cassandra mówi: "Michael mówi "tak". Fani już odnaleźli wiele wskazówek, i ja też jestem po prostu kolejnym fanem. Michael nawet mi nie chce dać żadnych podpowiedzi! Ale mówi: "jeśli patrzysz (szukasz) to je znajdziesz." "

7. Czy Michael brał udział w swoim własnym pogrzebie? Cassandra mówi: "Nie osobiście, ale oglądał z bliskiego źródła." (nie wiem co dokładnie ma na myśli....)

8. Czy Michael pomagał w produkcji i edytowaniu This Is It? Cassandra mówi: "Tak."

9. Czy nie martwi Michaela to ile smutku spowodowała jego śmierć wśród fanów? Cassandra mówi: "Michael kocha swoich fanów i nigdy nie zrobiłby niczego, żeby ich skrzywdzić. Zdaje sobie sprawę ze smutku, ale, jak sam to ujmuje "Nie było innego wyjścia. Gdybym tego nie zrobił naprawdę bym nie żył. A w ten sposób, wrócę." "

10. Czy upozorowanie śmierci nie jest nielegalne? Czy Michael nie boi się, że będzie miał przez to kłopoty? Cassandra mówi: "Nie jestem prawnikiem, ale mogę powiedzieć to - Michael jest bardzo potężnym człowiekiem, bogatym człowiekiem. Nie postępuje pochopnie czy bezmyślnie i nie planując czegoś. Zrobił to, co uważał, że musi zrobić. Jeśli są tego konsekwencje, prawne konsekwencje, odpowiednio stawi im czoła."
Obrazek
Awatar użytkownika
breakofdawn

Post autor: breakofdawn »

viva201 czy ten pamiętnik co niby wyciekł do internetu jest na 100% Michaela?
Obrazek
'Cause You Can Climb The Highest Mountain, Swim The Deepest Sea
patriszja21

Post autor: patriszja21 »

Nie chce mi się 10000 razy powtarzać tego samego,więc powiem tylko jedno-Michael żyje,jestem tego pewna w 100%.Mam na to dowody i to nie są jakieś znalezione na YT,czy gdzieś tam indziej,ale sama doszłam do tego i owego :P.Choć nie ukrywam,że dowody z mjhd również do mnie przemawiają i biorę je do siebie(choć nie wszystkie).

Kilka dowodów:

1.Obrazek

Popatrzcie na główny napis,,Michael umrze 25''(wiadomość wysłana 19 czerwca 2009!).

W treści maila pisze,,Lepiej rób zapasy lub pakuj jego rzeczy teraz póki możesz''(mniej więcej coś takiego,jak coś to mnie poprawcie).

Niestety jest tylko podane ID oraz lokalizacja L.A ,co do adresu maila,to nie mogę się doczytać.
Nie prawda,że dziwny mail??Jakby ostrzeżenie,hmm,ale do kogo??Może do kogoś,kto pomagał Michaelowi w ucieczce??
Pewnie znajdą się i tacy,którzy powiedzą,,Photoshop''.Ok,uważajcie,co chcecie.

2.http://www.youtube.com/watch?v=R0_M5QE84Kk
Reality show pod koniec grudnia !! Zobaczcie na trailer !! Ta noga wychodząca z auta .... Ciekawe czyja?Może to jakiś znak ?Również padały przypuszczenia o powrocie w grudniu.Pamiętam jak Michael wspominał,że chce zrobić powrót the Jackson 5 ...I może to nastąpi w reality show?? ,,The wait is over''- oczekiwanie zakończone.... Czekanie na co ?I ta 5 ukryta w ,,Jackson'' hmm,może głupi zbieg okoliczności,może któryś z braci zastąpi Michaela,ale kto wie...

3.Liczba pogrzebów -3.Przepraszam,ale to nie jest normalne.Paris na pogrzebie,owszem,wzruszyła się,ale łez,to ja tam nie widziałam.A powodu do smutku może być wiele.Ciągle były zmieniane zeznania,każdy mówił coś innego-świetnie.Niech najpierw ustalą jedną wersję i później udzielają wywiadów.Murray nadal sobie chadza po świecie(u mnie w mieście koleś się włamał do domu i już grzeje tyłek w celi).

4.Teraz musicie wierzyć na słowo,ponieważ tych kont na Twitterze już nie ma :

- J.Jones(midnightmlk),od kwietnia pisała o Michaelu.Że potrzebuje pomocy,etc.W maju napisała,że niedługo wydarzy się COŚ,w co nikt nie uwierzy,że to będzie prawdziwy THRILLER..Dwie godziny przed ,,śmiercią''napisała,,LUDZIE!!!MICHALE JACKSON NIE UMARŁ!!!'' i około 4-5 takich notek.Do niedawna pisała,że Michael żyje,że udało Mu się uciec,że jest bezpieczny,że kto chce ,ten niech wierzy,że to już nasza sprawa i zniknęła.I nie dziwię jej się,bo sama bym to zrobiła,skoro ludzie na nią najeżdżali,a ona chciała dobrze,

-konto Murray'a na Twitterze(http://twitter.com/DrConradMurray),dziwna przemowa na YT(komu dziękował?Kto jest Jego życiem?Facet jak narazie jest wrogiem nr 1 dla fanów Michaela...)

5.Artykuł z 1994 roku,gdzie padały przypuszczenia,że Michael sfinguje swoją śmierć -> http://translate.googleusercontent.com/ ... 9W7BEb6WUA

Artykuł z 1994 roku.Nagle wrzucony 20 czerwca 2009 w ramach przypomnienia .A wiadomo co się wydarzyło 5 dni później - rzekoma śmierć Michaela...Czy to nie dziwny zbieg okoliczności?Że nagle ten artykuł został przypomniany?Derek zna cała,,Cassandrę'',także niewątpliwie zna również Michaela.Blog Clontza jest dość znany...

I jeszcze jedno !!!!

Pamiętacie teledysk SC w This is it ?!?!?Kojarzycie film Gilda????Chodziło tam o to,że koleś upozorował swoją śmierć i nagle powrócił.To właśnie działo się w teledysku SC,dlatego ten koleś gonił Michaela,chciał Go zabić.Może Michael dał Nam znak?

Pamiętajmy tylko,że Michael jest również CZŁOWIEKIEM jak każdy z Nas.Ma dzieci,które bardzo kocha i nigdy nie chciałby ich stracić.A wiadomo,że taka śmierć,to przede wszystkim fizyczna rozłąka z najbliższymi.Co niektórzy mówią ,,Michael nigdy by czegoś takiego nie zrobił,to nie ten typ,On kocha swoich fanów,nie zrobiłby Nam tego''.Ale co Wy możecie wiedzieć?Skąd możecie wiedzieć co Nim kierowało?Może jakaś siła wyższa?Może ktoś Mu groził(co biorę pod uwagę w 1wszej kolejności)?Nigdy nie mów nigdy,a w takich sytuacjach Michael musi myśleć o swoich dzieciach ,a nie o fanach.Z resztą fani wybaczą wszystko.Prawdziwi fani...Już Michael wie co robić,jak zawsze z resztą.
Ostatnio zmieniony ndz, 15 lis 2009, 21:33 przez patriszja21, łącznie zmieniany 1 raz.
,,Just call my name and I'll be there '' ... So I call You - MICHAEL !!

Yes,I'm Believer :) L.O.V.E

PT <3
... POT jest HOT :D
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

"Warto wspomnieć, że UCLA jest najlepszym szpitalem w mieście, to dlaczego sanitariusze od razu nie wzięli „Jacksona” czy coś/kogoś co miało nim być tylko byli w domu tyle czasu? Wszystko co zrobili tam, mogli zrobić w karetce, bo w szpitalu czekał na nich JEDEN Z NAJLEPSZYCH KARDIOLOGÓW NA ŚWIECIE. Czytałam wywiad z tym panem i o jego dokonaniach. On ratował potem „Michaela” owszem, ale po tych 40 min przywiezionego dopiero. Niedoświadczeni paramedycy reanimują 40 min coś/kogoś w domu, a w szpitalu czeka sobie na nich jeden z najlepszych kardiologów świata... ale jaja. Właściwie to nawet 50 minutach bo przecież jeszcze droga trwa 10 min... ale jaja 2. "

"Proszę też zwrócić uwagę na pełną kulturę fotografów podczas gdy karetka wyjeżdża spokojnie i dostojnie (np. link z foto 61) – nie ma żadnych przepychanek, grzeczniutko jak w przedszkolu najpierw jeden podchodzi pstryknąć zdjęcie potem drugi. Widać też jak ochroniarze bronią okien z tyłu, ale tego okna po prawej już nie. (Żeby Chris mógł odegrać zrobienie fotki:-)). "
Obrazek
Viola.

Post autor: Viola. »

...
Ostatnio zmieniony czw, 09 gru 2010, 3:29 przez Viola., łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
viva201

http://s999.photobucket.com/albums/af12 ... ent=5a.jpg

przyjżyjcie się dokładnie zdjeciu....nie wydaje się wam że sanitariusze są jacyc olbrzymi wzgledem Michaela???
Obrazek
Viola.

Post autor: Viola. »

...
Ostatnio zmieniony wt, 11 paź 2011, 2:30 przez Viola., łącznie zmieniany 1 raz.
patriszja21

Post autor: patriszja21 »

Ale przecież to są małe dzieci,a już na pewno Blanket jest mały.Pierwszy raz został bierze udział w takim widowisku.No bo ten cały memorial to był dla mnie jak jakiś cyrk,etc.,ale mniejsza o to.Blanket mógł płakać z innych powodów-coś Go bolało,tyle ludzi dookoła,tatusia przy Nim nie było(bo był w tym czasie gdzieś indziej),może był śpiący,zmęczony,chciał wracać do domu.To małe dziecko,a małe dzieci mają to do siebie,że płaczą.
Blanketowi powiedziano,że tata jest na wakacjach,a z wakacji kiedyś się wraca.
,,Just call my name and I'll be there '' ... So I call You - MICHAEL !!

Yes,I'm Believer :) L.O.V.E

PT <3
... POT jest HOT :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Bardzo dziwne natomiast, że zdjęcia Michaela w karetce i ogólnie przy tym wyjeździe karetki była tylko jedna agencja paparazzi. Ale jak chodzi na zakupy to cały świat ma zdjęcia z tego "wydarzenia".
Awatar użytkownika
grafik_com

Post autor: grafik_com »

Zdjęcie które widziałam niedawno w necie mnie rozbraja mianowicie chodzi mi o zdjęcie gdzie Prince trzyma ręce w kieszeniach jakby był znudzony ta szopką zwaną memorialem. Teraz nie mam tego zdjęcia jak znajdę wrzucę . Na razie wrzucę to.

http://img264.imageshack.us/img264/852/originalkl.jpg
Obrazek
http://partnerskie-e-biznes.blogspot.com/ - Masa pozytywnej energii :)
Awatar użytkownika
viva201

Wpadka A:
„Just after noon, Ibanez called Evenstad, panicked: There is ambulance here. Get your video camera and get here now”. Użył słowa ambulans a nie Fire truck. Czyli miał na myśli karetkę pogotowia i musiała być wtedy godzina 12:26. Wiemy jednak, że straż pożarna stała tam od rana. Dlaczego więc wcześniej nie zadzwonił do Bena i Chrisa gdy zobaczył wóz strażacki a dopiero gdy zobaczył ambulans. Przecież straż pożarna to też sensacja i gratka dla paparazzi.
Wpadka B:
Wiemy jak wolno otwiera się ta brama do posesji Michaela, dlaczego więc Ibanez nie uwiecznił całego przyjazdu ambulansu ( był tam przed 12:26) a tylko końcówkę tak, że wygląda to jednocześnie jak wyjazd karetki. I tak to właśnie w filmie Hollywood Tv zmontowali by tak wyglądało.
Wpadka C:
Twierdzą, że Ben i Chris przyjechali na miejsce dopiero po 12:26 czyli po przyjeździe pierwszej karetki. Bzdura! Zdjęcie z aparatu Chrisa (nikon D200) zostało zrobione o 12:08!!!
Wpadka D:
Kiedy Chris przybył na miejsce zobaczył ludzi ze swojej agencji rozmawiających z 2 fanami i 3 łowcami autografów, którzy byli tam cały poranek:
„...talking to two fans and three autograph collectors who’s been in front of the house all morning”.
Mam zdjęcie od sąsiada Michaela z tegoż dnia. Zostało zrobione rano i owszem jest na nim straż pożarna E71, ale poza tym żywej duszy nie ma. Ani łowców autografów, ani fanow, ani paparazzi co ciekawe nie ma też strażaków. Na tej ulicy mieszka tylko Michael więc skoro straż przyjechała niby do pożaru innego domu to dlaczego zaparkowała przy Carolwood 100?!

http://s999.photobucket.com/albums/af12 ... ent=22.jpg

Wpadka E:
Ibanez zeznaje, ze gdy zobaczył nadjeżdżający ambulans w panice krzyczał dzwoniąc do Bena, Chrisa i innych z NPG . Na filmie Htv nie słyszę żeby gdzieś dzwonił, krzyczał i panikował.
Wpadka F:
Ben powiedział do Chrisa „weź swój aparat i pstrykaj! pstrykaj! pstrykaj!
Na filmie Hollywood tv nie słyszymy nic takiego, pomijając już fakt, że Ben w jasnej koszulce bez czapki jest zupełnie gdzie indziej niż Chris w żółtej koszulce i czapce (więc jak do siebie krzyczeli?!).
Wpadka G:
Mówią, że zaraz jak ambulans odjechał wskoczyli do 2 aut i pojechali za nim. Ok. Skoro mieli szybsze od karetki samochody osobowe na pewno by ją dogonili, więc dlaczego nie ma żadnych zdjęć filmów w czasie drogi (robione z samochodu), nie ma też momentu przyjazdu karetki pod UCLA. Na pewno przyjechali równo z nią. Tymczasem zrobili pod szpitalem tylko parę fotek i to z daleka. Dlaczego bliżej nie podeszli? Przecież to paparazzi – oni nie mają żadnych skrupułów. Mogli podbiec do samych noszy jednak tego nie uczynili.
Jeszcze napisze tu o screenie połączenia 911. Chris się popisał inteligencją. Mówi, że mieli aparat z teleobiektywem zrobili fotkę i ze screenu przeczutali co się stało „50 leni mężczyzna , nie oddycha”. Byli tam już 20 min i Chris powiedział, że przydała się jego wiedza sanitariusza. Czyli, że jak od 20 min nie oddycha to nie za dobrze.
Kurde, ja nie mam uprawnień EMT i też wiem, że po 20 min bez tlenu (plus te 45 zwlekania Murray’a) to już roślina nie człowiek.

porównanie karetek:

http://s999.photobucket.com/albums/af12 ... ent=33.jpg

brak naklejki z przodu
http://s999.photobucket.com/albums/af12 ... ent=27.jpg
http://s999.photobucket.com/albums/af12 ... ent=19.jpg

a tu o dziwo naklejka z przodu jest:
http://s999.photobucket.com/albums/af12 ... ent=31.jpg

Karetka LAFD, która wyjechała sprzed domu Michaela między 12:30/12:50 (czyli ta której istnienie chcieli ukryć) ma rejestrację 1261551 i numery 71 (region/jednostka) 11803 (numer karetki). Wchodząc na tą stronę zobaczycie, że owszem numery się zgadzają, ale nie ma takiej rejestracji!:
http://www.laconfire.com/station/la_cou ... lfdbn9.htm
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

patriszja21 pisze:Z resztą fani wybaczą wszystko.Prawdziwi fani...
szczególni Ci zdrapywani szufelką z chodnika po skoku z 72. piętra jak również Ci, którzy leżą zakopani 2 metry pod ziemią i ich ciała są w czwartym stopniu rozkładu. oni to musza być wyrozumiali.

wybaczcie, musiałem.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
woman.in.the.mirror

Post autor: woman.in.the.mirror »

A ja dzisiaj znalazłam zdjęcie, które przedstawiało wyciągnięcie "DNA" ze zdjęcia gdzie Michael leży w karetce. Oto i ono : http://i999.photobucket.com/albums/af12 ... vic/49.jpg . Że zdjęcie zostało zrobione o godzinie 12:08. A oficjalny telefon na pogotowie był o .... 12:21, a przyjazd o 12:26. No i co teraz? Wpadka!
Obrazek
ODPOWIEDZ