W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Chciaalm sie z wami oficjalnie przywitac.slucham Michael od stycznia znalazlam filmik z moonwlakiem i bardzo mnie to zaciekawilo zaczelam sciagac piosenki , a pozniej kupowac plyty o to moja historia xDduzo razy tu wchodzilam i czytalm co ciekawego piszecie ale nie chcialam zalozyc konta nie wiem czemu ale teraz sie przelamalam:). ale przez to ze jestem tu nowa nie umiem sie odnalesc wysztko to takie skomlikowane xd
Witaj!
Dobrze, że się przełamałaś. Na pewno się tu odnajdziesz. Miłego postowania.
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I... Unforgettable, that's what you are.
wszae salowa sa bardzo mile dziekuje duzo mnie to kosztowalo zeby tu pisac xD w koncy moge z kims normalnie pogadcx o MJ u mnie jest tylko jedna koleznak w szkole z kotra moge pogadc no i jecsze przez gg z inna kolezanka ktora mieszka tak strasznie daleko:( a z wami bede na bierzaco i w ogole widze ze mila atmosfera tu panuje ? tylko wepchałam sie wam tu tak na chama