Michaelowe prezenty

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
M.J.[*]

Michaelowe prezenty

Post by M.J.[*] »

Napewno część z Was pod choinkę zamówiła sobie coś Michaelowego :)
Jestem pewna....może ten temat nam służyć do podzielenia się tym . Nie którzy wpadną na ''o to dobry pomysł aby to zamówić '' itd
Ja na gwiazdkę zamówiłam sobie upragniony komplecik
*Michael jackson ultimate collection

a Wy ?
Last edited by M.J.[*] on Mon, 21 Dec 2009, 19:48, edited 1 time in total.
Image
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
boskar2007

Post by boskar2007 »

Ja wydawnictwo Opus,dostałem dziś meila że paczka ma przyjść przed świętami.Zobaczymy czy było warte swojej ceny.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Eva

Post by Eva »

Ja zamówiłam sobię koszulkę z Thrillerem i Thrillera na 25lecie. Ciekawe czy dostanę, oj ciekawe :dance:
Image
MJwroc

Post by MJwroc »

Płyty mam prawie wszystkie(te 'podstawowe' + 2 składanki z J5), więc chyba czas uzupełnić swoją kolekcję o dvd... Marzy mi się takie wydanie z tramsmisją koncertu pogrzebowego i 20 teledyskami(149 zł na allegro)...
Last edited by MJwroc on Sat, 12 Dec 2009, 11:38, edited 1 time in total.
asiek

Post by asiek »

ja dostanę (tak podejrzewam) Magic&Madness i zbiór płyt The Jacksons, ten:
Image
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.

Image
derozje

Post by derozje »

Ja sobie kupiłam już fioletową bluzkę z wizerunkiem Michaela (Chyba Maro kiedyś wklejał fotki). Długo czekałam aż ją znajdę 'gdzieś' w Polsce. No i może w końcu kupie angielskiego Moonwalka, bo coś się zebrać nie mogę : )
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
angelamw

Post by angelamw »

a ja już sprawiłam sobie prezent świąteczny, kupiłam sobie dwie płyty CD z piosenkami Michaela Jacksona :)
Image
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
hanka

Post by hanka »

Ach, a ja, jaaaa, niby to mężowi, zamówiłam perfumy, których używał Michael. TOM FORD. Kiedy nadeszły nie wytrzymałam i otworzyłam (jakos tam zakleję, kokardka zrobi swoje :smiech: )...i.... TAK mogł pachniec tylko ON!!!
Piękny zapach, ach...
Zamieszczam wypowiedź La Toyi, z której jasno wynika, ze perfumy Michaela to waśnie TOM FORD.
La Toya said, “When I go to his house I say, ‘Hello, Michael. How are you? If you’re here, please, please let me know’. And the lights start blinking. I can feel him. I can smell his Tom Ford cologne and I’ve felt him brush past me. It’s the most wonderful feeling and the biggest smile comes over my face. I tell him I love him so much and ask him to show me he’s here again. The lights blink again. I know he’s there, answering me and knowing he’s watching me is a huge comfort. I never believed that people could speak, hear and communicate in that sense. But I’ve witnessed it several times now and I want to investigate it further. I am certainly open-minded to speaking to a medium. No other members of the family have experienced it. Just me.”
I tłumaczenie :
"Kiedy wchodzę do domu mówię: "Cześć, Michael. Jak się masz? Jeśli tu jesteś, proszę, proszę daj mi znać, I światła zaczynają migać. Czuję go. Wyczuwam jego zapach Tom Ford.To najwspanialsze uczucie i największy uśmiech jest wtedy no mojej twarzy.Proszę go, aby pokazał mi, że jest tu ponownie. Miganie świateł zaczyna się ponownie. Nigdy nie wierzyłam, że ludzie mogą mówić, słyszeć i komunikować się w tym sensie. Jestem oczywiście otwarta na mówienie do mediów. Żadni inni członkowie rodziny tego nie doświadczyli. Tylko ja."
Miganie świateł moze niekoniecznie, ale w to, ze to był TEN właśnie zapach, uwierzyłam. A teraz, kiedy wiem, jak pachnie, nie mam żadnych wątpliwości ;-)
"Pamiętaj, nieśmiertelność należy do ciebie...Musisz ją tylko stworzyć." - Michael Jackson
invincible_girl ;)

Post by invincible_girl ;) »

A ja dałam koledze na klasowych Mikołajkach płytę BAD ;-) Cieszył się jak dziecko. Po przesłuchaniu połowy, stwierdził, że uwielbia Bad i Just good friends :-)
Image
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Kamila

Post by Kamila »

OPUS obowiazkowo zamawiam.........!!!!!!!Ksiazka jest nie tylko pieknie wydana ale tez jakosc i zawartosc jest na najwyzszym poziomie
KKI
Anet18

Post by Anet18 »

Ja sama sobie kupię coś Michaelowego bo rodzice nie orientują się w tym co mam a co nie nenene
A będzie to najprawdopodobniej:

Jackson 5- The Ultimate Christmas Collection ;)
a_gador

Post by a_gador »

Anet18 wrote:Jackson 5- The Ultimate Christmas Collection ;)
Dostałam w prezencie mikołajkowym od taty razem z płytą Marvina Gaye'a What's going on. Motown rządzi!

A na wczorajszym Śląskim Zlocie Fanów MJ dostałam od Mikołaja The Jacksons an American dream!
vivi

Post by vivi »

Fajny temat ;) Ja dostanę Opus i sprawię sobie jeszcze jakieś płyty.
A dla mojego malego bratanka zamawiam kurteczke z Thrillera ,ale dojdzie pewnie dopiero po świętach i marzy mu sie kolejna lalka(wszystkie jakie tylko są mu się marzą :surrender: )najlepiej w stroju do Smooth,ciężko trafić na ebayu.
Edit : a i zapomniałam,że zamówiłam jeszcze z hot toy lalke z Thrillera,ale to juz sie chyba nie liczy bo w styczniu ma dojść.
Justine1304

Post by Justine1304 »

Święta tuż tuż...
Co wy na to by odgrzebać temat? :)
Last edited by Justine1304 on Wed, 22 Dec 2010, 20:35, edited 1 time in total.
Image
Post Reply