W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam wszystkich. Dopiero dziś się wpisałam do Waszej społeczności. Miło mi, że jest taka stronka. Jestem fanką Michaela od dziecka praktycznie. Z małą przerwą... Mam obecnie 28 lat i właściwie dorastałam z Michaelem. Gdy pojawiły się zarzuty o molestowanie dzieci w moim domu to był temat tabu. Przedstawiono mi go jako zboczeńca, chorego psychicznie człowieka. Ciągle się z niego naśmiewano i drwiono. Uwierzyłam, bo przecież ile miałam lat. Wtedy po prostu podobały mi się jego piosenki. Nikt mi nie przedstawił tej drugiej strony - że jest wielką gwiazdą, że sprzedał miliony płyt, że zaczął swoją kariere we wczesnym dzieciństwie itp itd. Po prostu był zbokolem. Z wiekiem - jak dorastałam i wypracowałam własne zdanie i postrzeganie świata, powróciłam do korzeni. I tak mi zostało do dziś. I pewnie na długo długo pozostanie. Nie wiem co by tu jeszcze pisać - nie chcę przynudzać.... Jedno jest faktem. Był a raczej jest i będzie Michael Królem Popu i ludzkich serc.
To ja jako pierwszy Witam Cię na tym forum :). Ja MJ też się interesowałem od małego. Ja go znam od złej i dobrej strony. Chociaż czasami jak tak się zastanawiam nad tą jego niby złął strona to wydaje mi się że to bujda, ludzkie gadanie (plotki) o tym całym "chorym psychicznie Michaelu".