z tego, co widziałam, takiego tematu jeszcze nie było (tylko zdjęcia z wakacji, jeżeli jednak taki był, proszę mnie pokierować). chcę w nim pokazać Wam zdjęcia mojego autorstwa. mam jednak nadzieję, że na forum znajdą się również inne osoby, które interesują się fotografią :]
na początek trzy zdjęcia zrobione dzisiaj.
naprawdę ładne ujęcia ;]
najlepsze wg mnie jest 2 zdjęcie, bo yhmm...
zawsze podoba mi się ten efekt zbliżenia, gdzie pierwszy plan jest wyraźny podczas, gdy drugi jest rozmazany i w ogóle piękno natury :))
Ostatnio zmieniony wt, 19 sty 2010, 19:50 przez Iskierka, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej studiuję zaocznie fotografie ;) więc jak widzisz są tu osoby podzielające Twoją pasję ;). Jeśli chodzi o zdjęcia najbardziej podoba mi się pierwsze ze zwiniętym liściem na gałęzi ;). Ładna głębia ostrości, ciekawa kolorystyka, kadr może być choć bardziej bym przesunął w prawo aby liść poszedł jeszcze na lewo trochę ;). Drugie zdjęcie trochę nietrafione ;) bo kawałek Cyprysika czy tam Thują z ośnieżoną gałązką nie jest ciekawym obiektem, natomiast trzecie wprowadza za dużo chaosu i Kadr jest źle ujęty. Pokaż dalsze swoje prace nie tylko ośnieżonych gałęzi, bo mi akuratnie taki temat nie podchodzi pod zainteresowanie fotograficzne, ale ile ludzi tyle tematów i gustów ;).
Iskierka, tancerz, fanka_14, dziękuję bardzo :) tancerz, nie oczekuj ode mnie proszę zbyt wiele, gdyż jestem początkująca :) nie studiuję fotografii, tak jak Ty, moje zdjęcia nie są profesjonajlne. oboje mamy różne poglądy na świat, na co przede wszystkim wpływa całkiem spora różnica pomiędzy naszym wiekiem :]
a Twoje zdjęcia są cudowne ;) najbardzie podoba mi się to z zapałkami :D
jak tylko będę miała jakieś ciekawe obiekty lub cokolwiek innego postaram się zrobić i pokazać :) fanka_14, proszę, jeszcze jedno :)
Afriko pisze:nie oczekuj ode mnie proszę zbyt wiele
Afriko nie oczekuję ;) jedynie daję cenne ( tak myślę ) wskazówki ;) tak jak i ja dostaję od innych ;). Fotografia właśnie na tym polega aby o niej mówić ;) i się cieszyć ;) Dzięki za komplement choć sam uważam, że moje Zdjęcia są przeciętne ;) w porównaniu z innymi na tym portalu . Czekam na dalsze prace ;)
BTW masz lustrzankę, o której marzę od miesięcy NIKON D300 skąd wzięłaś tyle kasy na taki sprzęt ? Musisz nieźle zarabiać hehe albo Twoi rodzice bo nie wiem jaki jest Twój Wiek .
Ostatnio zmieniony wt, 19 sty 2010, 20:29 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
O łał. Zakochałam się w tych zdjęciach *_*
Pozwolisz mi ustawić je na tapetę? Nie wiem, na któro się zdecydować ;d
Uwielbiam Twoje zdjęcia, naprawdę mi się podobają. Jakim sprzęcikiem popełniłaś to? (co? )
Czekam na więcej zdjęć, a teraz ustawiam sobie pierwsze na tapetkę :)
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
tancerz pisze:BTW masz lustrzankę, o której marzę od miesięcy NIKON D300 skąd wzięłaś tyle kasy na taki sprzęt ? Musisz nieźle zarabiać hehe albo Twoi rodzice bo nie wiem jaki jest Twój Wiek .
haha, zbierało się, zbierało, aż się uzbierało i się kupiło :D mój wiek równa się liczbie piętnaście :)
Shiny pisze:O łał. Zakochałam się w tych zdjęciach *_*
Pozwolisz mi ustawić je na tapetę? Nie wiem, na któro się zdecydować ;d
Uwielbiam Twoje zdjęcia, naprawdę mi się podobają. Jakim sprzęcikiem popełniłaś to? (co? )
Czekam na więcej zdjęć, a teraz ustawiam sobie pierwsze na tapetkę :)
jeżeli tak bardzo Ci się podobają, to proszę :) Nikon D300 :]
I uzbierało ok 6,500 zł ;] Ładnie ja W twoim wieku to jak uzbierałem na używany rower z komisu za 200 zł to było coś , hehehe ja mam zwykłą cyfrówkę , dawaj kolejne foty.
Afriko pisze:mój wiek równa się liczbie piętnaście :)
Proponuje podać datę urodzin w profilu aby nie było niedomówień ;)
I uzbierało ok 6,500 zł ;] Ładnie ja W twoim wieku to jak uzbierałem na używany rower z komisu za 200 zł to było coś , hehehe ja mam zwykłą cyfrówkę , dawaj kolejne foty.
nie aż tyle, aparat jest używany, ale nie ma żadnej wady, rysy, czegokowiek :) cóż, zbieram odkąd miałam pięć lat, dostaję kieszonkowe od rodziców plus jeszcze dostało się parę stów po drodze na urodziny, imieniny :] mam tego więcej w portfelu :D