Spam z HP: "'TII' wykorzystuje playback"

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Post Reply
soulsation

Post by soulsation »

Napewno Earth song to demo, mam takie samo demo jak na this is it....ale ES to bardzo trudna piosenka,więc nie dziwiw się,że MJ ja wykonwyał z playbacku,Smooth,Jam,I just stop lovin you,J5 medley,Billie Jean to napewno były śpiewane na żywo...Wątpliwości mam jeszcze do TWYMMF,napewno TDCAU było z playbacku...to widać na pierwszy rzut oka...
Pitrzel

Post by Pitrzel »

obrobili podobnie jak koncert z MSG w 2001... wiedziałem że to było zbyt piękne, przeciez MJ, za czasów HISTORY nie wyrabiał z samym WBSS, a teraz miałbym wszystko doskonale zaspiewać? napewno playback z demowek BJ i ES... a reszta to tam nie wiem, ale napewno to nie było świeże, majstrowało $ony cos przy tym...
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
hubertous

Post by hubertous »

MJwroc wrote:Co to za różnica czy łatwa czy trudna.
Mianowicie różnica jest bardzo duża. Łatwe utwory można często zaśpiewać live bardzo podobnie do oryginalnego nagrania, za to te trudniejsze w studiu np. można nagrywać fragmentami, za to live trzeba wykonać tę piosenkę całą i czasem (bądź często) może wyjść z tego coś okropnego dla naszych uszu.
Image
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
MJwroc

Post by MJwroc »

Może masz rację.
Kto zna prawdę? Kto zna prawdziwego Michael Jacksona? Możemy snuć tylko domysły...
Billie Jean M.J.

Post by Billie Jean M.J. »

Louie wrote:Snujecie teorie, a nie przeczytaliście załączonego artykułu:

"In order to fulfil Michael's vision for his fans and his children... the filmmakers had to incorporate some pre-existing materials, including vocals, where the rehearsal footage audio was incomplete and/or inaudible. "

Wrzucili dema tam, gdzie audio z prób było kiepsko słyszalne. Po prostu.
wlasnie! ludzie najpierw przeczytajcie wszystko co jest napisane a pozniej wyciagajcie z tego wnioski. to jest swietny przyklad jak rodzi sie plotka... tragiczne, tragiczne... :surrender: :-/ :-/ :-/
Becouse world with out you doesn't have for me any sense...
love you michael!
Post Reply