Jeju... masz trzynaście lat i tak fantastycznie rysujesz! Bardzo mi się podoba, baaardzo :) Rysuj, ile się da ;]
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Kate77 piękne rysunki ;) obejrzałam parę, lecz nie wszystkie bo komputer długo się ładuje, i wiesz... bardzo fajne, bardzo mi się podobają tylko mam takie małe zastrzeżenie co do rysunku z koniem, tam gdzie jest ta górka, ptaszki itp. wiesz już o które chodzi ;) więc, ja mam jako tako małe doświadczenie w rysunkach, ale nie rysuję na co dzień i tak ładnie ;) po prostu nie jest to moje hobby. Wracając do rysunku, gdy malujesz ptaki, które lecą staraj się nie robić, tak tych skrzydeł, czyli chodzi mi o to aby nie były tak napięte. drugie zastrzeżenie i ostatnie to gdy malujesz tło, staraj się malować w jedną stronę, czyli albo w pionie, albo w poziomie, gdyż jak malujesz tak na skos w lewo, prawo to ro wygląda troszkę brzydko. Jak mówiłam nie maluję na co dzień, dlatego nie jestem w tym specjalistką. Resztę niech wytkną eksperci, albo zwrócą mi uwagę, jeśli nie mam racji ;) reszta bardzooo ładna, rysuj dalej ;)